joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

maribor domzale Ekipa24.si

Kazen dovolj motivirala Mariborčane, tako da so ...

Je možno, da je William do Harryja tako trdosrčen?

kš, 27.11.2023 14:33:02

Po navedbah novinarja Omida Scobieja, katerega knjiga Endgame (Konec igre) prihaja jutri na police, je starejši brat do mlajšega neizprosen in trdosrčen ...

Delite na:
Je možno, da je William do Harryja tako trdosrčen?
Odnos med bratoma je na dnu ... Je mar res vsega kriva knjiga Rezervni? Profimedia

Prihaja nova knjiga, ki bo spet dodobra pretresla kraljevino. Ta je delo mladega novinarja Omida Scobieja … Nekateri pravijo, da bo ta knjiga Harryja in Meghan postavila v vlogo žrtev, saj naj bi se celotna kraljeva družina grdo spravila na njiju. Pri tem pa nekateri, ki so knjigo že prebrali, trdijo, da je najbolj neizprosen prav bodoči kralj, William.

William ga je ignoriral

Harryju brat ni želel povedati, da je babica že pokojna.
Harryju brat ni želel povedati, da je babica že pokojna.
Profimedia

Harryjeva sporočila starejšemu bratu so ostala brez odgovora, ko se je Harry trudil urediti potovanje na Škotsko, da bi se zadnjič poslovil od monarhinje zaradi njenega slabega zdravja. "William ga je ignoriral," je povedal družinski vir, ki ga je pridobil Page Six.

"Več kot očitno ga ni želel videti!"

Knjiga, ki bo še dodatno razburkala javnost, je na police prišla 28. 11. 2023
Knjiga, ki bo še dodatno razburkala javnost, bo na police prišla 28. 11. 2023
Profimedia

Avtor trdi, da je bil Harry po tem, ko ga je brat dobesedno pustil na cedilu, prisiljen zase najeti zasebno letalo, ki ga je stalo 30.000 dolarjev. Medtem pa je bil William s princem Edwardom in njegovo ženo Sophie že na poti do kraljice Elizabete. Bratu se ni javljal, tako tudi Harry ni povsem vedel kaj se dogaja in kar je najbolj žalostno, je dejstvo, da je Buckinghamska palača javnosti sporočila, da je kraljica umrla, ko je bil Harry še v zraku … Torej javnost je vedela pred njim.
"Harry je bil uničen. Njegov odnos s kraljico je bil zanj vse. Tudi ona bi želela, da bi za njeno smrt najprej izvedel njen vnuk in šele kasneje ves planet,” je avtorju zaupal dober Harryjev prijatelj, ki je nadaljeval: "Lahko bi počakali še malo dlje, saj to ne bi pomenilo ničesar, vendar tega nihče ni spoštoval."

Nekoč srečen in ponosen oče s svojima sinovoma
Nekoč srečen in ponosen oče s svojima sinovoma
Profimedia

39-letni Harry in 41-letni William sta se sprla, odkar se je prvi z ženo Meghan Markle leta 2020 uradno umaknil s kraljevih dolžnosti. Napetosti pa naj bi zavrele po januarski izdaji Harryjevih eksplozivnih spominov "Rezervni", ki so med drugim nedavno izšli tudi v slovenskem jeziku, v katerih je Harry trdil, da ga je William fizično napadel. Seveda pri vsem tem imata prste vmes tudi obe ženi, tako Meghan, kot tudi Kate, ki naj bi bila na Harryja še bolj besna kot njegov brat.

Ne bo potočil niti solzice!

Preden je v igro prišla Meghan, so Kate, William in Harry veliko časa preživeli skupaj.
Preden je v igro prišla Meghan, so Kate, William in Harry veliko časa preživeli skupaj.
Profimedia

Že minuli teden je Sun poročal, da valižanski princ "ne bo potočil niti solze", če se bosta Harry in 42-letna Meghan ponovno preskočila vsakoletno kraljevo tradicijo božiča v Sandringhamu.

William in Harry na Harryjevi poroki, maja 2018 - Takrat očitno nihče ni slutil, kaj vse se bo pripe
William in Harry na Harryjevi poroki, maja 2018 - Takrat očitno nihče ni slutil, kaj vse se bo pripetilo.
Profimedia

"Harryjeva odsotnost pri praznovanju v Sandringhamu bo boleče očitna," je povedala kraljeva komentatorka Jennie Bond in dodala: “Mali Archie in Lilibet bi morala teči s svojimi številnimi bratranci in sestričnami, se zabavati, skupaj odpirati darila in se povezovati s sorodniki, čeprav so njihova življenja oddaljena na tisoče kilometrov. Vendar se to ne bo zgodilo. Mislim, da William zaradi tega ne bo potočil niti solze. Globoko v sebi pa sem prepričana, da ima Harryja še vedno rad, vendar mislim, da ne vidi izhoda iz prepada, ki se je odprl med njima."