mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

William v breznu alkohola?

KG, 29.02.2024 12:45:17

V zadnjih mesecih se v britanski kraljevi družini dogajajo milo rečeno »čudne« in dejansko zelo hude stvari: nepojasnjena bolezen in operacija Kate Middleton, ki je ni na spregled že res ogromno časa, istočasno odkritje raka pri kralju Karlu in zdaj še čudno vedenje princa Williama, ki se ni pojavil na zelo pomembnem dogodku.

Delite na:
William v breznu alkohola?
William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo. PROFIMEDIA

Princ v breznu alkohola?

Veliko se šušlja, družbena omrežja so polna takih in drugačnih hipotez o dogajanju v družini, dejstvo pa je, da je vse breme padlo zdaj prav na Williamova ramena in vprašanje je, kako bo lahko zdržal.

Natolcevanja o alkoholizmu

Screenshot_1.jpg
Tudi podkasti, pri katerih je prisoten alkohol, postanejo takoj tema za trače.
TikTok

William se v zadnjih mesecih spoprijema predvsem z boleznijo svojih najbližjih. O Kate ni jasno popolnoma nič, o kralju Karlu pa zdaj vsaj vemo, da ima raka, ki ga je, po zadnjih informacijah, še mogoče ustaviti. Vmes pa se predvsem na družbenih omrežjih pojavljajo različne teorije. Ena od njih je, da je William zapadel v brezno alkohola in da se ne more več zadržati. Nekateri »poznavalci« trdijo, da je že nekaj let popolnoma odvisen od alkohola. Sprva naj bi se začelo s kozarcem ob večerji, zdaj pa naj bi to preraslo vse meje. Dejstvo je, da se je tudi o kraljici Elizabeti II. govorilo, da ne more brez svojega vsakodnevnega gina, a je videti, da so novinarji vendarle pretiravali. Govorice o princu, ki menda rad pregloboko pogleda v kozarec, pa se vrstijo druga za drugo in zdaj, ko se ni udeležil pomembnega dogodka, na katerem so ga vsi pričakovali, so spet zaokrožile po spletu.

williamUporabniki družbenih omrežij, kot je TikTok trdijo, da ima princ težave z alkoholom ... Pa ji
Uporabniki družbenih omrežij, kot je TikTok trdijo, da ima princ težave z alkoholom ... Pa jih ima res?
PROFIMEDIA

Kaj je res?! Osebni razlogi?

Spet drugi v tem, da se je William nekoliko umaknil, vidijo znak, da je njegova žena resnično hudo bolna. A palača zagotavlja, da se Kate počuti dobro in da se William iz »osebnih razlogov« umika iz kraljeve službe. Princ je »v zadnjem trenutku« iz neopredeljenih »osebnih razlogov« odpovedal udeležbo na spominski slovesnosti za pokojnega grškega kralja Konstantina. Pričakovano je bil odsoten tudi kralj Karel III., ki se še vedno zdravi zaradi raka.

Tako se je slovesnosti kot najstarejša članica kraljeve družine udeležila kraljica Kamila, pomembno vlogo pa je spet dobil celo princ Andrew, saj je kraljeve kolege peš pripeljal na mašo v kapelo svetega Jurija na Windsorskem gradu.

Ni informacij

O Williamovi odsotnosti ni bilo nobenih podrobnejših informacij. Tako ni znano, ali je povezana z okrevanjem njegove žene valižanske princese po operaciji trebuha prejšnji mesec, čeprav so kraljevi viri zatrdili, da se doma počuti »dobro«. William se je nazadnje v javnosti pojavil 18. februarja na podelitvi nagrad bafta, medtem ko Kate v Sandringhamu niso videli že od božiča. Po operaciji se do velike noči ne bo udeleževala uradnih kraljevih dogodkov.

Kate Middleton je popolnoma izginila ... Kaj se ji dogaja ni absolutno jasno.
Kate Middleton je popolnoma izginila ... Kaj se ji dogaja ni absolutno jasno.
Profimedia

Presenetljivo prinčevo vedenje

Konstantin je bil celo krstni boter Williama, ki je menda poklical grško kraljevo družino, da bi se opravičil zaradi svoje odsotnosti. Predvideno je bilo namreč, da bi prav princ William bral iz Razodetja 21,1–7, priljubljenega branja za pogrebe, ki se začne z besedami »Potem sem videl novo nebo in novo zemljo«.

Lepa Kate bije svojo bitko, medtem, ko se ves svet sprašuje, kaj se pravzaprav dogaja.
Lepa Kate bije svojo bitko, medtem, ko se ves svet sprašuje, kaj se pravzaprav dogaja.
Profimedia

Nasmejani Andrew

Medtem je bil Andrew v ospredju s Sarah, vojvodinjo Yorško, in svojo hčerjo princeso Beatrice skupaj z možem Edoardom Mapellijem Mozzijem, saj je to veljalo za osebni družinski dogodek. Razumeti je tudi, da se je vojvoda Yorški maše udeležil kot član britanske kraljeve družine, povabila pa ga je grška kraljeva družina.

Pomanjkanje kraljevih oseb

Princ Andrew je spet v ospredju. Kako bi rekli? Kjer se prepirata dva ... tretji dobiček ima.
Princ Andrew je spet v ospredju. Kako bi rekli? Kjer se prepirata dva ... tretji dobiček ima.
PROFIMEDIA

Andrew in žena Sarah sta bila pred komemoracijo nasmejana do ušes ... Kočno so vsi žarometi usmerjen
Andrew in žena Sarah sta bila pred komemoracijo nasmejana do ušes ... Kočno so vsi žarometi usmerjeni v njiju.
PROFIMEDIA

V letošnjem letu je prišlo do nenadnega pomanjkanja prvih kraljevih oseb, potem ko sta Karel in Kate prejšnji mesec približno sočasno odšla v bolnišnico. Zaradi zdravstvenih težav v družini je William prevzel večje breme javnih dolžnosti, hkrati pa je podpiral Kate in pomagal skrbeti za njune tri otroke, Georgea, Charlotte in Louisa.

Težko obdobje britanske kraljeve družine se nadaljuje: zadnja, ki se je odpovedala javnemu pojavljan
Camilla se je uspela udeležiti komemoracije.
PROFIMEDIA

Karla so prejšnji mesec sprejeli na operacijo zaradi benignega obolenja prostate, nato pa so mu diagnosticirali z njim nepovezanega raka. Monarh se je med zdravljenjem umaknil od javnih dolžnosti. Kate so prav tedaj operirali trebuh in trenutno okreva po dvotedenskem bivanju v bolnišnici.

Na čelu sta tokrat princ Andrew in njegova Fergie
Na čelu sta tokrat princ Andrew in njegova Fergie
PROFIMEDIA

Na pogrebu je bila Ana

Britansko krono je na pogrebu Konstantina II. v Grčiji lani zastopala princesa Ana, Karlova sestra. Konstantin je bil zadnji član stoletne dinastije in je vladal le tri leta, ko je leta 1967 nadzor nad državo prevzela vojaška diktatura. Vsekakor pa je nadvse čudno, da se William ni udeležil tega pomembnega dogodka … Kaj se zares dogaja v kraljevi družini, bo pokazal čas.