kredarica Svet24.si

Poglejte snežaka, ki so ga danes postavili na ...

kate winslet Svet24.si

Slavni poljub s Titanika je bil zelo masten

1717411446-dsc5773-01-1717411420051 Necenzurirano

Skrivnost neveljavnih volilnih glasovnic: največ ...

golob fajon-pl Reporter.si

Komu Golob pravi »naši palestinski prijatelji«?...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

julija-bukvič Njena.si

MasterChef: Slovo skromne tekmovalke

ilicic boks Ekipa24.si

Bi lahko zamenjal kariero? Iličić pokazal nekaj ...

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in Camille

kš, 21.05.2024 13:03:02

V Veliki Britaniji rojeni inženir elektronike in telekomunikacij Simon Dorante-Day trdi, da je skrivnostni otrok, ki je plod prepovedane najstniške ljubezni princa Charlesa in Camille.

Delite na:
Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in Camille
Prepričan, da je kopija "očeta". FACEBOOK

Po posvojitvi se je preselil v Avstralijo, kjer je pri 53 letih začel sodni postopek, da bi dosegel test DNK in dokazal svoje trditve. Čeprav so mu sodni uradniki že trikrat zavrnili za njihove pojme bizarno zahtevo, gospod Dorante-Day ne odneha in vztraja pri svojem "40-letnem iskanju" resnice o svojih bioloških starših.

Ozadje nenavadne zgodbe

Dorante-Day verjame, da so o njegovem starševstvu razpravljali kraljica, tedaj princ Charles, princ William in princ Harry na vrhu v Sandringhamu, kjer so se dogovarjali o "Megxitu". Poleg tega pa trdi, da je princesa Diana tik pred svojo smrtjo, nameravala to zgodbo razkriti medijem in zato naj bi se njeno življenje tudi tako tragično končalo, avgusta, 1997.

Simon Dorante-Day redno objavlja kolaže, s katerimi dokazuje, kako zelo je podoben svojim staršem.
Simon Dorante-Day redno objavlja kolaže, s katerimi dokazuje, kako zelo je podoben svojim staršem.
FACEBOOK

Simon trdi, da sta njegova stara starša (torej očeta njegovih posvojiteljev), Winifred in Ernest, delala za kraljico in princa Philipa kot kuhar in vrtnar ter mu večkrat povedala, da je "otrok Charlesa in Camille". Rodil se je aprila 1966 v Gosportu v Hampshiru in bil pri 18 mesecih posvojen.

Če so njegove trditve resnične, bi moral biti spočet leta 1965, ko je bil Charles star 17 let, Camilla pa 18. Dorante-Day meni, da so njegove Windsorju podobne ličnice, zobje in lasje v Camillinem slogu prepričljiv dokaz za njegovih trditev.

Simon Dorante-Day in njegova
Simon Dorante-Day in njegova "babica"
FACEBOOK

Medijske in javne reakcije

Na družbenih omrežjih se je Dorante-Day samooklical za "princa Simona" in objavlja primerjalne fotografije sebe z družinskimi člani kraljeve družine, zlasti s princem Williamom in Tomom Parker-Bowlesom. Britanski državljan zanika trditve, da je njegova zgodba "nora" in "lažna", vključno s kritiki, ki poudarjajo, da imata Charles in Camilla modre oči, medtem ko so njegove rjave.

Dorante-Day odgovarja na te kritike z razlago, da so mu morda prirejali oči (ni ravno jasno na kakšen način, sicer), kar je bistvo njegovega javnega postopka. Trdi, da ima prepričljive dokaze za svoje trditve, vendar zaradi sodnega postopka ne more razkriti več podrobnosti.

Že nekaj let se trudi, da bi dokazal resnico.
Že nekaj let se trudi, da bi dokazal resnico.
FACEBOOK

Dolga sodna bitka

Gospod Dorante-Day, ki zdaj živi v Queenslandu, trdi, da ga je 18-letna Camilla Shand dala v posvojitev. Njegova žena Elvianna podpira njegove trditve, da je Camilla z družino in kraljevimi člani obdržala Simona, dokler ni bil star 18 mesecev.

Pred božičem je na vrhovno sodišče vložil dokumente, v katerih trdi, da je njegova zgodba "najbolj eksplozivna" stvar, ki se je zgodila v palači. Čeprav so njegove zahteve poslali sodniku višjega sodišča v Sydneyju, Dorante-Day verjame, da bi njegova zgodba lahko povzročila paniko v palači.

Simon Dorante-Day, ko je bil še  mladenič.
Simon Dorante-Day, ko je bil še mladenič.
FACEBOOK

Povezava z "Megxitom"

Gospod je prepričan, da je njegov primer del kriznih pogovorov na posestvu Sandringham, medtem ko je svet mislil, da se pogovarjajo o Harryju in Meghan, so se dejansko pogovarjali o njemu! V svoji novi tožbi zahteva mediacijsko sejo in 'izjavo o očetovstvu' ter trdi, da so princ Charles, Camilla in kraljica leta skrivali resnico.

Simon Dorante-Day - kolaž, ki dokazuje, da je prestolonaslednik!
Simon Dorante-Day - kolaž, ki dokazuje, da je prestolonaslednik!
FACEBOOK

Dodatna dejstva o Simonu Dorante-Dayu

Poleg te “kraljeve zadeve” ima gospod Dorante-Day še tri druge zadeve na sodiščih, ki se nanašajo na njegovo zaposlitev in prepričanje, da je bil neupravičeno odpuščen. V intervjujih poudarja, da njegova družina nima drugih povezav z britansko kraljevo družino, razen preko njegovih starih staršev, ki sta delala za kraljevo družino.

Bo uspel?

Simon Dorante-Day tako neumorno nadaljuje svojo pravno bitko in upa, da bo sodišče pomagalo razkriti resnico o njegovih bioloških starših. Čeprav so njegove trditve kontroverzne in jih številni zavračajo, ostaja odločen v svojem iskanju pravice in resnice.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg