1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kate in William - to je njun NAČRT!

kš, 09.07.2023 14:05:33

Poletje je čas dopustov za vse nas, pa tudi za kraljevo družino. To poletje bo za Williama, Kate in njune otroke drugačno od minulih.

Delite na:
Kate in William - to je njun NAČRT!
William in Kate sta v zadnjih dneh videti presneto srečna ... Govorilo se je celo o 4. nosečnosti. PROFIMEDIA

Na nek način bodo prelomili tradicijo družine Windsor. To je namreč prvo poletje brez kraljice Elizabete in ljubeči vnuk skupaj z ženo in otroki načrtuje potovanje v njen spomin.

Kje bodo Windsorji počitnikovali

Kate in William sta včasih poletne počitnice z družino preživljala v bližini Sandringhama ali Angleseyja, nedaleč od Londona. Letos pa sta se odločila, da bosta potovala, vendar brez prečkanja meja Združenega kraljestva. Trenutno sta v čudoviti podeželski rezidenci Adelaide Cottage, obdani z ogromnim zelenim vrtom in v neposredni bližini Velikega parka Windsor. Tu skupaj z malim Georgeem, Charlotte in Louisom preživljajo prijetne dneve na sprehodih in kolesarjenju. Toda kovčki so že spakirani in kraljeva družina se pripravlja na odhod v Wales in na Škotsko.

Grad, v katerem bodo poleti vsi ...
Grad, v katerem bodo poleti vsi ... Razen Harryja in njegove družine.
PROFIMEDIA

Potovanje v spomin na Elizabeto

V spomin na babico, ki je umrla septembra lani, bosta William in Kate nekaj časa preživela na Škotskem, na gradu Balmoral, Elizabetini najljubši kraljevi rezidenci, kjer je kraljica preživela številna poletja v družbi svojih vnukov in svoje zadnje dni pred smrtjo. Tam ju bo pričakal tudi kralj Karel III., ki bo na tem kraju, polnem spominov, počastil spomin na svojo mater.

Grad, v katerem bodo poleti vsi ...
Grad, v katerem bodo poleti vsi ... Razen Harryja in njegove družine.
PROFIMEDIA



"Škotska je kraj nekaterih mojih najsrečnejših spominov, a tudi najbolj žalostnih," je pred časom dejal princ William. "Bil sem v Balmoralu, ko so mi povedali, da je moja mati umrla. V najtežjih dneh žalovanja sem na škotskem podeželju našel tolažbo in toplino."

Škotska je tudi kraj, kjer sta se pred dvajsetimi leti William in Kate prvič srečala: "Ni treba posebej poudarjati, da ima mesto, kjer si spoznal svojo bodočo ženo, posebno mesto v tvojem srcu. Tako bi Balmoral in Škotska lahko postala srčni kraj tudi za najmlajše iz hiše Windsor: "George, Charlotte in Louis že vedo, kako draga jima je Škotska, in tudi sami začenjajo ustvarjati svoje srečne spomine na to mesto."

william-in-kate
Kate je srečna, saj bodo letos nekaj časa preživeli tudi pri njenih starših.
PROFIMEDIA

Obiskali bodo tudi babico Carole in dedka Michaela

Karel in Camilla pa ne bosta edina stara starša, ki ju bodo Windsorjevi obiskali to poletje. Kateina starša Carole in Michael (ki se pripravljata na prejem še enega vnuka od sina Jamesa) sta pred kratkim prodala svoje podjetje Party Pieces, ki se ukvarja z načrtovanjem zabav in dogodkov. Prodaja je bila opravljena tudi zato, da bi se lahko več časa posvetili vnukom.

Selitev po poletju?!

Družina princa Williama bi se po nekaterih navedbah po poletju končno preselila v kraljevo hišo s 30 sobanami. Čeprav ne Kate in ne William nad tem nista najbolj navdušena, kralj od njiju pač to pričakuje. Še prej pa bo moral to nepremičnino zapustiti princ Andrew, ki tam živi s svojo bivšo ženo Sarah Ferguson …