mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

To ni Kate, to je njena dvojnica!

kš, 20.03.2024 14:24:43

Medtem ko Kate Middleton okreva, se govorice o tem, da je v javnosti velikokrat prikazana druga oseba, nadaljujejo: kdo pa je njena dvojnica, Heidi Agan?

Delite na:
To ni Kate, to je njena dvojnica!
Od natakarice do dvojnice Profimedia

Dolga odsotnost Kate Middleton še naprej spodbuja ugibanja, govorice in teorije, ki presegajo vso logiko. Sedaj je prišla na vrsto celo njena dvojnica. Imenuje se Heidi Agan in že leta jo primerjajo z valižansko princeso. Zdaj, ko bodoče angleške kraljice ni več videti, so nekateri pripravljeni staviti, da ženska na prvih video posnetkih in fotografijah - tistih po operaciji trebuha, po kateri počasi okreva - ni ona. Zato je treba identificirati osebo, ki se pojavlja v javnosti. Ena od možnosti je, da se na nekaterih posnetkih pojavlja prav ona, Heidi.

Heidi Agan svojo pobobost s Kate izkorišča tudi v promocijske namene.
Heidi Agan svojo pobobost s Kate izkorišča tudi v promocijske namene.
Profimedia

Kdo je dvojnica Kate Middleton

Njena kariera sega kar precej let nazaj. Njena presenetljiva podobnost se namreč ni pojavila v zadnjih nekaj tednih, ampak sega že v leto 2011, v leto poroke Williama in Kate. Takrat je delala v restavraciji Frankie & Benny, kjer je zaslužila 7 funtov na uro. In prav tu so jo stranke začele zamenjevati za takratno zaročenko naslednjega kralja, bodočo vojvodinjo Cambriško in valižansko princeso.

"Delala sem šest dni na teden, da sem ohranila streho nad glavo sebi in svojim otrokom," je pripovedovala. Februarja 2012, deset mesecev po kraljevi poroki, so me stranke v restavraciji začele prositi za fotografije. Zaradi tega sem pomislila, da bi lahko iz te podobnosti s Kate naredila vir zaslužka.

Vsak ima svojega dvojnika, sicer roko na srce - William si ni ravno podoben.
Vsak ima svojega dvojnika, sicer roko na srce - William si ni ravno podoben.
Profimedia

Zakaj tega ne bi izkoristila?

Zato se je odločila prevzeti vodenje agencije: "V enem mesecu sem dobila prvo službo kot dvojnica Kate Middleton na letališču Gatwick, da bi promovirala njihove storitve za stranke za olimpijske igre v Londonu 2012.

Zasluži ogromno denarja!

Danes se je njena kariera močno razmahnila, njen zaslužek pa se je močno spremenil: zdi se, da kot princesina dvojnica zasluži do 9000 funtov na teden: "Imela sem res veliko srečo, da so se stvari obrnile tako, kot so se. Če ne bi bila natakarica, se verjetno ne bi nikoli lotila tega dela. Stranke so bile tiste, ki so me pripravile do tega, da sem postala Kateina dvojnica.

Trenutki ne(resnične) resničnosti med princem in princeso.
Trenutki ne(resnične) resničnosti med princem in princeso.
Profimedia

Kaj pomeni biti videti kot valižanska princesa

Heidi Agan, ki danes odločno zanika, da je v zdaj že znamenitem videoposnetku, v katerem princesa nakupuje z možem Williamom, zamenjala Kate Middleton, zagotovo ni imela lahke naloge. To so namreč prvi posnetki po operaciji, po prvem, na katerem je bila videna v avtomobilu s svojo mamo Kate Middleton, in - kljub temu da TMZ zagotavlja dokaze o resničnosti posnetkov - le malokdo verjame, da bi to lahko bila ona.

Na družbenem omrežju X že krožijo slike ljudi, ki so prepričani, da na sliki ni Kate Middleton.
No, to zagotovo ni Heidi, najbrž pa tudi ni Kate.
X

Prisotna ob vsakem velikem kraljevem dogodku

Vendar pa je njenih dolžnosti veliko: "Dogodki, kot so jubilej, rojstvo princa Georgea, olimpijske igre, kraljičin 90. rojstni dan ... vsi ti ustvarjajo veliko dela. Ob vsakem velikem kraljevem dogodku se vedno zgodi tudi nekaj zabavnih dogodkov tudi zame. Na videoposnetku, posnetem pred trgovino v bližini Windsorja, pa pravi: "To nisem jaz in to lahko dokažem.

Princesa Catherine - je njeno zdravstveno stanje tako slabo, da ji onemogoča pojavljanje v javnosti?
Princesa Catherine - je njeno zdravstveno stanje tako slabo, da ji onemogoča pojavljanje v javnosti?
Profimedia

Heidi naj bi v resnici živela daleč stran od valižanske rezidence, prav v času snemanja videoposnetka pa naj bi bila v 80 milj oddaljeni plesni šoli. O Kate Middleton pa je povedala: "Po mojem mnenju je Kate v redu in preprosto okreva po operaciji, ki jo je imela pred dvema mesecema. Princesa ni javna last in kar zadeva zdravstvene zapise, ima tako kot vsi drugi pravico do zasebnosti.”

Kate z mamo Carol, ki naj bi bila popolnoma brez denarja ... Seveda gre pričakovati, da bo staršema
Je bila v tem avtu Heidi?
Instagram