joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

William in Kate: "Če prideta onadva, naju ne bo!!!"

kš, 22.11.2023 15:55:40

Harry in Meghan bi lahko preživela božič s kraljevo družino … A videti je, da se William in Kate s tem ne strinjata in govori se celo, da sta očetu postavila ultimat.

Delite na:
William in Kate: "Če prideta onadva, naju ne bo!!!"
William in Kate proti Meghan in Harryju Profimedia / KŠ

Harry in Meghan Markle bi lahko božič preživela v družbi Karla in Camille v Veliki Britaniji, vendar sta William in Kate kralju že povedala, da bo moral izbirati. Še vedno pa ostaja neznanka, kje bosta Harry in Meghan bivala med tem kratkim obiskom.
Harry in Karel naj bi se pred kratkim slišala prek telefona … Govori se celo, da se je odnos med očetom in sinom otoplil in da bi se lahko zgodilo, da se bo družina ponovno združila za božične praznike.
Vendar pa viri blizu palače, o katerih poroča Express, trdijo, da William in Kate Middleton sploh nista navdušena nad praznovanjem božiča s Harryjem in Meghan. Princa Walesa nimata več nobenega odnosa s Susseškimi, zlasti William pa ne prenese misli, da bi se soočil s svojim bratom.
Will in Kate naj bi tako Karlu celo vsilila izbiro …. Če prideta Harry in Meghan njiju ne bo! Kralj ima tako spet zvezane roke. Rad bi ponovno združil družino, naveličan je nenehnih napetosti in želi ponovno vzpostaviti prisrčne odnose z najmlajšim sinom, pri čemer bi se celo sprijaznil s prisotnostjo njegove žene Meghan. Toda William noče sodelovati, preveč je jezen na brata in še nekaj časa bo minilo, preden se bo z njim lahko pogovoril. Seveda tukaj ne gre pozabiti tudi dejstva, da ima Kate zelo velik vpliv na svojega moža in Kate je še vedno presneto jezna na svaka in na njegovo ženo.
Kralj pa ne izgublja upanja, da bo lahko božične praznike preživel z obema otrokoma. Ena od rešitev, ki jo predlagajo nekateri člani osebja, je, da bo božič preživel z Williamom in Kate v Sandringhamu, kot je to tradicija, silvestrovo pa s Harryjem in Meghan, ko bosta valižanska princa v svojem podeželskem domu Anmer hall v Norfolku. Tako se poti obeh parov sploh ne bi križale, kralj pa bi lahko med prazniki užival v družbi obeh otrok. Poleg tega bi bila to priložnost, da preživi nekaj časa s svojima "ameriškima" vnukoma Archiejem in Lilibet.
Medtem pa je gotovo, da si bosta princa Walesa in Sussexa, tudi če se William in Harry ne bosta pogovarjala, izmenjala darila za svoje otroke. William in Kate bosta torej svojima nečakoma Archieju in Lilibet poslala božična darila, tako kot bosta Harry in Meghan svoja poslala Georgeu, Charlotte in Louisu. Med odraslimi pa ne bo izmenjave daril.
Harry in Meghan, logistična težava za božič
Vrnitev Harryja in Meghan v Veliko Britanijo pa ovira tudi logistična težava. Kje bosta bivala, glede na to, da so ju izselili iz Frogmore Cottage? Verjetno ju bo Karel na silvestrovo gostil v svojem gradu, pred tem pa? Bodo ostali v Kaliforniji in jo zapustili šele za konec leta ali pa si bodo tudi za božič poiskali kakšno nastanitev v Veliki Britaniji?
Govori se, da bi lahko bili gostje Beatrice ali Eugenije Yorške, Harryjevih sestričen, ki sta ohranili dobre odnose s svojim bratrancem, malo slabše pa z njegovo ženo, ki je vedno rada v središču pozornosti in zato velikokrat naredi kaj neprimernega … A to je že druga zgodba.