Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

INZONE H5: Ime, ki vzbudi zanimanje med igralci

IV, 25.10.2023 11:23:21

INZONE, znano ime v svetu igričarstva, je nedavno razširilo svojo ponudbo z novimi atraktivnimi izdelki, prilagojenimi ljubiteljem iger tako za PlayStation kot tudi za PC. V času, ko trg e-športa raste in ko videoigre doživljajo nesluten napredek, se je Sony s svojo linijo INZONE odločil odgovoriti na potrebe igralcev. Na recenzijo so nam prispele nove slušalke INZONE H5, kaj vse novega omogočajo in kakšen je občutek, lahko preberete v naši kratki recenziji.

Delite na:
INZONE H5: Ime, ki vzbudi zanimanje med igralci
Slušalke INZONE H5 Ivan Valtl

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl

Tehnične specifikacije: brezžična moč in vzdržljivost

Slušalke INZONE H5 so namenjene igralcem, ki iščejo najboljše. Opremljene so z 2,4 GHz brezžično povezavo, ki zagotavlja stabilno in zanesljivo povezavo. Ena izmed glavnih prednosti je tudi tehnologija 360 Spatial Sound, ki omogoča popolno potopitev v igralno okolje, hkrati pa nudi prednost, da igralci lahko zaznajo položaj nasprotnikov le na podlagi zvoka. Udobnost je zagotovljena z lahko konstrukcijo in mehkimi ušesnimi blazinicami. Z impresivno življenjsko dobo baterije, ki znaša kar 28 ur, bodo igralci lahko uživali v dolgih igralnih seansah. 3,5-milimetrski priključek dodaja še dodatno prilagodljivost.

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl

Ekskluzivno partnerstvo z e-športno ekipo Fnatic

Ne moremo mimo dejstva, da je Sony sodeloval z e-športno ekipo Fnatic pri razvoju slušalk INZONE. Fnatic, ekipa z odmevnimi dosežki v tekmovalnih igrah, je skupaj s Sonyjem zagotovila, da so te slušalke prilagojene potrebam profesionalnih igralcev. Združevanje znanja teh dveh velikanov je privedlo do izdelka, ki zagotavlja vrhunsko zvočno doživetje, dolgo življenjsko dobo baterije in izjemno udobje.

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl

Izkušnja za igralce

Slušalke INZONE H5 predstavljajo vrhunec Sonyjevih inovacij v svetu igričarstva. So kombinacija kakovosti, tehnologije in udobja, ki je oblikovana tako, da zadovolji tudi najzahtevnejše igralce. Če iščete slušalke, ki so narejene predvsem za ljubitelje videoiger, je INZONE H5 odlična izbira za vas.

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl

inzone-h5
Slušalke INZONE H5
Ivan Valtl