1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

GROZLJIVO! Majice s portretom mladoletnega morilca!

kš, 08.07.2023 13:40:46

Na eni izmed znanih spletnih platform za prodajo raznih izdelkov prodajajo majice s portretom trinajstletnega dečka, ki je 3. maja izvedel pokol v osnovni šoli "Vladislav Ribnikar" na Vračaru v Beogradu!

Delite na:
GROZLJIVO! Majice s portretom mladoletnega morilca!
Ljudje so v šoku Redbubble

Te škandalozne majice so zgrozile uporabnike spleta, ki so zahtevali umik izdelka. Nekatere trgovine so izdelek že umaknile, druge pa žal še ne ...

Ljudje so pretreseni, jezni … Ne morejo verjeti, da se kaj takega dogaja. Ena od uporabnic spletne trgovine je za srbski Kurir povedala: “Prosim, ali lahko nekdo ukrepa? Prodajo teh majic je treba prepovedati! Vse je posledica tujih YouTuberjev, iz Malezije, Indonezije... Objavljajo lažne posnetke dečka in žalostne zgodbe o njem, ne da bi sploh kaj vedeli o primeru, le informacije, ki so jih zbrali na internetu, in tako ustvarjajo lažno sliko. Če ne bi bilo njih, nihče teh majic ne bi izdeloval niti prodajal. Ljudje, tujci, morda celo kupijo, ne da bi sploh vedeli, kdo je oseba na majici in kakšen grozovit zločin je storil … Obrnila se je tudi na administratorje strani, vendar majice še niso bile umaknjene.

Majice
Majica, ki je zgrozila javnost
Redbubble

Spletno mesto je registrirano v Maroku

In res, na priljubljenem spletnem mestu za prodajo, ko v iskalnik vtipkate ime dečka z Vračara, se prikažejo majice s portretom. Majice so ženske in moške, z dolgimi in kratkimi rokavi, na voljo so v vseh barvah in velikostih. Na sredini majice je velika slika mladoletnega morilca, spletna stran pa navaja, da lahko kupec izbere, ali želi imeti sliko spredaj ali zadaj.

Služijo na najbolj ostuden možen način

Cena klasične majice s kratkimi rokavi je 16,29 dolarja, cena majice z dolgimi rokavi pa 24,59 dolarja. Na voljo so tudi dražje variante, ena je športna majica, ki stane 28 dolarjev, druga pa je dolga majica, ki stane 29 dolarjev na kos …

Spletno mesto navaja, da lahko ta izdelek dostavijo tudi kupcem v Srbiji, rok dostave pa je približno deset dni. Več kot pretresljivo!

To sicer ni prvič, da na družbenih omrežjih slavijo dečka in "občudujejo" njegov krvavi pohod, v katerem je ubil svoje sošolce, vendar nekaj tako grozljivega se še ni nikoli pripetilo in je vredno vsega obsojanja!