Kaleigh Hendershot Svet24.si

VIDEO: Američanki Hrvaška ubila voljo do ...

lovilec sanj Svet24.si

VIDEO: Rekordno velik talisman pred zlom varuje ...

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

marko noc pl1 Svet24.si

Kardiolog Marko Noč: Če bi sledili toku ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

Sulli, Choi Jin-ri Najstnica.si

Umrla zvezdnica K-POPa

polka1 Njena.si

Blaž Švab prvič spregovoril o svoji izbranki?

Jonas o medijski in družbenopolitični stupidnosti

D. B., 06.10.2019 18:00:00

Oddaja Kaj dogaja? Z Jonasom se vrača na spored TV SLO 1.

Delite na:
Jonas o medijski in družbenopolitični stupidnosti
Jonas Žnidaršič Adrian Pregelj

»Po dolgem, dolgem, predolgem poletnem premoru začenjamo novo sezono oddaje Kaj dogaja. Naša ekipa si je nabrala novih moči in idej, da se z novim zagonom loti pregleda, obdelave, kritične presoje in boja proti slovenski medijski in družbenopolitični stupidnosti.

Ker je ta s počitnicami prav tako imela enako priložnost za počitek in nov zagon svojih pritlehnih dejavnosti, smo v uredništvu oddaje pripravili nove metode in orožja za zatrtje tega slovenskega zla. Ker pa sovražnik ne počiva, vam podrobnosti ne želimo razkrivati pred začetkom nove sezone. Prvič udarimo v soboto, 21. septembra, zvečer! Pa ne naprej govor't,« novo sezono napoveduje voditelj oddaje Jonas Žnidaršič.

Ekipi se bo pridružil Žan Papič

Žan Papić.jpg
Žan Papić
Žiga Culiberg

Ustvarjalci satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom bodo tudi to jesen tedensko pripravljali preglede aktualnih dogodkov iz politike, športa, kulture in zabave. Ekipi reporterjev s terena, Gašperju Bergantu, ki pokriva domače teme, in Admirju Baltiću, ki prinaša novosti iz tujine, se bo pridružil raziskovalni novinar Žan Papič, ki bo samo za vas predstavljal ugotovitve ekskluzivnih raziskav.

Eva Kljun.jpg
Eva Kljun
Adrian Pregelj

Izjemni imitatorji bodo tedensko pripravljali tudi zabavne in vedno zanimive nadsinhronizacije. V prenovljeni rubriki Zvezdne steze, ki je posvečena slavnim, bo od zdaj z vami gospa Kljun (Eva Kljun). Tedensko bo za vas prečesala celoten rumeni tisk in vam postregla z najbolj sočnimi trači.

Admir Baltić.jpg
Admir Baltić
Žiga Culiberg

Tilen Artač in Igor Bračič, ki je tudi scenarist oddaje, vam bosta tudi jeseni z rubriko Mala terasa predstavila izvirne, zanimive in vedno zabavne priredbe slovenskih skladb, s katerimi upesnita dogodek, ki je zaznamoval pretekli teden.

Gašper Bergant.jpg
Gašper Bergant
Žiga Culiberg

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 38, 19.9.2019