stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Meghan Markle v slovenskih dnevnih sobah!

k. š., 14.11.2018 16:00:00

37-letna Meghan Markle, ki nosi prvega otroka britanskega princa Harryja, lahko občudujemo v seriji Nepremagljivi dvojec.

Delite na:
Meghan Markle v slovenskih dnevnih sobah!
Nepremagljivi dvojec Planet TV

Na Planetu TV je od ponedeljka, 29. oktobra, na sporedu serija Nepremagljivi dvojec, v kateri je pred poroko z britanskim princem igrala lepotica Meghan Markle.

1000x1440_SUITS_INTL_ENG_DIGITAL_KEYART_REFRESH-1129676.jpg
Nepremagljivi dvojec
Planet TV

Serija Nepremagljivi dvojec (Suits) je navdušila kritike in občinstvo po vsem svetu. V napeti odvetniški dramski seriji spremljamo odvetnika ene najuspešnejših newyorških odvetniških pisarn, ki najame genija s fotografskim spominom in zelo dobrim znanjem prava, ki pa je moral zaradi težav v preteklosti pozabiti na odvetniško kariero.

V glavnih vlogah se predstavljata Gabriel Macht v vlogi odvetnika Harveyja Spectorja in Patrick. J. Adams v vlogi genialnega Mika. Adams je bil za svojo vlogo nominiran za nagrado SAG. Tudi serija je bila večkrat nominirana, med drugim za nagrado People's Choice, na spletni strani IMDb pa ima zavidljivo visoko oceno 8,6.

Članica igralske zasedbe Nepremagljivega dvojca je tudi Meghan Markle, ki je s serijo doživela največji uspeh v igralski karieri, hkrati pa z njo po sedmih sezonah kariero sklenila, saj je igralstvo po poroki z britanskim princem Harryjem opustila.

Nepremagljivi dvojec (9).jpg
Nepremagljivi dvojec
Planet TV

Meghan Markle o svoji vlogi v seriji Nepremagljivi dvojec

Preden se je to pomlad Meghan Markle poslovila od igralske kariere, je za priznano revijo Marie Claire spregovorila o vlogi v priljubljeni ameriški seriji Nepremagljivi dvojec, s katero je pravzaprav zaslovela. Povedala je, da je lik Rachel Zane, ki ga je upodabljala sedem let, oboževala.

Meghan je v intervjuju povedala, da je imela z likom mlade in ambiciozne Rachel Zane veliko skupnega ter da ji je bila Rachel zelo pri srcu. »Če igraš nekoga, ki ti je všeč, je vse skupaj veliko lažje. Ves čas sem navijala zanjo, verjetno sem bila ena njenih največjih oboževalk. Če ne bi bila del serije, bi jo zagotovo navdušeno gledala. Najbolj všeč mi je to, da so vsi liki tako ljudski, resnični. Rachel sem tako doživljala kot svojo najboljšo prijateljico, tisto, h kateri lahko prideš kadarkoli in si iz njene omare izposodiš lepe obleke,« je razkrila Meghan.

Ena od stvari, ki v seriji odlikujejo Rachel, je namreč prav njen dovršeni modni slog. Pri tem, kakšna oblačila bo nosila, je imela veliko besede tudi Meghan sama. »Za moj lik sva oblačila izbirali skupaj s stilistko Jolie Andreatta in res sva se trudili, da bi bila čim bolj prepričljiva. Rachel je namreč mlada odvetniška pripravnica v 20 letih, ki ima v omari kar nekaj krasnih kosov oblačil. Veliko stvari sem v seriji nosila večkrat in iste kose združevala v različne kombinacije. Krilo, ki sem ga nosila v prvi epizodi, sem, denimo, pozneje nosila še mnogokrat,« je pojasnila.

Razkrila je še, da je pozorno izbirala tudi nakit, s katerim je popestrila videz lepe in inteligentne odvetniške pripravnice, ki jo je dolga leta igrala. Ves nakit, ki ga je nosila, je bil njen, nekaj kosov je celo pripadalo njeni babici.

V seriji Nepremagljivi dvojec je Meghan igrala mlado odvetniško pripravnico Rachel Zane, ki je v sedmih sezonah doživela pravi vrtiljak čustev zaradi burne romance z Mikom Rossom, enim od glavnih moških likov, ki ga v nanizanki igra Patrick J. Adams. Meghan je bila del serije vse od prve sezone leta 2011 do letos, pojavila pa se je v kar 108 epizodah.

meghan.jpg
Nepremagljivi dvojec
Planet TV

Prvi prizor seksa jo je spravil v zadrego

Meghan je že med snemanjem nanizanke novinarjem zaupala, da ji je bilo najbolj neprijetno snemati intimne prizore. Omenila je prvi strastni telesni stik med Rachel in Mikom in povedala, da se ji je vse skupaj zdelo kar precej »čudno«. Čudno ali ne, prav ta prizor je mnogim ostal v spominu, saj je izjemno dobro odigran in res ni videti, da bi se Meghan počutila kakorkoli nelagodno.

MEGHAN MARKLE.jpg
Meghan Markle
Profimedia

 Nosečniška pogodba

Meghan je zaradi igralske kariere od svojega prejšnjega moža Trevorja Engelsona (42) zahtevala podpis »nosečniške pogodbe«. Če bi Meghan takrat zanosila, bi ji moral Trevor plačevati dodaten denarni znesek, ki bi ga lepotica uporabila za povrnitev želene postave. V pogodbi naj bi bilo zapisano, da ji mora Trevor s tem zneskom zagotoviti osebnega trenerja, nutricionista in varuško! Meghan je zdaj noseča s svojim drugim možem, princem Harryjem. Je tudi njemu pod nos pomolila nosečniško pogodbo?

meghan 2 profi.jpg
Megan ni mogla otrokom odreči prošnje, naj jim na listke napiše kaj spodbudnega. To pa je po protokolu prekršek, zaradi katerega se je morala pozneje zagovarjati.
Profimedia