stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Buryana z novo skladbo - Bonnie & Clyde

PR, 18.09.2020 09:00:35

Danijela Burjan - Buryana tudi v času zatišja, ki vlada v večjem delu glasbene industrije, ni mirovala. Mislila je na prihodnost, ko bo spet lahko koncertirala.

Delite na:
Buryana z novo skladbo - Bonnie & Clyde
Buryana v spotu Bonnie & Clyde metropola media

V času glasbenega zatišja zaradi koronavirusa je mlada in perspektivna pevka Danijela Burjan intenzivno ustvarjala in se pripravljala za koncertne nastope, ko bo glasbena scena ponovno oživela.

Za te namene je sestavila tudi Buryana band. Kot sama pravi skuša ostati pozitivna in v tem času zaključiti čim več obveznosti, predvsem študijskih, da se bo lahko popolnoma posvetila glasbeni karieri.

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, pevka predstavlja svojo novo avtorsko skladbo »Bonnie & Clyde«, ki je nadaljevanje Buryana trilogije in prejšnje skladbe »Ni da ni«.

Za glasbo in produkcijo je poskrbel izkušen srbski producent Djomla KS s svojo produkcijsko ekipo, tekst ša je spisal znani slovenski glasbenik Rok Lunaček.

Da je Buryana zelo resno zastavila glasbeno kariero, pove dejstvo, da je z isto produkcijsko ekipo posnetih že 5 avtorskih skladb, od katerih sta dve v duetu z že uveljavljenim in priznanim glasbenikom iz Beograda, Djomlo KS, ki je zaslovel z hitom »Gajba puna piva«.

Prva Buryanina skladba z naslovom »Živote moj« v srbskem jeziku je premierno že predstavljena. Prav tako tudi »Halo« za poletne dni. V pripravi pa sta tudi še dve novi skladbi, ki jih bo v kratkem posnela s producentom Millom, s katerim je že sodelovala s skladbo "Zadnjikrat" (oziroma "Pretend" v angleščini).

Vse pa je seveda odvisno od razmer zaradi ukrepov proti širjenju Covid 19 virusa, ki je žal popolnoma omrtvičil glasbeno industrijo.

Videospot Bonnie and Clyde pa si lahko ogledate pod člankom.