stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Božič na Planetu

PR, 18.12.2019 11:00:00

Priljubljeni božični filmi bodo ogreli praznične dni tudi na Planetu. Premierno na slovenskih televizijah si bomo lahko ogledali Božično žurko v pisarni z Jasonom Batemanom in Jennifer Aniston, na božični večer pa bo na Planetu tudi posebna oddaja kviza Milijonar.

Delite na:
Božič na Planetu
. .

V ponedeljek, 23. decembra, bo ob 20. uri na Planetu Milijonar, ob 21. uri sledi odbita komedija Božična žurka v pisarni (Office Christmas Party) z Jennifer Aniston, Jasonom Batemanom in Kate McKinnon. V njem se trije sodelavci odločijo organizirati najbolj noro božično zabavo v mestu, s katero skušajo potencialno stranko prepričati v podpis dobičkonosne pogodbe, ki bi omogočila preživetje podjetja. A vajeti uidejo iz rok … Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah. Ob 23.45 bo za ponočnjake poskrbel Pokvarjeni Božiček (Bad Santa) z oskarjevcem Billyjem Bobom Thorntonom, Berniejem Macom in Lauren Graham.

Tudi v torek, 24. decembra, bo ob 20. uri na Planetu posebna izdaja kviza Milijonar, v kateri bodo na vroči stol sedli duhovniki. Ob 21. uri se bomo nasmejali komediji Kako se izogniti božiču (Christmas With the Kranks) s Timom Allenom, Jamie Lee Curtis in Danom Aykroydom. Ob 23.20 sledi še Nepozabni božič (A Christmas Detour).

Na božični dan, 25. decembra, se bomo na Planetu ob 15. uri družili ob družinski pustolovščini Severni tečaj: Odprto za božič (Northpole: Open for Christmas) z Lori Loughlin in Dermotom Mulroneyjem, ob 20. uri pa bo naša srca ogrelo romantično Božično dopisovanje (Christmas Pen Pals). Zgodba govori o sveže samski ustvarjalki aplikacije za zmenke, ki se na očetovo pobudo prijavi na skrivno božično dopisovanje. Vsako pismo, ki ga prejme, jo povsem očara in verjame, da sta si s svojim dopisovalcem usojena. Šele na božični dan pa izve, kdo se skriva za čudovitimi besedami. Božično dopisovanje bo na Planetu predvajano premierno na slovenskih televizijah.

V četrtek, 26. decembra, bo ob 20. uri na sporedu film Popolna slika božiča (Picture a Perfect Christmas), v katerem se mlada fotografinja za praznike vrača domov, da bi skrbela za svojo babico. Med obiskom spozna moškega, ki potrebuje nekoga, da bi skrbel za njenega nečaka. Tudi romantična drama bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.