mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Meghan Markle zavrnila milijone?! Kaj se dogaja?

kš, 17.02.2024 20:06:30

Poznavalci Hollywoodske scene trdijo, da je Meghan Markle zavrnila "zlato priložnost" za zaslužek ogromne vsote denarja.

Delite na:
Meghan Markle zavrnila milijone?! Kaj se dogaja?
Tako je bila videti Meghan Markle leta 2011, še preden je spoznala princa Harryja. Profimedia

Pa je res?

Ti isti poznavalci trdijo, da je Meghan s tem, ko je zavrnila vrnitev k novi, visoko proračunski različici izjemno uspešne televizijske serije Suits, izpustila priložnost za pravo bogastvo.
Mike Raia iz Los Angelesa, finančni analitik za medije, je poudaril: "To bi lahko bila najdražja odločitev njenega življenja, ki bi jo lahko v prihodnjih letih grenko obžalovala."

Čeprav bi lahko dobila ogromno denarja, se je odločila, da vloge ne bo sprejela.
Čeprav bi lahko dobila ogromno denarja, se je odločila, da vloge ne bo sprejela.
Profimedia

42-letna Meghan, ki je bila že pred leti na pravi poti, da postane zvezda, je v originalni seriji Suits zaslužila 50.000 dolarjev na epizodo. Potem je prišla zaroka s princem in po 108 epizodah in sedmih sezonah je serijo zapustila.
Vendar je njen lik Rachel Zane nepričakovano pridobil na desetine milijonov novih oboževalcev po vsem svetu, ko so se ponovitve serije začele predvajati na pretočni platformi Netflix lani, zaradi česar je serija postala najbolj gledan program v Ameriki.

Neverjetna gledanost …

Neverjetnih 57,7 milijard minut gledanosti, kar presega skupno število dolgoletnih uspešnic, kot so Prijatelji in Teorija velikega poka, bo serija Suits postala velika franšiza, pri čemer je predviden začetek snemanja prve stranske serije Suits: LA to pomlad.

Lastniki NBC so prejšnji teden sporočili, da bo glavno moško vlogo igral 42-letni kanadski igralec Stephen Amell. Ustvarjalec serije je povedal: "Glavni ženski lik, ambiciozna odvetnica z imenom Erica, ki vodi kampanjo, je bil napisan posebej z Meghan v mislih in ni dvoma, da bi dobila večkratnik svoje plače.

Zaradi razlogov, ki jih pozna le ona, se bo morala posloviti od milijonov!
Zaradi razlogov, ki jih pozna le ona, se bo morala posloviti od milijonov!
Profimedia

"Govorilo se je, da bi lahko zaslužila tudi do pol milijona dolarjev na epizodo. To je zlata nagrada, o kateri sanjajo celo uveljavljene zvezde. Vendar je vse pustila odprih ust, ko je rekla - NE!"

Zdi se, da se Meghan zanima za sodelovanje le kot izvršna producentka nove oddaje preko produkcijske družbe Archewell, ki jo vodi s princem Harryjem, vendar so nadrejeni pri NBC to idejo zavrnili in še vedno upajo, da se bo nekoč vrnila na zaslone kot gostujoča zvezda.

Rada bi bila le producentka ...
Rada bi bila le producentka ...
Profimedia