Alex Harvill Svet24.si

Želel je postaviti nov svetovni rekord, umrl je ...

zastoj, primorska avtocesta Svet24.si

Na primorki se zaradi nesreče vije dolga ...

janez cerar pl Reporter.si

Kazen za cerkvenega žvižgača? Duhovnik, ki je ...

caroline crouch, Charalambos »Babis« Anagnostopoulos Svet24.si

Pilot je priznal, da si je izmislil brutalne ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Partnerica novega ministra do službe v državnem ...

Hitri in drzni 9, Vin Diesel Odkrito.si

VIN DIESEL: »Ni pomembno, kako hiter si, ...

Domen Kumer Odkrito.si

Poglejte, zakaj nas je poslal v rit

Nino Ošlak je na ta dan čakal 12 let

A. M., 18.05.2021 18:00:58

Priljubljeni glasbenik je hvaležen vsakemu posebej za podporo!

Delite na:
Nino Ošlak je na ta dan čakal 12 let
Videospot za uspešnico je glasbenik snemal skoraj leto dni in gre za njegov največji produkcijski zalogaj do zdaj. Jan Rozman

Priljubljeni glasbenik, ki je pred kratkim za revijo Vklop/Stop spored spregovoril o svoji glasbeni poti, kot kaže, zadnje dni žanje sadove uspehe trdega dela. Njegova najnovejša skladba Ko si z mano je namreč že s prvim tednom predvajanja postala druga najbolj vrtena slovenska pesem, v novem tednu pa se je uradno zavihtela na zasluženo prvo mesto med slovenskimi izvajalci. Za Nina je to prvi tovrstni dosežek, nad katerim pa je seveda upravičeno navdušen. Skupno je sicer pesem postala tretja najbolj predvajana radijska uspešnica tedna, a daleč najvišje uvrščena slovenska skladba.

»To je res nora novica za začetek tedna! Končno, po 12 letih in treh izdanih albumih, mi je uspelo! Pesem Ko si z mano postaja prava uspešnica in res sem vesel, ker dobivam ogromno pozitivnih komentarjev nanjo. Hvala vsakemu posebej za podporo. Res hvala. Čestitke pa tudi ostalim glasbenim prijateljem, ker se res malo Slovencev prebije na lestvico. Bravo vsi!« nam je zaupal Nino Ošlak in ob tem hvaležno priznal, da je zadnje dni resnično noro, saj takšnega odziva vendarle ni pričakoval.