oven Dobra karma

Astrologija: za vročekrvnega Ovna morate biti ...

ženska, bolnišnica Svet24.si

22-letna Tea vendarle lahko objela psičko: "Ob ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

denar, politika, gospodarstvo Svet24.si

Drugi paket pomoči: krediti namesto subvencij, ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

Jonas o medijski in družbenopolitični stupidnosti

D. B., 06.10.2019 18:00:00

Oddaja Kaj dogaja? Z Jonasom se vrača na spored TV SLO 1.

Delite na:
Jonas o medijski in družbenopolitični stupidnosti
Jonas Žnidaršič Adrian Pregelj

»Po dolgem, dolgem, predolgem poletnem premoru začenjamo novo sezono oddaje Kaj dogaja. Naša ekipa si je nabrala novih moči in idej, da se z novim zagonom loti pregleda, obdelave, kritične presoje in boja proti slovenski medijski in družbenopolitični stupidnosti.

Ker je ta s počitnicami prav tako imela enako priložnost za počitek in nov zagon svojih pritlehnih dejavnosti, smo v uredništvu oddaje pripravili nove metode in orožja za zatrtje tega slovenskega zla. Ker pa sovražnik ne počiva, vam podrobnosti ne želimo razkrivati pred začetkom nove sezone. Prvič udarimo v soboto, 21. septembra, zvečer! Pa ne naprej govor't,« novo sezono napoveduje voditelj oddaje Jonas Žnidaršič.

Ekipi se bo pridružil Žan Papič

Žan Papić.jpg
Žan Papić
Žiga Culiberg

Ustvarjalci satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom bodo tudi to jesen tedensko pripravljali preglede aktualnih dogodkov iz politike, športa, kulture in zabave. Ekipi reporterjev s terena, Gašperju Bergantu, ki pokriva domače teme, in Admirju Baltiću, ki prinaša novosti iz tujine, se bo pridružil raziskovalni novinar Žan Papič, ki bo samo za vas predstavljal ugotovitve ekskluzivnih raziskav.

Eva Kljun.jpg
Eva Kljun
Adrian Pregelj

Izjemni imitatorji bodo tedensko pripravljali tudi zabavne in vedno zanimive nadsinhronizacije. V prenovljeni rubriki Zvezdne steze, ki je posvečena slavnim, bo od zdaj z vami gospa Kljun (Eva Kljun). Tedensko bo za vas prečesala celoten rumeni tisk in vam postregla z najbolj sočnimi trači.

Admir Baltić.jpg
Admir Baltić
Žiga Culiberg

Tilen Artač in Igor Bračič, ki je tudi scenarist oddaje, vam bosta tudi jeseni z rubriko Mala terasa predstavila izvirne, zanimive in vedno zabavne priredbe slovenskih skladb, s katerimi upesnita dogodek, ki je zaznamoval pretekli teden.

Gašper Bergant.jpg
Gašper Bergant
Žiga Culiberg

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 38, 19.9.2019