erika znidarsic 1 Dobra karma

'Pri denarju ni čustev,' trdi voditeljica, ki je ...

melania-trump, sevnica Svet24.si

FOTO: Ni je več: Sevnica je ostala brez Melanie ...

janez jansa bobo1 Reporter.si

Kako je Janša klical na Reporter in spraševal ...

Aleksandra Pivec Svet24.si

Vodstvo Desusa je grozilo predsednici ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Necenzurirano

Večerni obiski Aleša Hojsa na policiji

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

Tanja Žagar Njena.si

Tanjo Žagar zasuli s čestitkami za drugo ...

Kaj se je zgodilo s Sašo Lešnjek, da ima modrico na kolenu?!

Alesh Maatko, 02.06.2020 07:55:23

★★★ REVIJA VKLOP/STOP ★★★

Delite na:
Kaj se je zgodilo s Sašo Lešnjek, da ima modrico na kolenu?!
Saša Lešnjek je še kako vesela, da je zaplesala s plesnim mojstrom Arnejem Ivkovićem. Promo foto

Mlado slovensko pevko in igralko Sašo Lešnjek, ki je zaročena z glasbenikom Alexom Volaskom, je širše občinstvo spoznalo v muzikalu Briljantina, kjer je zaigrala v vlogi živahne Sandy. Od te vloge je minilo že nekaj let, tako da lahko mlado umetnico danes spremljamo predvsem na njeni samostojni glasbeni poti, na kateri se je predstavila kot izvajalka in kot avtorica s skladbami Zaljubljena v ta svet, Nazaj v Piran in z zadnjo Pelji me nazaj. Da je njena želja po ustvarjanju velika, dokazuje z novo pesmijo Klopca želja, v video zgodbi pa je pevka pokazala še svojo nadarjenost za ples.

»V plesu sem neskončno uživala, vedno sem oboževala ples in res sem presrečna, da sem imela vsaj enkrat v življenju možnost plesati s profesionalnim in tako simpatičnim plesalcem. Nič se mi ni zdelo pretežko. Tudi Arnej je kmalu opazil, da se hitro učim, zato mi je sprva preproste korake med vajami malce 'zakompliciral',« je vse skupaj orisala Saša Lešnjek, ki je ob tem dodala, da je zelo vesela, da sta v videu romantično zgodbo z Arnejem ponazorila skozi ples, in da je izjemno hvaležna, da je bil Arnej pripravljen sodelovati. Edina stvar, ki ji je delala preglavice, so bili dvojni obrati, saj je med njimi vedno izgubila ravnotežje, enkrat pa med vajo tudi pošteno padla. »Še zdaj imam modrico na kolenu. Ampak nič za to, je bilo vredno!« je v smehu sklenila prikupna Saša.

saša-lešnjek, arnej-ivković
Saša Lešnjek in Arnej Ivković, ki ga sicer spremljamo v šovu Zvezde plešejo.
Promo foto

Klopca želja

Zgodba govori o tem, kako punca vsak dan skozi okno opazuje klopco v parku, na kateri se je tudi sama zaljubila. Na njej se menjujejo pari – nekateri se razidejo, drugi zaljubijo. Zdi se, kot da ves svet hiti mimo in se spreminja, le ona s svojim dragim še vedno ostaja natanko tam, kjer je, iz dneva v dan srečnejša in bolj zaljubljena. Klopca želja tako govori o zaljubljenem paru in njuni neskončni ljubezni, ki skozi leta ostaja nespremenjena oziroma iz dneva v dan močnejša, kar bi morda lahko razumeli kot avtobiografsko zgodbo, saj je Saša v zvezi z Alexom že več let. Vse skupaj je skozi ples predstavila še v videu, v katerem je zaljubljen par uprizorila z zmagovalcem šova Zvezde plešejo 2018, Arnejem Ivkovičem. Videospot je bil posnet v prelepi grajski dvorani Posavskega muzeja Brežice, k sodelovanju pa je pevka ob Arneju povabila še del ustvarjalne ekipe šova Zvezde plešejo: koreografa Miho Krušiča, ki je prevzel vlogo producenta in idejnega vodje, Jan Filip Jordan Frangeš je prevzel snemanje in montažo, za ličenje in pričesko je bila zadolžena izjemna Lea Bole, za prečudovito obleko pa je poskrbela Elisa Sandes, katere prelepe stvaritve lahko prav tako spremljamo v šovu Zvezde plešejo, ki pa je letos zaradi pojava koronavirusa prestavljen na naslednjo sezono.

saša-lešnjek
Mlada umetnica se vse bolj uveljavlja v svetu glasbe.
Promo foto