stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kje so 'ta pravi deci', se sprašuje ljubljenka občinstva Vesna Šošterič

Alesh Maatko, 15.06.2020 17:17:57

★★★ REVIJA NOVA ★★★

Delite na:
Kje so 'ta pravi deci', se sprašuje ljubljenka občinstva Vesna Šošterič
Vesna Šošterič je postala zelo znana po domačem fačuziju. Miro Majcen

Ko govorimo o moških, tisti najbolj možati med pogovorom radi rečejo: »Če nisi dec, si baba!« Če pa je slučajno kdo od prisotnih v pisanem ali barvitem puloverju, oprijetih kavbojkah in veliko, skorajda že s potovalno torbo, pa ga označijo za p...a oziroma geja. A ti moški niso edini, tudi mnogo žensk se danes čedalje več sprašuje, kje so pravi moški!

Enako vprašanje si zastavlja ljubljenka občinstva Vesna Šošterič, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače in ki je po nesrečni ljubezni z Mihom Rebernakom, s katerim sta se celo zaročila (za maj 2019 je bila načrtovana poroka), že nekaj časa znova samska. Če sta zaljubljenca iz ljubezenskega šova še pred dvema letoma uživala v brezskrbnem poletju, v katerem so se prepletali pogledi, dotiki in poljubi, sta že dlje časa vsak na svojem koncu, čeprav bi letos, ko je še vedno kup omejitev, uživala v fačuziju na Vesnini ekološki kmetiji na Vetrniku. Ja, zloglasni fačuzi – gre za 700-litrsko kad oziroma sod, ki ga pri Šošteričevih sicer uporabljajo za grozdje – je še vedno aktualen, nam je v prijetnem razgovoru dejala Vesna, ki je ob tem dodala, da bo letos znova prava modna muha, »le temperature morajo biti višje, potem pa skok v fačuzi«.

vesna-šošterič
Ljubezen z Miho Rebrnakom se na koncu ni obnesla.
Miro Majcen

Kje so pravi moški?

Odgovora na to vprašanje nima niti ena od najbolj srčnih tekmovalk in naša sogovornica Vesna Šošterič, ki je v šovu, ki ga bomo z novimi tekmovalci spremljali jeseni na Pop TV, najprej izbrala Jožka Mastnaka, nato pa je postala par z Mihom Rebrnakom. A ne z enim ne drugim se ljubezen ni obnesla. »Ne vem, kaj je to, fantje so res čudni. Miha je pogrešal mamico, Jožko je bil ... res ne vem, kje so pravi moški. Ko takole gledam nove epizode šova, se mi zdi, da so fantje še slabše, kot so bili takrat, ko sem sama sodelovala. Veste, radi se pokažejo po televiziji, potem ko se ugasnejo kamere, pa je vsega lepega konec. Ni mi tudi povsem jasno, česa se ustrašijo, saj na kmetiji vendarle ni toliko dela in ni tako hudih obveznosti, če se vse postori in dela sproti, tako da si lahko vedno vzamemo dan prosto. Res je slabo s temi fanti oziroma pravimi moški,« nam je v prijetnem telefonskem razgovoru odgovorila Vesna, ki nam je potihem zaupala, da ima kljub temu zdaj nekoga nagledanega, čeprav je vse skupaj še na prijateljski ravni. Več sicer ni želela deliti z javnostjo, saj želi dati času čas. »Za zdaj sva le prijatelja,« je pripomnila ljubljenka občinstva, ki je sicer vso epidemijo preživela brez večjih posebnosti in delovno: »Naša kmetija je precej oddaljena od vsega, tako da težav nismo imeli.«

vesna-šošterič
Ljubljenka občinstva nam je zaupala, da se nekaj plete z njenim prijateljem, a da je za zdaj med njima le prijateljstvo.
POP TV

Še vedno prepoznavna

Za zaključek nam je tekmovalka druge sezone šova Ljubezen po domače priznala, da jo na ulici še vedno prepoznajo na vsakem koraku, da o fačuziju niti ne govorimo. Samska Vesna pa si vendarle želi, da bi našla preprostega princa svojih sanj – princa, ki bi znal poprijeti za delo, in princa, ki bi jo ljubil in spoštoval. Saj ne zahteva preveč, kajne?

vesna-šošterič
Vesno so snubci najprej nosili po rokah, nato pa rep med noge ...
POP TV

★★★ REVIJA NOVA ★★★

POP TV vabi k sodelovanju!

Za vse žejne ljubezni in lačne poljubov

Še nikoli ni bilo tako težko najti ljubezni kot med karanteno. Bili smo zaprti vsak v svojem domu, družiti se nismo smeli, med mejami občin je bilo prepovedano prehajanje. Portali za zmenke bi najbrž znali postreči z navdušujočimi številkami – ali pa ravno obratno – številke bi bile skrb vzbujajoče. Koliko ljudi je samskih in koliko jih je bilo v tem času virusa osamljenih? Ravno zato prihajajo na pomoč ustvarjalci oddaje Ljubezen po domače. Četrta sezona, ki jo že čakamo in nestrpno pričakujemo, na Pop TV prihaja to jesen. Še pred tem pa so na Pop TV začeli iskati nove kmete in kmetice, žejne ljubezni in lačne poljubov, ki bi si radi s pomočjo oddaje Ljubezen po domače poiskali partnerje. Snubke ali snubce. Sopotnike za sprehod po dolgem pašniku ali vroč dan na njivi. Ljubezen ima namreč čudno lastnost. Povsod je je veliko, a ravno tam, kjer jo iščeš sam, je po navadi ne najdeš. Prav skrije se in včasih je potrebna pomoč, da jo izbezaš na plan. Sramežljivo punco z ljubečim srcem ali nerodnega orjaka z dlanmi, mehkimi kot čokolada na razbeljenem traktorju. »Dekleta in fantje, ne oklevajte, prijavite se,« pravijo ustvarjalci oddaje Ljubezen po domače, ki tako upajo, da se bodo tako našle nove ljubezni. Povabilo se pridružuje tudi Vesna Šošterič, ki pravi, da to ni noben bavbav, ampak velika zabava, kjer lahko na koncu najdeš – če imaš seveda srečo – pravo ljubezen ali pa sorodno dušo.

★★★ REVIJA NOVA ★★★