cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

jesenice alge Svet24.si

Temni madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Vedno povezana in to tudi v vodi!

kš, 06.07.2023 16:17:05

Na morju z Redmi Watch 3 in Redmi Buds 4 Lite - kombinacija, ki ne bo nikogar razočarala ... Mene ni!

Delite na:
Vedno povezana in to tudi v vodi!
Morski Xiaomi tandem

Svetloba sonca se preliva preko površine Jadranskega morja in se zliva s svetlo modro barvo neba. Sedim na 'pedalinu', približno 100 metrov od obale, moje noge lenobno potiskajo pedala, medtem ko je moje srce polno navdušenja. Tako sem daleč od obale, vendar nisem zamudila niti enega klica, komentarja ali SMS-a. Prvič po dolgem času, sem lahko povsem sproščena … Saj imam vse na dlani - oziroma bolje rečeno - saj imam vse okoli zapestja … In to zahvaljujoč pametni uri Redmi Watch 3 in slušalkam Redmi Buds 4 Lite. To sta nova člana velike družine Xiaomi.

Ko so mu ponudili, da preizkusim ti dve napravi, sem bila takoj za … Že tako sem načrtovala oddih na obali in napravi sta prišli točno ob pravem času, tik pred odhodom “na lepše”. Z veseljem lahko povem, da sta presegli vsa moja pričakovanja.

Ura, ki je zdaj vedno z mano

Pametna Redmi Watch 3, s kristalno čistim 1,75-palčnim AMOLED zaslonom, mi je ponudila odlično vidljivost tudi v močni dnevni svetlobi na plaži. Všeč mi je tudi dejstvo, da lahko izbiram med več kot 200 različnimi postavitvami zaslona. Zaradi visoko sijajnega kovinskega okvirja in res nizke teže (le 37 gramov), je ura tako elegantna in lahka, da sem jo skorajda pozabila na roki … Pa še nekaj - poda se tako h kopalkam, kot tudi k športnim oblačilom in lahkotni pisani večerni obleki.

Toda to še ni vse. Zahvaljujoč vgrajenemu HD zvočniku in povezavi Bluetooth, nisem zamudila niti enega klica, ne glede na to, kje sem bila - v vodi, na pedalinu ali na plaži. Poleg tega je ura opremljena z mikrofonom za odpravljanje šumov, kar omogoča jasne telefonske klice … Ja, nič več šumov v komunikaciji!

Kratek video ure si lahko ogledate na -> tej povezavi!

Redmi Watch 3 ponuja tudi številne možnosti za spremljanje mojega zdravja, vključno z merjenjem ravni kisika v krvi, srčnega utripa in spanja … Zadnjega mi očitno primanjkuje, saj mi je ura “zaupala”, da sem spala le pet ur na noč, kar je pač za žensko ‘v mojih letih’ absolutno premalo. To bom morala popraviti! Redmi Watch 3 ima tudi fantastično baterijo, ki zdrži do neverjetnih 12 dni … in tako je ta ura moj zanesljiv sopotnik.

Pa ste kdaj plavali ob glasbi?!!

In potem so tu še Redmi Buds 4 Lite. Te brezžične slušalke so tako lahke, da sem jih komaj občutila v ušesih. Všeč mi je bila njihova stabilna povezljivost zahvaljujoč Bluetooth® 5.3. in dejstvo, da so vodoodporne. In ko pravim vodoodporne, mislim resnično vodoodporne. Privoščila sem si namreč še skok v vodo … Sicer naj omenim, da sem plavala le okoli pedalina, na katerem pa je seveda bil moj telefon, ki je bil ves čas povezan z obema napravama) … Glasba v ušesih in modrina prekrasnega morja, sta kombinacija, ki mi je dobesedno vzela dah … S slušalkama v ušesih sem si zvečer privoščila tudi sprehod okoli kampa … Verjeli ali ne - ujel me je močan dež, lahko bi rekli kar konkretna poletna ploha … Vendar me ni bilo strah, da bi se slušalke lahko pokvarile, saj so odporne na vodo, znoj in tudi prah … Glasba iz mojih Redmi Buds 4 Lite je bila kristalno čista in polna, dodala je popoln soundtrack mojemu poletnemu oddihu. Seveda, na voljo so bile v treh fantastičnih barvah - črni, beli in oranžni … Torej vsak lahko izbere barvo, ki najbolje ustreza razpoloženju …

Video slušalk si lahko ogledate na -> tej povezavi!

Vedno povezani, vedno na tekočem

Redmi Watch 3 in Redmi Buds 4 Lite sta popolna kombinacija za vsakogar, ki želi biti povezan in na tekočem z vsem, ne glede na to, kje se nahaja. Ne glede na to, ali sem se sončila na plaži, plavala v morju, se sprehajala po obali ali bežala pred razbesnelo nevihto, sem vedno imela dostop do vseh informacij, ki jih potrebujem, in seveda, tudi do moje najljubše glasbe.

Ob koncu mojega poletnega oddiha sem ugotovila, da sta Redmi Watch 3 in Redmi Buds 4 Lite resnično pripomogli k izboljšanju moje počitniške izkušnje.

Če iščete popolne dizajnerske dodatke za poletne dni, vam toplo priporočam, da preizkusite Redmi Watch 3 in Redmi Buds 4 Lite. Popolna kombinacija, ki ne bo nikogar razočarala. Redmi Watch 3 je na voljo po ceni le 99 evrov, Redmi Buds 4 Lite pa po ceni 26 evrov.

*** Lahko ju preverite na spletni strani Xiaomi! ***