stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kaj se je zgodilo s Sašo Lešnjek, da ima modrico na kolenu?!

Alesh Maatko, 02.06.2020 07:55:23

★★★ REVIJA VKLOP/STOP ★★★

Delite na:
Kaj se je zgodilo s Sašo Lešnjek, da ima modrico na kolenu?!
Saša Lešnjek je še kako vesela, da je zaplesala s plesnim mojstrom Arnejem Ivkovićem. Promo foto

Mlado slovensko pevko in igralko Sašo Lešnjek, ki je zaročena z glasbenikom Alexom Volaskom, je širše občinstvo spoznalo v muzikalu Briljantina, kjer je zaigrala v vlogi živahne Sandy. Od te vloge je minilo že nekaj let, tako da lahko mlado umetnico danes spremljamo predvsem na njeni samostojni glasbeni poti, na kateri se je predstavila kot izvajalka in kot avtorica s skladbami Zaljubljena v ta svet, Nazaj v Piran in z zadnjo Pelji me nazaj. Da je njena želja po ustvarjanju velika, dokazuje z novo pesmijo Klopca želja, v video zgodbi pa je pevka pokazala še svojo nadarjenost za ples.

»V plesu sem neskončno uživala, vedno sem oboževala ples in res sem presrečna, da sem imela vsaj enkrat v življenju možnost plesati s profesionalnim in tako simpatičnim plesalcem. Nič se mi ni zdelo pretežko. Tudi Arnej je kmalu opazil, da se hitro učim, zato mi je sprva preproste korake med vajami malce 'zakompliciral',« je vse skupaj orisala Saša Lešnjek, ki je ob tem dodala, da je zelo vesela, da sta v videu romantično zgodbo z Arnejem ponazorila skozi ples, in da je izjemno hvaležna, da je bil Arnej pripravljen sodelovati. Edina stvar, ki ji je delala preglavice, so bili dvojni obrati, saj je med njimi vedno izgubila ravnotežje, enkrat pa med vajo tudi pošteno padla. »Še zdaj imam modrico na kolenu. Ampak nič za to, je bilo vredno!« je v smehu sklenila prikupna Saša.

saša-lešnjek, arnej-ivković
Saša Lešnjek in Arnej Ivković, ki ga sicer spremljamo v šovu Zvezde plešejo.
Promo foto

Klopca želja

Zgodba govori o tem, kako punca vsak dan skozi okno opazuje klopco v parku, na kateri se je tudi sama zaljubila. Na njej se menjujejo pari – nekateri se razidejo, drugi zaljubijo. Zdi se, kot da ves svet hiti mimo in se spreminja, le ona s svojim dragim še vedno ostaja natanko tam, kjer je, iz dneva v dan srečnejša in bolj zaljubljena. Klopca želja tako govori o zaljubljenem paru in njuni neskončni ljubezni, ki skozi leta ostaja nespremenjena oziroma iz dneva v dan močnejša, kar bi morda lahko razumeli kot avtobiografsko zgodbo, saj je Saša v zvezi z Alexom že več let. Vse skupaj je skozi ples predstavila še v videu, v katerem je zaljubljen par uprizorila z zmagovalcem šova Zvezde plešejo 2018, Arnejem Ivkovičem. Videospot je bil posnet v prelepi grajski dvorani Posavskega muzeja Brežice, k sodelovanju pa je pevka ob Arneju povabila še del ustvarjalne ekipe šova Zvezde plešejo: koreografa Miho Krušiča, ki je prevzel vlogo producenta in idejnega vodje, Jan Filip Jordan Frangeš je prevzel snemanje in montažo, za ličenje in pričesko je bila zadolžena izjemna Lea Bole, za prečudovito obleko pa je poskrbela Elisa Sandes, katere prelepe stvaritve lahko prav tako spremljamo v šovu Zvezde plešejo, ki pa je letos zaradi pojava koronavirusa prestavljen na naslednjo sezono.

saša-lešnjek
Mlada umetnica se vse bolj uveljavlja v svetu glasbe.
Promo foto