zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Grozljivo: Brutalno pretepena Denis Dame

kš, 18.09.2023 15:20:25

Slovenska zvezdnica, ki je popularna predvsem v Srbiji, je končala v Urgentnem centru v Beogradu, kjer so zdravniki ugotovili, da ima poškodbe na komolcu.

Delite na:
Grozljivo: Brutalno pretepena Denis Dame
Denise, nekdanja udeleženka resničnostnega šova "Zadruga", je bila brutalno napadena in pretepena na beograjskem splavu, zaradi česar je bila sprejeta v Urgentni center. Instragram

Nekdanja udeleženka pete sezone resničnostnega šova "Zadruga", je bila brutalno napadena in pretepena prejšnjo noč na enem izmed beograjskih splavov, kjer je utrpela hude telesne poškodbe, vključno z zlomljeno roko, zaradi česar je bila takoj sprejeta v Urgentni center.
Denise so okoli ene ure zjutraj odpustili domov. V Urgentni center je prišla z močnimi bolečinami, dežurni zdravniki pa so ugotovili, da ima poškodbo komolca, natančneje kontuzijo komolca in nadlahtnice, poroča Telegraf.rs.

denise-dame
Napad se je zgodil, ko ji je neznan moški v alkoholiziranem stanju pristopil na rojstnodnevni zabavi prijatelja; po verbalnem napadu je sledil še fizični napad.
Instragram

Vir s kraja dogodka je za srbske medije razkril, da je bila Denise prejšnjo noč na rojstno dnevni zabavi svojega prijatelja, kjer se je zabavala brez težav, dokler ji ni pristopil neznan moški v alkoholiziranem stanju. Privlačna starleta ga je vljudno zavrnila, rekoč, da ni zainteresirana za komunikacijo z njim. Vendar pa moški tega ni hotel sprejeti, zato jo je najprej verbalno napadel, nato pa se je tudi fizično znesel nad njo.
“Denise je bila na rojstno dnevni zabavi enega svojih prijateljev tukaj na splavu, uživali so, se zabavali, plesali in peli ... Vse je bilo v najlepšem redu, dokler ni neki moški, ki ga dejansko nihče ni opazil, vstal in se odpravil k njej.

Denise Dame Instagram 2.jpg
Kljub hudi poškodbi roke je bila zjutraj odpuščena iz bolnišnice, kjer so ugotovili kontuzijo komolca in nadlahtnice.
Instagram

Vendar pa ji to ni bilo všeč, saj je bil ta neznan moški pijan in ni želela imeti nobenega stika z njim, zato mu je jasno povedala, da ni zainteresirana. To je v njem prebudilo nekaj živalskega, začel jo je žaliti in ji groziti, nato pa jo je udaril po nogah, jo prijel za roko in jo močno zasukal. Mislim, da jo je hotel poškodovati! Kričala je, vsi smo takoj skočili, da bi odstranili manijaka, vendar smo reagirali prepozno, saj je Denise že vedno glasno jokala, ker sploh ni mogla premikati roke. Takoj smo poklicali reševalce in policijo, ki je hitro reagirala, ona pa je končala v Urgentnem centru, kjer so ji takoj naredili rentgen zgornjih udov. Zaradi hudih bolečin je le jokala,” je za Republiko povedal dobro obveščen vir o dogodku.