joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

Harryjeva odločitev, da zapusti kraljevo družino, je povlekla s seboj ogromno slabega Odkrito.si

Harryju ni uspelo ...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

Harry ne sme komunicirati s Kate!

kš, 29.01.2024 21:36:47

V kraljevi družini ne pojenja nevihta, ki jo je sprožila tudi nedavna hospitalizacija valižanske princese Kate Middleton.

Delite na:
Harry ne sme komunicirati s Kate!
Harry pridno uboga svojo ženo ... Profimedia

Namesto da bi se družina združila v skrbi, se govorice o osebnih zamerah, ki so prerasle v sovraštvo, še naprej širijo. V središču tega viharja je presenetljiva trditev: Princ Harry se ne sme pogovarjati s svojo svakinjo Kate brez dovoljenja svoje žene Meghan Markle.

Kinsey Schofield, kraljeva strokovnjakinja, je v podkastu 'To Di For Daily' razkrila šokantne podrobnosti o tej domnevni prepovedi. Zdravstvene težave Kate Middleton, ki so še zavite v tančico skrivnosti, so le vrh ledene gore v seriji družinskih napetosti.

Meghan proti Kate - zamere ne pojenjajo

Spomnimo, Meghan Markle, vojvodinja sussekška, je nekaj dni pred poroko obtožila Kate, da jo je spravila v jok. Poleg tega naj bi Kate – skupaj s kraljem – izrazila dvom o barvi kože malega Archieja. Te obtožbe so pustile globoke rane pri Meghan, ki do članov kraljeve družine čuti močno zamero in to tudi vedno pokaže.

Razkol med bratoma

Harry in Meghan Markle se soočata s poslovnimi težavami, saj nobeno podjetje ne želi več sodelovati
Vrnitev Meghan Markle na družbena omrežja bi lahko poglobila krizo z Harryjem: Princ naj bi že našel nepremičnino v Londonu.
Profimedia

Drama med Harryjem in Williamom se ne končuje. Nekoč sta bila zelo povezana, a danes sta na nasprotnih bregovih. Zadnje obtožbe in razkritja so poglobila prepade med njima. "William in Kate sta se odločila za distanco od Harryja in Meghan," je povedala Schofieldova. Po njenih besedah ima Meghan izjemen vpliv na Harryja, kar je dodatno zaostrilo odnose. Harry in Meghan pa naj bi nedavno, predvsem zaradi zdravstvenega stanja Kate in Karla, poskušala obnoviti stike s svakinjo in kraljem, a vsi poskusi sprave so naleteli na zid. Meghan naj bi ta zavrnitev še dodatno podžgala, zato ne dovoli možu, da bi v roke vzel telefon in poklical družino … No, vsaj tako trdi velika poznavalka.

Vprašanje, ki zdaj visi v zraku, je, ali je sprava v britanski kraljevi družini sploh mogoča. Dokler Harry sledi vsakemu ukazu svoje žene, se zdi, da je mir med kraljevimi člani oddaljena iluzija.