1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Veliki pokovci so se poslovili z malih ekranov.

T. J., 28.07.2019 13:00:00

Televizijska mreža CBS je pred dobrima dvema mesecema predvajala zadnji del izjemno priljubljene humoristične serije Veliki pokovci, ki je zvrstila kar 12 sezon in kar 279 epizod. V tem času so glavni junaki, ki so dolga leta navduševali tudi številne slovenske ljubitelje te serije, že nekoliko utonili v pozabo. Kaj se oziroma kaj se bo z njimi dogajalo po koncu uspešnega projekta, s katerim so se proslavili? Nekateri so že našli novo delo, nekateri ga še iščejo, nekateri pa so se odločili za zaslužen premor …

Delite na:
Veliki pokovci so se poslovili z malih ekranov.
Veliki pokovci Profimedia

Kaley Cuoco

Ko gre za vprašanje, kaj bodo po koncu snemanja serije Veliki pokovci počeli njeni glavni junaki, ima Kaley Cuoco, ki je navduševala v vlogi Penny, že pripravljen zelo natančen odgovor: upodabljala bo Cassandro Bowden, glavno junakinjo serije The Flight Attendant, ki bo nastala po romanu 56-letnega ameriškega pisatelja Chrisa Bohjaliana. Serijo, v kateri bo 33-letna Kaley dejavna tudi kot producentka, si bo mogoče ogledati na prihajajoči spletni platformi podjetja WarnerMedia.

kaley cuoco.jpg
Kaley Cuoco
Profimedia

Projekt je le del zajetne pogodbe, ki jo je Kaley podpisala s podjetjem Warner Bros. Television in vključuje še nadaljnje televizijske projekte. Za njene oboževalce je prav gotovo razveseljiv tudi podatek, da bo posodila glas Harley Quinn, glavni junakinji istoimenske serije. Animirano pustolovsko serijo za odrasle bodo predvajali na DC Universe, platformi za predvajanje video vsebin na zahtevo. To je vsekakor dovolj, da bo Kaley, ki je pred kratkim proslavila prvo obletnico poroke s poklicnim jahačem Karlom Cookom, nekaj časa finančno preskrbljena. Kako pa kaže njenim nekdanjim kolegom iz serije?     

Johnny Galecki

johnny galecki.jpg
Johnny Galecki
Profimedia

Zdi se, da si bo 44-letni Johnny Galecki, ki ga poznamo kot dr. Leonarda Hofstadterja, najprej privoščil premor. To pravzaprav ni nič čudnega, saj je v začetku maja naznanil, da s svojim dekletom, 22-letno Alaino Meyer, pričakuje otroka. »Presrečna sva,« je napisal na Instagramu, ob koncu maja pa smo izvedeli, da bo parček, ki je v razmerju od septembra lani, dobil sinčka. Če Johnnyja že močno pogrešate, si lahko ogledate aktualno družinsko komično dramo Pasje življenje 2, v kateri upodablja Henryja. Ob tem velja omeniti, da se je kot gost pojavil v dveh delih humoristične serije The Conners, posodobljeni različici nekoč priljubljene serije Roseanne. V njej je seveda igral Davida Healyja, ki ga je dolga leta upodabljal tudi v seriji Roseanne.

Jim Parsons

jim parsons.jpg
Jim Parsons
Profimedia

Igralec in producent Jim Parsons, ki je izjemno odigral vlogo čudaškega dr. Sheldona Cooperja, je v nedavnem intervjuju za filmsko revijo Variety dejal, da so »že dodobra oželi snov, povezano s serijo Veliki pokovci«. S tem je 46-letni Teksašan želel povedati, da jim je zmanjkalo zamisli in da je po njegovem mnenju prišel čas za spremembo, za nekaj novega. Jim je nov izziv našel v drami The Boys in the Band, Netflixovi filmski različici istoimenske gledališke predstave. Film, ki nastaja pod režijsko taktirko 56-letnega Joeja Mantella, govori o skupini gejev, ki se zbere na zabavi za prijateljev rojstni dan, na kateri se po nekaj kozarčkih prijateljske vezi med njimi začnejo trgati. Jim, ki je od leta 2017 poročen z umetniškim direktorjem Toddom Spiewakom, bo v filmu, ki je te dni v predprodukciji in naj bi ga končali aprila 2020, upodobil Michaela, enega od glavnih junakov.   

