joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

Harryjeva odločitev, da zapusti kraljevo družino, je povlekla s seboj ogromno slabega Odkrito.si

Harryju ni uspelo ...

maribor domzale Ekipa24.si

Kazen dovolj motivirala Mariborčane, tako da so ...

Kate in William s to fotografijo razdelila javnost

kš, 10.12.2023 13:12:28

Kate Middleton in princ William, valižanska princesa in princ, sta javnosti predstavila letošnjo družinsko božično voščilnico, ki je na družbenih omrežjih sprožila različne odzive.

Delite na:
Kate in William s to fotografijo razdelila javnost
Letošnja voščilnica Profimedia / Josh Shinner

Voščilnica, objavljena v soboto, prikazuje kraljevi par in njune tri otroke – princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa – v skladnih oblačilih. Črno-bela fotografija, ki jo je posnel Josh Shinner v Windsorju, prikazuje nasmejano družino, skladno oblečeno.
Na voščilnici so v ospredju mladi člani kraljevske družine, medtem ko sta Catherine in William skupaj s princem Georgem v ozadju. Posebej opazen je Louis, ki stoji pred Williamom, s princem, ki mu nežno položi roko na ramo.

Odgovor družbenih omrežij

Na družbenih omrežjih so mnogi oboževalci izrazili navdušenje nad tem, kako so otroci zrasli. Posebno pozornost so namenili princesi Charlotte, ki so jo mnogi primerjali s svojim očetom. Eden od komentatorjev je na Facebooku izpostavil: "Charlotte je podoba svojega očeta." Drugi so poudarili njeno sproščeno držo in odraslost.
Medtem ko so nekateri komentatorji izražali navdušenje nad zdaj že velikimi otroci, kot je opomba "George je postal tako visok", so drugi zapisali, da so bile prejšnje voščilnice precej lepše. Nekateri so namreč menili, da letošnji družinski portret ne dosega standardov preteklih let. "Na fotografiji je videti, da so se vsi skupaj zbrali, vendar so vse prej kot vsakdanja družina," je pripomnil eden od uporabnikov.
Izjava, objavljena v imenu princa in princese Walesa, se glasi: "Princ in princesa Walesa z veseljem objavljata novo družinsko fotografijo. Fotografijo, ki krasi letošnjo božično voščilnico njunih kraljevih veličanstev, je posnel Josh Shinner, na njej pa so princ in princesa s svojimi tremi otroki v Windsorju."
Ta božična voščilnica kraljeve družine tako ostaja predmet razprav med oboževalci, ki izražajo tako občudovanje kot nostalgijo za preteklimi leti.