1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Threads ima že 100 milijonov naročnikov

kš, 10.07.2023 18:14:16

Threads, nova Metina platforma za mikrobloge in neposredna konkurenca Twitterju, je že presegla pomemben mejnik 100 milijonov naročnikov.

Delite na:
Threads ima že 100 milijonov naročnikov
V Evropi na aplikacijo še nestrpno čakamo ... Threads

Threads, nova platforma za mikrobloge podjetja Meta in neposredna konkurenca Twitterja, je v približno enem tednu že presegla pomemben mejnik 100 milijonov naročnikov. Omeniti velja, da ta številka sploh ne vključuje Evrope, saj družbeno omrežje na naši celini še ni bilo vzpostavljeno.
Nova platforma je tesno povezana z Instagramom, ki ima več kot milijardo uporabnikov po vsem svetu. Uporabniki se lahko registrirajo in dostopajo do Threadsa s svojimi profili za Instagram, s katerih uvozijo tudi svoje uporabniško ime, seznam prijateljev in fotografijo. Na trgih, kjer je Threads na voljo, so vsi uporabniki Instagrama prejeli obvestilo, ki jih vabi k registraciji v novo družbeno omrežje.
Izvršni direktor podjetja Meta Mark Zuckerberg je podal več najnovejših informacij o številu uporabnikov omrežja Threads. V prvih sedmih urah je imela aplikacija 10 milijonov uporabnikov, v četrtek zjutraj pa že več kot 30 milijonov. Po približno 24 urah se je to število več kot podvojilo. Po podatkih družbe Quiver Quantitative je nova družabna aplikacija Meta že presegla 100 milijonov uporabnikov po vsem svetu.