Simon Helberg

simon helberg.jpg
Simon Helberg
Profimedia

Ameriški igralec, komik in glasbenik Simon Helberg, ki ga poznamo po vlogi judovskega inženirja in astronavta Howarda Wolowitza, ki nima doktorata, ampak »le« magisterij, za zdaj očitno še ne načrtuje novih projektov. Očitno si bo 38-letnik, podobno kot njegov kolega Johnny, najprej privoščil nekaj zasluženega oddiha. Za dobro opravljeno delo v seriji Veliki pokovci se je pošteno nagradil, saj si je v losangeleški soseski Los Feliz kupil vilo, vredno okoli šest milijonov evrov. V njej zvezdnik uživa s svojo ženo, 43-letno igralko Jocelyn Towne, ter dvema otrokoma, sedemletno Adeline in petletnim Wilderjem.    

Melissa Rauch

melissa rauch.jpg
Melissa Rauch
Profimedia

Melissa Rauch, bolj znana kot Bernadette Rostenkowski Wolowitz, doktorica mikrobiologije, je še naprej polno zaposlena. Igralko, ki je pred kratkim praznovala 39. rojstni dan, bomo lahko gledali v filmu The Laundromat, ki je v postprodukciji in naj bi v kina prišel že letos. Gre za dramo slovitega 56-letnega ameriškega igralca in filmskega ustvarjalca Stevena Soderbergha, v kateri Melissi družbo delajo velika hollywoodska imena, kot so 70-letna Meryl Streep, 61-letni Gary Oldman in 58-letni Antonio Banderas. Poleg tega je 150 centimetrov visoka igralka, ki s svojim možem, pisateljem Winstonom Rauchom, vzgaja 19-mesečno hčerkico, gostovala v dveh delih humoristične serije Black Monday in odigrala vlogo glavne junakinje Bethany v aktualni komediji Ode to Joy.

Mayim Bialik

mayim bialik.jpg
Mayim Bialik
Profimedia

Mayim Bialik, ki je upodabljala Sheldonovo srčno izbranko, nevrobiologinjo dr. Amy Farrah Fowler, za zdaj nima ravno veliko dela. Igralka in pisateljica, ki je tudi v resničnem življenju nevroznanstvenica, je nazadnje sodelovala pri nastajanju znanstvenofantastične komedije The Inspector Chronicles. V tej parodiji britanske znanstvenofantastične serije Doctor Who je mamica dveh sinov, ki ju je dobila v razpadlem devetletnem zakonu z Michaelom Stonom, svoj glas posodila časovnemu stroju The B.O.O.T.H.-u. Oba omenjena projekta sta že za njo, kaj 43-letnico čaka v prihodnosti, pa za zdaj še ni znano. 

Kunal Nayyar

kunal nayyar.jpg
Kunal Nayyar
Profimedia

Britansko-indijski igralec in komik Kunal Nayyar, znan po vlogi dr. Rajesha Koothrappalija, si bo privoščil nekaj prostega časa, ki ga namerava preživeti z družino. »Odpotoval bom v Indijo in tam preživljal čas s svojimi starši,« je svoje načrte v pogovoru za revijo Parade razkril 38-letni zvezdnik, ki je Indijo zapustil pri 18 letih, zato je zanj zelo pomembno, da »gre domov in čas preživlja z mamico in očkom«. Kunal, ki je od leta 2011 poročen s 35-letno manekenko, igralko in nekdanjo miss Indije Neho Kapur, si dopust v domovini še kako zasluži, saj ima za seboj tri filmske projekte, ki so ta čas v postprodukciji. Nastopil je v drami Sweetness in the Belly, v animirani pustolovski komediji Trolls 2, ki jo bomo lahko gledali aprila 2020, je posodil glas Guyu Diamondu, v družinski komični drami Dogs Best Friend pa je upodobil gospoda Millsa.   

Objavljeno v reviji Vklop/Stop spored št. 29, 18. 7. 2019