mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kate Middleton razkrila diagnozo!

CU, 22.03.2024 19:11:39

Vojvodinja valižanska je objavila videoposnetek, v katerem je podrobno opisala, da so preiskave po operaciji januarja pokazale, da je bil rak "prisoten". Videoposnetek si lahko v celoti ogledate spodaj.

Delite na:
Kate Middleton razkrila diagnozo!
Kate Middleton Profimedia

"Moja zdravniška ekipa mi je zato svetovala, da opravim preventivno kemoterapijo, in zdaj sem v začetni fazi tega zdravljenja," je zapisano v izjavi. "To je bil seveda velik šok in z Williamom sva naredila vse, kar sva lahko, da bi to zasebno predelala in obvladala v dobro najine mlade družine."

Žena bodočega kralja je dejala, da je "potrebovala nekaj časa, da sem si opomogla po veliki operaciji, da sem lahko začela z zdravljenjem". Dodala je, da je potrebovala "čas, da je otrokom Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložila".

Middletonova je prosila za "čas, prostor in zasebnost", medtem ko bo končala zdravljenje. Povedala je, da mi mož William "stoji ob strani, kar mi je v veliko tolažbo in zagotovilo".

O Middletoninem zdravju se je ugibalo že kmalu po tem, ko je januarja, na isti dan, ko so razkrili, da ima kralj Charles raka, prvič povedala, da bo imela operacijo trebuha.