meglic tomi 4_5pot_v160 Odkrito.si

Tomiju Megliču srce ukradla znana slovenska ...

Polona Sepe Svet24.si

Poslovila se je ena prvih slovenskih režiserk

girls-602168 Petisvet.si

Bolečine in znaki za nekaj drugega: odpadanje las...

zalog, železniška postaja, policija, sumljiv predmet1 Svet24.si

FOTO: Potrjeno! V ljubljanskem Zalogu je bilo pod ...

Romeo Beckham, David Beckham Svet24.si

Victoria dala zeleno luč: Beckhamov 16-letni sin ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

manca spik Njena.si

Kdo predstavlja smisel življenja Mance Špik?

Življenjski slog

Zakaj se razidejo pari, ki se ljubijo?

Revija Maja, 03.11.2018 13:01:47

Štirje razlogi za konec zveze.

Delite na:
Zakaj se razidejo pari, ki se ljubijo?
Komunikacija je ključ, ko govorimo o stvareh, ki jih želimo doživeti skupaj s partnerjem. Revija Maja

Pari, ki se ljubijo, pogosto ne morejo razumeti, zakaj odnos kljub ljubezni ne gre v pravo smer. Največkrat gre za enega od spodnjih nesporazumov oziroma težav.

Preveč ste predvidljivi

To je nekoliko smešen razlog, zakaj je nekdo lahko jezen na vas. A če spadate med ljudi navad, se lahko vaš partner z vami začne dolgočasiti. Tega ne jemljite preveč osebno, a morda bi bilo dobro, da kakšno stvar kdaj naredite drugače, kot ste bili vajeni doslej. Komunikacija je ključ, ko govorimo o stvareh, ki jih želimo doživeti skupaj s partnerjem. Tako lahko dobro poslušate, kaj si želi, in na skrivaj kupite karto za tekmo njegovega najljubšega moštva ter ga presenetite z vabilom. Lahko skuhate nekaj povsem neobičajnega ali si samo oblečete perilo, ki ga doslej nikoli ne bi dali nase. Verjemite, majhne spremembe lahko delajo čudeže v odnosu.

Preberite tudi: Kako ekološko okrasiti grobove? Kliknite TUKAJ!

Ne počutite se več poželjivi

Tak občutek se lahko prikrade tako vam kot vašemu partnerju po nekaj letih zveze. Zato se morate potruditi, da sebi in njemu dokažete nasprotno. Potrudite se, da vama v postelji ne bo dolgčas, še pomembnejše pa je, da mu z vsakdanjimi besedami in dejanji pokažete, da je za vas vreden več kot vse drugo na svetu. Tako se bosta vrnila tudi strast in poželenje.

Zanemarjanje

Včasih nenamerno zanemarimo svojo ljubezen. Če nekoga ignoriramo, mu ne izkazujemo nežnosti in nas ne zanima, kako je potekal njegov dan, se bo sčasoma začel počutiti neljubljenega. Zato bodite pozorni na to, kakšne so potrebe in želje vašega partnerja in kaj vam skuša povedati. Sicer se lahko zgodi, da bosta šla narazen kljub temu, da je med vama še veliko ljubezni.

Osamljenost

Če partner najde čas za vse druge, samo za vas ne, se velikokrat tudi v zvezi počutimo sami. Če se nehata pogovarjati, če ga ne vprašate za mnenje, če z njim niste nežni in nimate želje po skupnem preživljanju prostega časa, se bo kar kmalu počutil osamljen in to ni dober občutek. Zato poskrbite za to, da bo on in vajina družina vedno na prvem mestu ter da se v zvezi ne bo počutil sam oziroma osamljen.