zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

9 ravni ženskega orgazma

Helena Primic, Bodi zdrava, 12.08.2018 12:01:04

Dao spolnosti razkriva, da je ženski orgazem popolnoma drugačen od moškega.

Delite na:
9 ravni ženskega orgazma
Dao spolnosti razkriva, da je ženski orgazem popolnoma drugačen od moškega. Thinkstock Photos

Ste vedeli, da je »klasičen« ženski orgazem, ki ga poznajo Zahodnjakinje, po stari modrosti Dao spolnosti le četrta faza pravega orgazma, kot ga opisuje Su nu jing ali Klasični tekst bele dame – temeljna knjiga daoistične seksologije, ki je bila dolgo časa skrita pred očmi splošne javnosti?

Razcveten cvet lotosa

Dao spolnosti razkriva, da je ženski orgazem popolnoma drugačen od moškega. Če lahko moški orgazem opišemo kot oster vrh, je ženski orgazem niz rastočih pobočij, ki jim sledi pobočje, ki se spušča. Ženski orgazem je razdeljen na devet korakov ali delov doživetja, pri čemer so ti koraki pogosto združeni in se v različnih trenutkih ženskega užitka prekrivajo ter ustvarjajo čutno in duhovno izkušnjo na več ravneh.
Daoisti žensko, ki doživlja orgazem, opisujejo kot razcveten cvet lotosa, ki gre skozi devet korakov cvetenja, vse dokler se dokončno in popolnoma ne odpre moškemu, ki ji je to omogočil. 

Preberite tudi: Bi prepoznali kožnega raka? Kliknite TUKAJ!

Klitoris ni vse!

Kot pojasnjuje Dao spolnosti, so sodobne ženske pozabile, da je z refleksološkimi točkami prepredeno ne le področje klitorisa in okrog nožnice, temveč tudi notranjost nožnice vse do maternice. In kar je najbolj zanimivo – refleksološke točke na penisu se povsem ujemajo s tistimi v ženski nožnici, tako da si partnerja med spolnim odnosom vzajemno stimulirata ravno prave točke in telesne organe ter tako zares postaneta eno.
Prav to zanemarjanje refleksoloških točk v nožnici med ženskim samozadovoljevanjem, ki je večinoma usmerjeno zgolj na klitoris, lahko povzroči šibkost ledvic in sečil (področje ledvic je namreč locirano ob vhodu v nožnico), zadrževanje vode (po samozadovoljevanju je zato pogosta potreba po uriniranju), neredne menstruacije in številne druge težave, ki nastanejo, če pretirano stimuliramo le določeno refleksološko točko in druge zanemarjamo.

Kot učijo daosti, lahko žensko popolnoma zadovolji le moški, zato je njegova dolžnost in obveznost, da opravi to svojo funkcijo. Če ženska torej ni zadovoljena, to ne pomeni, da je frigidna, temveč da je moški slabo opravil svojo nalogo. In ko moški svojo žensko zares zadovolji v celoti oziroma jo zna pripeljati do devete ravni, se mu bo ženska popolnoma odprla in mu podarila brezpogojno ljubezen.

9 ravni ženskega orgazma
Kot učijo daosti, lahko žensko popolnoma zadovolji le moški.
Thinkstock Photos

Združljivost pomembnejša od velikosti penisa!

Dao spolnosti poudarja, da je velikost penisa za zadovoljitev ženske tako rekoč nepomembna, saj je najpomembnejša predvsem kompatibilnost penisa in nožnice. Če ima moški velik penis in ženska plitko nožnico, se ne bodo staknile prave refleksološke točke, poleg tega obstaja tudi nevarnost, da moški s penisom prodre v žensko maternico, kar je lahko zelo nevarno. Bolj kot velikost je pomembna oblika glavice penisa, ki mora biti v obliki gobe, in ne svinčnika, da zagotavlja največjo stopnjo stimulacije ženske nožnice.