stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Jennifer Aniston s pomočjo slavne prijateljice išče moškega

T. J., Vklop, 15.10.2018 19:01:55

Od februarja, ko se je ločila od Justina Therouxa, je Jennifer Aniston samska. Njena prijateljica Amal Clooney menda meni, da je to predolgo, zato ji pomaga iskati primernega moškega.

Delite na:
Jennifer Aniston s pomočjo slavne prijateljice išče moškega
Za njen prvi zakon z Bradom Pittom je bila usodna njegova nezvestoba. Profimedia

Bog ljubezni 49-letni igralki Jennifer Aniston doslej ni prinesel sreče. Namesto večne ljubezni s prvim možem Bradom Pittom ali vsaj z drugim, Justinom Therouxom, ji je namreč namenil dve grenki ločitvi. Da ji ne bi bilo treba še tretjič prestajati ločitvenega postopka, ji je na pomoč priskočila njena 40-letna prijateljica Amal Clooney, ki je zanjo pripravila »načrt za zmenke«. Po poročanju ameriških medijev je Jennifer, ki je poleti z Adamom Sandlerjem v Evropi snemala akcijsko komično dramo Murder Mystery, libanonsko-britansko odvetnico in njenega moža Georgea Clooneyja obiskala v njuni vili ob jezeru Como. Med zabavnim druženjem naj bi pogovor nanesel na silno smolo, ki na ljubezenskem področju spremlja zvezdnico nekdaj priljubljene humoristične serije Prijatelji. Jennifer bi naj med pogovorom ugotovila, da je Amal primerna sogovornica, ko gre za ljubezenske teme, in da bi lahko bila dobra »ženitna posrednica«. »Pozna veliko inteligentnih, seksi in uspešnih moških, ki bi izkoristili priložnost in se dobili z Jennifer,« je pojasnil dobro obveščeni vir. Amal je v želji, da bi svoji prijateljici našla primernega življenjskega sopotnika, menda že sestavila seznam samskih moških s potrebnimi »kvalifikacijami«. Katera imena so se znašla na tem seznamu? To pa je strogo zaupno! 

Jennifer 2-Amal
Amal je menda že sestavila seznam svojih prijateljev, ki naj bi bili primerni partnerji za njeno prijateljico Jennifer.
Profimedia

Preberite tudi: Poslovila se je legenda jugoslovanskega filma. Kliknite TUKAJ!   

Naslednji izbranec bo mlajši

Oba Jenniferina nekdanja soproga Brad in Justin sta igralca in oba sta približno njenih let (Brad jih bo decembra dopolnil 55, Justin pa je avgusta praznoval 47. rojstni dan). Amal in Jennifer se menda sprašujeta, ali sta zakona razpadla prav zaradi teh skupnih točk. Slavni dami odgovora na to vprašanje verjetno ne bosta nikoli dobili, a Jennifer naj bi za vsak primer vendarle opustila svoja dozdajšnja merila pri izbiri moških. Po novem naj bi iskala »koga v dvajsetih ali tridesetih letih, ki se ne bi pretirano navezal nanjo in jo dušil«. Dovolj ima namreč ugleda uboge revice, ki ji razmerja razpadajo kot po tekočem traku, poleg tega pa je prepričana, da bi ji mlad in pameten moški dobro del. Ali se je Jennifer že dobila s katerim od srečnih izbrancev, ki jih je Amal uvrstila na seznam, žal še ni znano. Smo pa za vas pripravili seznam moških, ki jih je zvezdnica ljubila v preteklosti, a z njimi žal ni našla sreče v ljubezni.

Več v reviji Vklop, 11. 9. 2018.