državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Meghan Markle - mega zabava z Georgeom Clooneyjem??!

kš, 06.07.2023 19:30:33

Meghan Markle organizira zabavo stoletja: na njej bo prisoten tudi George Clooney, a Harryja mogoče ne bo.

Delite na:
Meghan Markle - mega zabava z Georgeom Clooneyjem??!
Meghan naj bi bila vsa iz sebe, ker naj bi George Clooney potrdil prisotnost na njeni zabavi. Profimedia / KŠ

Meghan Markle bo 4. avgusta praznovala svoj 42. rojstni dan. Za ta dan načrtuje super zabavo v svojem dvorcu Montecito, na kateri bo med gosti tudi George Clooney. Harryjeva prisotnost zaenkrat naj ne bi bila predvidena. Po navedbah poznavalcev imata vedno več problemov.

Želi si hollywoodskega blišča

Meghan Markle si prizadeva, da bi se v Hollywood vrnila z zmagovito potezo. Za seboj želi pustiti vse težave, ki si jih je nakopala po svojih javnih trditvah in obtožbah na račun kraljeve družine … Kljub temu, da se je tako izpostavila, dejansko ni zaslužial dovolj (po njenih merilih) in zaradi teh napak je povsem diskreditirana. Prav ona je mislila, da se bo lahko odkupila, če se bo prikazala kot žrtev starega tiranskega sistema, kakršen je britanska monarhija. Namesto tega pa poleg škode še posmeh: nihče ji ne pripisuje več verodostojnosti, potem ko je njena in Harryjeva razkritja več ljudi jasno zanikalo.

Na tej točki se Meg odloči, da bo spremenila smer in se vrnila k svoji prvi veliki ljubezni, k filmu. Da bi popravila svojo podobo, v svoji vili v Montecitu organizira veliko zabavo ob svojem prihajajočem rojstnem dnevu 4. avgusta. Med gosti so že omenjeni George in Amal Clooney, Michelle in Barack Obama ter Victoria in David Backham. Skupno naj bi bilo 300 ljudi, med njimi zvezdniki, podjetniki in ljudje, ki so pomembni, predvsem pa taki, ki imajo denar.

Harry se nikakor ne more navaditi na bleščeči Hollywood
Kam bo "zbežal" Harry, ko bo žena doma gostila same slavne ljudi?
Profimedia

Harry pri tem nima nobene besede. Iz projekta naj bi bil v celoti izključen in ni niti jasno, ali se bo udeležil ali pa bo z izgovorom neke nepredvidljive obveznosti ženi pustil prosto pot in se izognil srečanju s pomembnimi gosti.

Sta res tik pred ločitvijo?

Po mnenju kraljevega strokovnjaka Russella Myersa sta Harry in Meghan ubrala ločeni poti v skoraj vseh vidikih svojega življenja. Zlasti lady Markle je spoznala, da ne delujeta več kot par in da mora, če želi biti uspešna, shajati brez moža. Še en korak k ločitvi, tudi sentimentalen. Zdi se, da imata Harry in Meghan vse manj skupnega in da, če ne bi bilo otrok in nekaj še veljavnih pogodb, ne bi imela več nobenega razloga, da bi bila skupaj.

Pravzaprav po navedbah virov blizu para, cele dneve preživita, ne da bi se videla ali govorila drug z drugim. Po drugi strani pa je v njuni vili dovolj prostora, da se očitno ignorirata. In ko se stvari zaostrijo, ker se kljub vsemu uspeta srečati ali bolje rečeno spopasti, Harry spakira kovčke in se odpravi spat v hotelsko sobo. Tudi njune skupne blagovne znamke Archewell, ki nikoli ni zares zaživela, nihče več ne želi. Preveč je kompromitirana s strupom, ki se je prelil med njima in kraljevo družino.

Govori se, da bi se princ rad preselil nazaj v London in da je že kupil lastno hišo. Toda časovni načrt za selitev je zelo dolg, saj se ne namerava odpovedati otrokoma Archieju in Lilibet, poleg tega pa se že obeta težka pravna bitka.

Harry in Meghan Markle, njun zadnji skupni izlet

Igra
Je vse skupaj le še igra?!
Profimedia

Očitno v skrbi za lastne interese se zakonca Sussex še naprej skupaj pojavljata v javnosti, kjer se zdita popolnoma usklajena, čeprav je zdaj jasno, da igrata po scenariju. Nazadnje sta se z roko v roki pojavila na ulicah Santa Barbare … Vendar večina poznavalcev je mnenja, da je vse skupaj le še “igra”.