joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

maribor domzale Ekipa24.si

Kazen dovolj motivirala Mariborčane, tako da so ...

Princesa je zapustila moža

kš, 31.01.2024 12:05:35

Charlotte Casiraghi naj bi dokončno zapustila svojega moža Dimitrija Rassama. V obraz naj bi mu vrgla, da ni primeren za družinsko življenje.

Delite na:
Princesa je zapustila moža
Princesa je sama prišla na Chanelovo modno revijo. Profimedia

Charlotte Casiraghi in Dimitri Rassam se ločujeta. Njun zakon naj bi se končal po še enem prepiru. Razlog? Njuno družinsko življenje ne obstaja.

Charlotte Casiraghi in Dimitri Rassam naj bi se torej po petih letih zakona in sinu Balthazarju dokončno razšla. Ta novica je presenetljiva, čeprav je par vedno sprožal govorice o napetostih in krizah. Toda pojdimo po vrstnem redu.

>>>> Po »računovodskem škandalu«, ki je prizadel Alberta in Charlene, <<<< je zdaj na vrsti Charlotte Casiraghi, ki se je znašla pod drobnogledom rumenega tiska. Hči Caroline Monaške je v središču govoric zaradi konca njene ljubezenske zgodbe z Dimitrijem Rassamom.

Charlotte in Dimitri sta od samega začetka imela zelo burno razmerje.
Charlotte in Dimitri sta od samega začetka imela zelo burno razmerje.
Profimedia

Charlotte je bila pred nekaj dnevi na Chanelovi modni reviji v sklopu pariškega tedna mode videti mirna in spokojna. Lepa in elegantna v kavbojkah in enostavnem plašču je Charlotte prišla na modno revijo in se brez kompliciranja prepustila fotografom, vedno z nasmehom na ustnicah. Seveda je bila sama, Dimitrija ni bilo od nikoder. Toda po drugi strani ima vsak svoje poklicne obveznosti. Da ne omenjamo, da je Charlotte prezrla celo svojo polsestro Aleksandro Hannovrsko, ki je bila prav tako na tej modni reviji.

Zato je novica, da je Charlotte Casiraghi zapustila svojega moža Dimitrija Rassama, prišla kot strela z jasnega. Čeprav je zgodovina para poznala težke trenutke, vsaj po govoricah sodeč. Vse od njune poroke se je ciklično govorilo o krizi. Toda tokrat se zdi, da je te dokončno konec.

Možu naj bi očitala, da ni družinski človek.
Možu naj bi očitala, da ni družinski človek.
Profimedia

Zadnji usodni prepir

Zdi se, da je odločitev o ločitvi sprejela prav Charlotte, po še enem prepiru. Razlog? Charlotte naj bi moža obtožila, da ga družinsko življenje sploh ne zanima. V resnici imata oba zahtevno službo, ki ju pogosto odpelje od doma. Dimitri je vse bolj zaposlen s promocijo filmov, ki jih producira, Charlotte pa svoj čas deli med vlogo ambasadorke blagovne znamke, obveznostmi do kneževine in kariero intelektualke. Dejansko se skupaj pojavljata le ob redkih priložnostih, kar je v preteklih letih spodbudilo govorice o napetostih med možem in ženo.

Charlotte velja za eno lepših prices na svetu.
Charlotte velja za eno lepših prices na svetu.
Profimedia

V praksi živita dve vzporedni življenji in ona tega enostavno ne more prenesti. Tudi zato, ker so na kocki njuni otroci. Ali bolje rečeno njun otrok Baltazar, čeprav imata oba otroke tudi iz drugih razmerij. Razveza in ločitev sta torej izkušnji, ki sta ju Dimitrij in Charlotte že doživela.

Lepotička je očitno spet samska - v družini res nimajo sreče ...
Lepotička je očitno spet samska - v družini res nimajo sreče ...
Profimedia

Pred časom so krožile govorice, da se je par odločil, da bo imel še enega otroka. V nekem trenutku so bili namreč vsi prepričani, da je Charlotte noseča in da bo ta nosečnost pomagala premagati zakonske napetosti. Vendar se je izkazalo, da so bile novice lažne, in par je nadaljeval, kot da se ni nič zgodilo. Zdaj pa se zdi, da za spravo ni več prostora.