joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

maribor domzale Ekipa24.si

Kazen dovolj motivirala Mariborčane, tako da so ...

Harry in Meghan - kdo laže?!

kš, 06.12.2023 14:57:29

Princ Harry in Meghan Markle naj bi po poročanju tujih medijev sama zavrnila povabilo na poroko leta Hugha Grosvenorja. Kdo sedaj laže in kdo govori resico?!

Delite na:
Harry in Meghan - kdo laže?!
Harry se menda ne želi soočiti z bratom in njegovo ženo ... Profimedia

Harry in Meghan sta menda povabilo zavrnila, da bi se izognila potencialno nerodnemu srečanju s Kate Middleton. Harry, ki že leta prijateljuje z westminstrskim vojvodo Grosvenorjem, naj bi prejel vabilo na poroko. Kljub dolgoletnemu prijateljstvu in povezavam z vojvodino - Grosvenor je namreč tudi krstni oče princa Archieja - naj bi Harry osebno poklical Hugha in pojasnil, da se z Meghan dogodka ne bosta udeležila. Torej, mediji sedaj poročajo, da je Harry sam zavrnil prijatelja.
Notranji vir je za ameriški Page Six razkril, da je Harry Grosvenorju dejal, da bi bilo nerodno, če bi se on in Meghan udeležila dogodka in se zato opravičil. Razlog za to odločitev naj bi bili zelo slabi odnosi med Kate in Meghan, ki trajajo že kar nekaj časa. Ženski se domnevno ne moreta videti. Vendar se nam tu poraja vprašanje - ali je Meghan res tak tip, da bi zavrnila povabilo na prestižni dogodek le zaradi tega, da se izogne srečanju s Kate? Vse skupaj preseneča in zdi se, da nekdo drug premika figurice na kraljevi šahovnici. The Times trdi, da so člani kraljeve družine in tisti, ki so jim blizu namenoma izključili Harryja in Meghan in ne obratno.
Poroka bo potekala 7. junija v katedrali v Chestru, kjer bo Grosvenor izmenjal zaobljube z dolgoletno partnerico Olivio Henson. Povabila so bila poslana številnim znanim kraljevim osebam.
Brez neposrednih izjav od vpletenih ali potrjenih virov je težko z gotovostjo trditi, kateri razlogi so vplivali na njeno odločitev.