Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Bi imeli tak skuter?

kš, 24.10.2023 09:21:18

Infinite Machine’s P1: Prihodnost mestne mobilnosti

Delite na:
Bi imeli tak skuter?
Revolucionarna rešitev za mestno mobilnost Infinite Machine

Predstavljamo vam Infinite Machine’s P1, futuristični električni skuter, ki obljublja preoblikovanje mestne mobilnosti. Ta inovativni skuter je plod domišljije bratov Eddieja in Josepha Cohena iz Brooklyna, ki sta združila svoje znanje in strast do tehnologije, da bi ustvarila vozilo prihodnosti.
P1 ni le vizualno impresiven, ampak tudi funkcionalno napreden. Zasnovan je za hitro in učinkovito premikanje po mestu brez skrbi za parkiranje. S svojo največjo hitrostjo 88 km/h in dosegom 96 km/h je idealen za mestne voznike, ki iščejo alternativo tradicionalnim prevoznim sredstvom.
Ena izmed ključnih značilnosti P1 je njegova povezljivost. Vozilo podpira Appleov CarPlay, kar omogoča enostavno povezavo z digitalnim svetom. Poleg tega je opremljen z vgrajenim GPS sistemom, ki omogoča sledenje vozilu v primeru kraje.

Revolucionarna rešitev za mestno mobilnost
P1 ne le navdušuje s svojo hitrostjo in dizajnom, ampak tudi s funkcijami, kot so Appleov CarPlay in vgrajen GPS sistem za sledenje, kar zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo in varnost na cesti.
Infinite Machine

Infinite Machine z modelom P1 ne želi le ponuditi novega prevoznega sredstva, ampak želi spremeniti, kako razmišljamo o mikromobilnosti. Z vizijo, da bi P1 postal za mesta to, kar je Tesla postala za avtomobilsko industrijo, Infinite Machine postavlja visoke standarde za prihodnost mestne mobilnosti.
P1 bo kmalu na voljo najprej na ameriškem trgu po ceni 10.000 dolarjev. Za vse, ki iščejo inovativno, učinkovito in stilsko prevozno sredstvo, je P1 prava izbira … Kdaj bo prišel v Evropo pa je še neznanka.