Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

TEST: Apple Watch Ultra 2

I.V., 18.10.2023 09:32:20

Apple Watch Ultra 2 je najnovejša pridobitev v Applovi liniji pametnih ur, ki prinaša številne tehnične izboljšave, zaradi katerih je ura hitrejša, natančnejša in svetlejša. Testiranje nam je omogočilo podjetje iSTYLE.

Delite na:
TEST: Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2 prinaša izboljšan zaslon OLED s svetlostjo do 3000 nitov in povečan notranji pomnilnik na 64 GB. Ivan Valtl

Čeprav estetsko ostaja zvesta svoji predhodnici, prinaša nekaj ključnih novosti, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost ljubiteljev tehnologije in športa.

Estetsko se Ultra 2 ne razlikuje od svoje predhodnice, vendar zdaj uporablja 95-odstotno recikliran
Estetsko se Ultra 2 ne razlikuje od svoje predhodnice, le da je izdelana iz 95-odstotno recikliranega titana, kar odraža Applovo zavezanost k trajnostnim rešitvam.
Ivan Valtl

Podrobnejši pregled značilnosti:

- Zaslon: Ultra 2 se ponaša z izboljšanim 1,91-palčnim zaslonom OLED, ki zdaj doseže svetlost do neverjetnih 3000 nitov. To je velik skok naprej v primerjavi s prejšnjimi modeli in zagotavlja jasno vidljivost v vseh svetlobnih razmerah.

- Zmogljivost: V srcu ure je čip S9, ki obljublja hitrejše delovanje in boljšo odzivnost sistema. Siri, Applov glasovni asistent, deluje hitreje, kar omogoča bolj tekoče in naravno uporabniško izkušnjo.

Za športnike in rekreativce so bile dodane številne nove funkcije. Kolesarji in triatlonci bodo cenili nove zemljevide brez povezave in topografske zemljevide, ki so zdaj na voljo v aplikaciji Apple Maps.

- Pomnilnik in baterija: Notranji pomnilnik je podvojen na 64 GB, kar je idealno za shranjevanje večjih količin glasbe, aplikacij in seznamov predvajanja. Kljub vsem tem izboljšavam pa življenjska doba baterije ostaja enaka, kar pomeni, da zdrži malo več kot en dan pri polni uporabi.

- Estetika in materiali: Estetsko je ura Ultra 2 enaka svoji predhodnici, vendar z nekaj okolju prijaznimi izboljšavami. Ohišje je zdaj izdelano iz 95-odstotno recikliranega titana, kar poudarja Applovo zavezanost trajnostnim praksam.

apple-watch-ultra-2
Apple Watch Ultra 2
Ivan Valtl

Če potegnemo črto ...

Apple Watch Ultra 2 je impresivna naprava, ki združuje najboljše iz sveta tehnologije in športa. Medtem ko je idealna za tiste, ki iščejo najnovejše in najboljše v Applovem ekosistemu, pa morda ni nujna nadgradnja za tiste, ki že imajo prejšnji model Ultra. Kljub temu pa je s svojimi izboljšavami in novimi funkcijami zagotovo postavila nov standard za pametne ure. 

Ura vključuje čip S9 za hitrejše delovanje in boljšo odzivnost ter ponuja nove športne funkcije, kot
Ura vključuje čip S9 za hitrejše delovanje in boljšo odzivnost ter ponuja nove športne funkcije, kot so zemljevidi brez povezave in topografski zemljevidi.
Ivan Valtl

apple-watch-ultra-2
Apple Watch Ultra 2
Ivan Valtl

apple-watch-ultra-2
Apple Watch Ultra 2
Ivan Valtl

apple-watch-ultra-2
Apple Watch Ultra 2
Ivan Valtl