profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Hollywoodska igralka pomladila vagino

T. T., 10.07.2018 18:00:32

Jadi Pinkett Smith ni nerodno govoriti o intimnostih, niti o zakonu z Willom, ki ne bo po njenem mnenju nikdar propadel.

Delite na:
Hollywoodska igralka pomladila vagino
Jada in Will, trden par že več kot dve desetletji Revija Vklop

46-letna igralka je brez dlake na jeziku. Če je maja govorila o tem, da trpi za alopecijo, pretiranim izpadanjem las, kar zdaj, menda uspešno, zdravi s steroidi, je v najnovejši epizodi Facebookove serije Red Table Talk razkrila, da si je dala nekirurško pomladiti vagino. Za to je izvedela od prijateljice. »Dejala mi je: 'Prisežem, da boš občutila razliko. Vem, da se sliši noro.' Imela je prav!« Ko je Jada odkrila, da lahko postopek pomaga pri težavah z zadrževanjem urina, se je odločila, da bo poskusila še sama. Postopek stimulira vaginalne celice s toploto, s čimer se napnejo mišice v tem predelu, genitalije pa krepko pomladijo – kar z navdušenjem ugotavlja tudi igralka in dodaja, da po le treh obiskih nima več težav z mehurjem. »Če vam povem, da je moja yoni (tako Jada duhovno poimenuje svojo vagino, op. p.) kot kaka šestnajstletnica, se ne šalim. Videti je kot lepa breskvica!« Sprva je bila do postopka zadržana, zdaj pa je hvaležna, da je poskusila, zatrjuje. »Je pogovor o tem nekaj, ob čemer smo sproščeni? Ni, vendar pa sem prepričana, da je izjemno pomembno, da se usedemo in spregovorimo o vaginalnem zdravju, zaradi spolnosti in zaradi telesnega zdravja, za nas same …« Jada se ne boji niti plastičnih kirurgov, in da bi ohranila mladosten videz, jih namerava obiskovati tudi v prihodnosti. »Naj vam povem, da iščem kirurga. Ko bo prišel čas, mi verjemite, da bom šla pod nož – in ne bo mi nerodno! Imam že beležko z naslovi. Mislite, da se zafrkavam? Ni me sram priznati!« je prostodušno povedala igralka.

Za neko ameriško radijsko oddajo je Jada spregovorila tudi o 20-letnem zakonu z igralskim kolegom Willom Smithom (49), s katerim so jo tabloidi »ločevali« že neštetokrat. »Z Willom sva družina. Lahko nama vzamete zakon, razmerje, toda z Willom ostajava družina. Vse, kar si ljudje predstavljajo, kakšen naj bi bil mož, partner, moški, karkoli že. Zame je moj mož človek, ki se lahko zanese name do konca svojega življenja. Pika.« Jada in Will sta poročena od leta 1997 in imata dva otroka, Jadena (19) in Willow (17). Will ima iz prejšnjega zakona še 25-letnega sina Treya, s katerim se po Jadinih besedah odlično razumejo in imajo tesen odnos.

Preberite tudi: Mehiška igralka ni na pragu smrti. Kliknite TUKAJ!