Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Test: Zvezda vizualnih možnosti

Ivan Valtl, 29.10.2023 13:01:39

Serija 13 kitajskega podjetja Xiaomi se v zadnjih letih izkazuje kot najuspešnejša, z najnovejšim modelom, Xiaomi 13T Pro, pa še posebej. Ta pametni telefon je kot ustvarjen za ljubitelje fotografije, ki iščejo vrhunsko zmogljivost za dostopno ceno. Z zavezo k vizualnemu ustvarjanju, okrepljeno s sodelovanjem z Leico, je ta model resnično zvezda.

Delite na:
Test: Zvezda vizualnih možnosti
Xiaomi 13T Pro Ivan Valtl

Oblikovanje

Skladnost z estetiko serije 13 je očitna. Ima konvencionalno linijo in optično enoto, ki štrli iz ohišja. Na voljo so različne barvne različice, od katerih je Alpine Blue iz veganskega usnja, kar daje boljši občutek v roki. Ne glede na robusten dizajn pa je telefon zaradi ravnih robov zaslona malo spolzek.

Zaslon

6,67-palčni zaslon OLED z ločljivostjo 1,5 K in frekvenco osveževanja 144 Hz zagotavlja izjemno vizualno izkušnjo. Reprodukcija vsebin je natančna in realistična.

Zmogljivost

Voden s procesorjem MediaTek Dimensity 9200+ in z najvišjim pomnilnikom 16 GB + 1 TB ta telefon nikoli ne razočara, ne glede na zahtevnost opravila.

Fotoaparati

Sodelovanje z Leico daje temu modelu vrhunske kamere, ki so sposobne zajemati izjemne fotografije in videoposnetke. Optični razpon se odlično obnese v večini svetlobnih razmer.

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

xiaomi-13t-pro
Xiaomi 13T Pro
Ivan Valtl

Avtonomija

S kapaciteto baterije 5000 mAh in sistemom hitrega polnjenja, ki polni 50-odstotno v samo 8 minutah, je ta telefon zasnovan za dolgotrajno uporabo.

Dostopna zmogljivost za vsakega!

Xiaomi 13 T Pro se, kot je to tradicionalno za modele T, uvršča nekje med srednje in vrhunske izdelke iz iste serije. Razlike so, tudi v ceni, vendar je vse ocene treba opraviti s tehtnico. Izdelek je zanesljiv in dodelan, cena se začne pri 899 evrih, kar je odlično glede na ponujeno zmogljivost. Odlične fotografije pa zagotavlja Leica, ki vas bo zagotovo pustila brez besed.