Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kdo so obrazi novih Prevar?

M. Š., Vklop, 14.05.2019 20:00:00

Sandra Echeverria bo zamenjala Gabrielo Spanic.

Delite na:
Kdo so obrazi novih Prevar?
Sandra Echeverria, Andres Palacios, Arap Bethke, La Usurpadora 2019 Instagram

Mehiška pevka in igralka Sandra Echeverria je bila izbrana za vlogo dvojčic, ki ju je v sloviti telenoveli iz leta 1998, ta še danes velja za eno najuspešnejših zgodb vseh časov, odlično upodobila Gabriela Spanic.

Na uradni predstavitvi nove serije La Usurpadora (Prevare) so se predstavili glavni igralci. V seriji, ki nastaja pod okriljem znane televizijske producentke Carmen Armendariz, bosta Sandrina soigralca Andres Palacios in Arap Bethke.

18-prevare-3.jpg
La Usurpadora 2019
Instagram

Priredba telenovele nastaja v okviru koncepta Fábrica de Sueños – Tovarna sanj, v katerem bo Televisa rekonstruirala dvanajst najbolj priljubljenih telenovel v bolj serijski različici, in sicer bo vsaka od priredb vsebovala 25 epizod. Nova verzija tudi sicer dviguje veliko prahu. Še pred slabim mesecem sta bila kot glavna igralca, naslednika Gaby Spanic in Fernanda Colunge, v igri Ximena Rubio in Andrés Palacios, pred dnevi pa se je igralska ekipa predstavila na uradni predstavitvi in ob tem prvič predvajala predstavitveni video. Igralsko ekipo tako ob Sandri, Andresu in Arapu tvorijo še Juan Carlos Barreto, Juan Martín Jáuregui, Queta Lavat, Montserrat Marañón, Verónica Terán, Germán Bracco in Daniela Schmidt.

18-prevare-4.jpg
Prevare, La Usurpadora, Gabriela Spanic, Fernando Colunga
promo

Gabriela Spanic, za razliko od Barbare Mori, nad projektom ni najbolj navdušena. »Ne verjamem, da bo nova verzija uspešna, sama sem garala za interpretacijo obeh likov. Dvomim, da lahko ponovijo naš uspeh, vseeno jim želim veliko sreče.« Sicer naj bi tudi sama odigrala manjšo vlogo v seriji, producenti pa zatrjujejo, da je zasnova novih serij vseeno nekoliko drugačna.

18-prevare-sandra-POT.jpg
Sandra Echeverria
Profimedia

Sandra Echeverría

Sandra Echeverría Gamboa se je rodila 11. decembra 1984 v glavnem mestu Mehike. Zgodaj se je posvetila glasbi, igri in manekenstvu. Najbolj znana je po vlogah v telenovelah Marina (2006), Klon (gre za mehiško različico brazilske uspešnice iz leta 2001) in predvsem po telenoveli Moč usode – La fuerza del destino iz leta 2011, v kateri je igrala skupaj z Davidom Zepedom (Sestrske vezi, Gospodarica srca) in Gabrielom Sotom (In prišla je ljubezen). Za vse tri omenjene telenovele je odpela tudi naslovno pesem, v Marini sama, v drugih dveh pa v duetu, in sicer z Mariom Reyesom (Klon) oziroma Marcom Anthonyjem (Moč usode). Kasneje je posnela še dve telenoveli – Relaciones Peligrosas – Nevarna razmerja in La Querida Del Centauro – Kentavrova ljubica ter sodelovala v številnih drugih projektih, med drugim je gostovala v seriji Zločinski um in sodelovala pri animiranem filmu Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov. Zelo aktivna je tudi na glasbenem področju. Svoj prvi album je posnela 2011, drugega – Instinto – pa letos. Od leta 2014 je poročena z igralcem Leonardom de Lozannom in ima enega otroka.

Objavljeno v reviji Vklop št. 18, 3. 5. 2019.