tat, tatvina, trgovina Svet24.si

Otroci in odrasli skupaj kradli: v petek dopoldne ...

toča, uničen pridelek, škoda, Svet24.si

Zadnje neurje s točo bi lahko omilili, a je na ...

17313X0054 Necenzurirano

Šolak ima novo tarčo: po T-2 kupuje še televizijo

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

barnabas varga Ekipa24.si

Grozljivka! Madžarski nogometaš je nezavesten ...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

oblak Ekipa24.si

Uau! Navijači so se pojavili na slovenskem ...

Kate bolna doma, William pa …

kš, 05.06.2024 10:46:51

Kate Middleton nadaljuje preventivno kemoterapijo in ne bo ob Williamu, ki se bo udeležil poroke Hugha Grosvenorja, vojvode Westminstrskega, z Olivio Henson.

Delite na:
Kate bolna doma, William pa …
Princ William na nedavni nogometni tekmi s sinom Georgeem Profimedia

Možno pa je, da bo na kraljevi poroki prisotna Rose Hanbury, domnevna ali bivša ljubica valižanskega princa.

Novice o resničnem stanju princese še vedno niso povsem jasne. Nekateri mediji trdijo, da je princesa precej bolje, drugi pa, da je s Kate zelo slabo. Veliko ljudi je namreč prepričanih, da je stanje resnejše in da je ne bomo videli vsaj do leta 2025. Britanski mediji so bolj skopi z informacijami, medtem ko predvsem španski mediji pišejo o tem, da je rak napredoval in da je Kate zelo slabotna.

Skratka, medtem ko je njegova žena v domači oskrbi, pa William opravlja svoje dvorne obveznosti. Ta teden bo odpotoval v Francijo, kjer se bo udeležil 80. obletnice izkrcanja v Normandiji, 7. junija pa se bo udeležil poroke Hugha Grosvenorja, vojvode Westminstrskega, s katerim ga veže globoko prijateljstvo.

Hugh je namreč krstni sin kralja Karla in obenem krstni oče Georgea, najstarejšega sina Williama in Kate Middleton. Govori se, da je tudi krstni oče sina Archieja Harryja in Meghan Markle, vendar to ni bilo nikoli potrjeno.

William bo po nekaterih novicah celo poročna priča in po vsej verjetnosti bo edini starejši član britanske kraljeve družine, ki se bo udeležil poroke. Kate se poroke seveda ne bo udeležila, tudi kralja in kraljice žal ne bo. Harry in Meghan pa sta vabilo menda zavrnila. Razlogov za zavrnitev je najbrž kar veliko.

A prisotna bo mogoče ona … večna tekmica

Rose Hanbury z možem, Davidom
Rose Hanbury z možem Davidom
Profimedia

Poroke med Grosvenorjem in Olivio Henson pa bi se lahko udeležila Rose Hanbury z možem Davidom. Njuna prisotnost sicer še ni bila potrjena ali pa mediji še niso izbrskali informacije o tem. Vendar obstaja velika verjetnost, da bo Rose tam. In če bo, bo William v precej nerodnem položaju.

Rose, ki naj bi imela z Williamom skrivno razmerje, se je v zadnjem času udeležila več dogodkov, kjer so bili prisotni člani kraljeve družine. Kate in Rose že leta ne prijateljujeta več, čeprav sta bili zelo dobri prijateljici. Razlog pa naj bi bil ravno Williamova nezvestoba. Rose se je že maja udeležila dveh pomembnih dogodkov, na nedavnem, kjer sta bili tudi Beatrice in Eugenia Yorški, pa je presenetila s slogom, ki je nadvse spominjal na Kate.

Nosila je namreč klobuk, enak tistemu, ki ga je ob dveh priložnostih nosila valižanska princesa. Dejansko gre za Tiffanyjevo črno naglavno pokrivalo znamke Lock & Co, ki ga je Kate nosila na proslavi Commonwealtha v Westminstrski opatiji leta 2018 in spet leta 2021 na slovesnosti ob dnevu spomina na mrtve.

Kate Middleton nadaljuje s kemoterapijo in zaenkrat ni predvidena njena vrnitev v javno življenje.
Kate Middleton nadaljuje kemoterapijo in za zdaj njena vrnitev v javno življenje ni predvidena.
Profimedia

To ni prvič, da sta se ženski oblekli podobno, saj se je to zgodilo že leta 2023, ko sta v razmiku nekaj tednov nosili enake črne čevlje Aquazurra in jih kombinirali z zelo podobno obleko.

Morda sta prav ta podobnost in podoben okus Williama pritegnila k Rose Hanbury, čeprav se zdi, da je zgodba zdaj dokončno končana. Valižanski princ naj bi se vrnil h Kate. Zdaj naj bi ji stal ob strani veliko bolj kot kadarkoli prej.

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg