pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Indira kmalu pred oltar s svojim trenerjem?

Brigita Potočki, Vklop, 20.04.2018 10:01:53

Indira Ekić, nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija o ljubezni, hujšanju in oddaji Od težaka do junaka.

Delite na:
Indira kmalu pred oltar s svojim trenerjem?
Revija Vklop

Indira Ekić, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki ji je končna zmaga za las ušla, je kljub temu zgodba o uspehu. Indira je ne samo shujšala za 30 kilogramov, ampak povsem spremenila svoj način življenja, se zaljubila v svojega trenerja Matica, s katerim sta pred kratkim zaživela skupno življenje v Ljubljani, in postala komentatorka v oddaji Od težaka do junaka. V pogovoru nam je med drugim zaupala, da je Matic moški, s katerim si želi preživeti svoje življenje.    

Indira, kako zelo se je spremenilo vaše življenje po šovu The Biggest Loser Slovenija?
Ojoj! Vse se mi je spremenilo, to je noro. Povsem drugo življenje, na vseh področjih. Sploh ne morem opisati, niti ne vem, kje bi začela. Najboljše pa je to, da sem spremenila pogled na svet, na vse gledam bolj pozitivno, pa če je videti še tako negativno. Tu je največja razlika.

Se pravi, da je bil višek kilogramov tako breme, da se ni dalo normalno živeti?
Natanko tako. Čeprav so vsi govorili, kaj počnem v Loserju, ko pa imam tako malo kilogramov, je mene to resnično psihično ubijalo. Potem pa sem se iz grdega račka prelevila v lepega laboda. (smeh)  

Čeprav so vsi govorili, kaj počnem v Loserju, ko pa imam tako malo kilogramov, je mene to resnično psihično ubijalo.

Katero je bilo prvo oblačilo, ki ste ga kupili, ko ste prišli iz šova?
Obožujem obleke in takoj sem si kupila nekaj oprijetih. Komaj pa že čakam poletje, ko bom lahko prvič oblekla kratke hlače!

Kako je biti na komentatorskem stolčku oddaje Od težaka do junaka? Kakšen je občutek, ko gledate druge, ki se »matrajo«, tako kot ste se vi včasih?
Najprej moram povedati, da sem res ponosna in vesela, da so me povabili v oddajo, ker si nikoli nisem predstavljala, da bom kdaj v taki vlogi. Sicer pa je tako: Jasna je voditeljica, Andrej osebni trener, Bricelj skrbi za smeh, jaz pa tekmovalce edina resnično razumem in se lahko vživim v vse, kar doživljajo, ker sem vse to v resnici tudi sama prestala.

Vas na cesti prepoznavajo in morda sprašujejo za nasvete, kako shujšati?
Dokler si v hiši, v šovu, sploh ne veš, kako je zunaj. Lepo je, ko prideš ven in vidiš, koliko podpornikov imaš. Na Instagramu imam ogromno sledilcev, večina je žensk, ki me sprašujejo, kako začeti, mi povejo, da sem njihov navdih. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj drugim svetovala o prehrani in treningih. Ampak res je lepo, ko vidiš, da si nekomu vzor in da lahko pomagaš s svojim zgledom.

Ker sem imela do zdaj samo slabe izkušnje s fanti, je težko verjeti, da obstaja tako dober človek, ki je pripravljen zate narediti cel kup malenkosti.

V šovu The Biggest Loser Slovenija ste našli ljubezen. Na prvi pogled?
Ne. (smeh) Z Maticem sva bila v šovu, treniral me je tri mesece, me pripravljal na finale – najin odnos je bil ves ta čas strogo profesionalen. Res je, da mi je bil všeč že od nekdaj, ampak ker nimaš samozavesti, si misliš, da te tak moški ne bo niti pogledal, tako da nisem razmišljala o tem. Ko sva se začela pripravljati na finale, se ni še nič zgodilo, ker sva vse moči usmerila samo v to. Po finalu pa sva veliko časa preživljala skupaj in takrat so se pokazale njegove značajske lastnosti, ki so me povsem prevzele. Ker sem imela do zdaj samo slabe izkušnje s fanti, je težko verjeti, da obstaja tako dober človek, ki je pripravljen zate narediti cel kup malenkosti.

Je že na vidiku poroka?
(smeh) Ja, no, zakaj pa ne ... To je človek, s katerim želim preživeti preostanek življenja. Skupaj živiva že tri mesece in se še nisva sprla. Pomembno je, da se znava pogovoriti in vse težave takoj rešiva. Vem, da je to recept za dolgo zvezo. Če se bo zgodilo, zakaj torej ne. Čeprav sem mnenja, da prstan ne spremeni ničesar.

Je še kaj, kar bi na svojem telesu radi spremenili, ali ste zdaj zadovoljni?
Ljudje nikoli nismo stoodstotno zadovoljni s sabo. Zdaj delam na obliki telesa, da bom imela mišičasto, »tonirano« telo. Pripravljam se na poletje, ko bom oblekla kopalke in rekla: to je to. Sicer pa sem močno shujšala, gravitacija je naredila svoje, zato bi si dala popraviti prsi. Ne povečati, ampak samo malo dvigniti, kot sem že povedala v oddaji.

Kako vzdržujete svojo postavo?
Ko prideš iz šova, je največji izziv obdržati težo. Tako da treniram vsak dan, včasih celo dvakrat, grešim res zelo malo. Glede na svojo postavo si lahko privoščim največ eno tortico na teden, vse, kar je več, se mi takoj pozna. S tem sem se sprijaznila, to je postal moj način življenja. Treniram »na polno«, jem zdravo, ob koncih tedna greva z Maticem kam v naravo. Sem pa zadnje čase zelo sladkosneda in je res težko, ampak na srečo imam ob sebi Matica, ki me »drži nazaj«, za kar sem mu res hvaležna.   

Preberite tudi: Po petih letih konec ljubezni za slovenskega igralca. Kliknite TUKAJ!