stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

To je astrološko znamenje, ki je vedno strpno in ljubeznivo

S. N. Č. Novice Svet24, 23.04.2018 16:01:44

Zemeljsko, pasivno in fiksno drugo znamenje zodiaka, bik, je domovanje planeta Venere, v izgonu pa je v biku Luna, kar oboje nanj močno vpliva.

Delite na:
To je astrološko znamenje, ki je vedno strpno in ljubeznivo
bik Profimedia

Astrologija bika uvršča med najbolj plodna znamenja, saj je vse, kar vzklije v tem času, trajno in služi kot osnova za vse nadgradnje.

Bikov značaj je veder, ljubezniv, miroljuben in razsoden. Osebnostno so strpni, resni, odgovorni, a odločni ljudje, ki se zanašajo nase. Pri delu so vztrajni in marljivi, nič jim ni pretežko, saj vedo, da jih na koncu čaka nagrada. So največji uživači med vsemi znamenji zodiaka, uživajo v hrani in pijači ter v lepem in udobnem domu. V odnosih so zvesti, zanesljivi in previdni.

Obstaja pa kar nekaj razlik med moškimi in ženskami, rojenimi v tem znaku, posebej v odnosu do nasprotnega spola in v doživljanju ljubezni.

Bikica

Bikica je zelo čutna, čeprav ne tudi romantična. Zaradi Venere, vladarice ljubezni, je za bikico čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh področjih. Čeprav je izredno ženstvena, jo lahko spoznamo tudi kot grobo, agresivno in netaktno. Rada ljubi in je zvesta, v njenem ljubezenskem življenju pa ima erotika prav posebno mesto. Zna biti tolerantna in oproščati partnerju zadeve, ki se celo njemu zdijo obremenjujoče, medtem ko v kakšni drugi, manj kritični situaciji pokaže neverjetno ljubosumnost in posesivnost. Sama izgrajuje njej lasten sistem vrednot in tako tudi reagira, kar pa ljudje v njeni bližini navadno le stežka spremljajo in razumejo.

Bik je simbol velike čutnosti in pretiranega nagnjenja k vsakovrstnim užitkom. 

Če je v takem odnosu, kjer vlada medsebojno nerazumevanje, je pričakovati, da bo nezvesta, toda zvezo prekine šele takrat, ko analizira vse možnosti in izhode, še zlasti tiste, ki so materialne narave.

Bik

Moški bik je toleranten, dobronameren in pozoren. Ljudje ga poznajo kot velikodušnega gostitelja, saj rad sprejema goste in prireja zabave. Ženo ali partnerico potrebuje zato, da lahko v popolnosti igra svojo vlogo. Čeprav jo ima zelo rad, jo v svojih zgodbah ali v hvalisanju daje ob bok dobri hrani, pijači in drugim dobrinam, ki mu jih ponuja življenje, da bi v njih lahko užival. Moški predstavnik tega znamenja je običajno zvest, morda celo preveč navezan na isto žensko, isto posteljo, isto pohištvo ali stanovanje. Veliko mu pomenita varnost in prijetnost domače atmosfere.

bik 1
BIK je drugo znamenje zodiaka, začelo se je 21. aprila in bo na nebu vladalo ves mesec – do 20. maja
Profimedia

Ena od njegovih prednosti je, da žene nikoli ne sprašuje o njeni preteklosti. Praviloma ni prepirljiv, sporom se izogiba in zaradi lastnega udobja ne povzroča nejasnih in neprijetnih situacij, saj ne želi trošiti energije za razčiščevanje.

Čeprav za predstavnika tega znamenja ne moremo trditi, da je nezvest, je čisto mogoče, da glasba, pijača in razposajeno razpoloženje pripomorejo, da včasih izgubi nadzor nad svojim početjem.
Neuspehe tako v življenju kot v ljubezni sprejema le s težavo, zato ima ena ženska pri njem skoraj usodno vlogo in po njej praviloma sodi ves preostali ženski svet. Moški bik velja za človeka, ki se najraje zadržuje doma; še posebno če ima otroke, se bo potrudil, da jim nudi veliko ljubezni in zagotovi lagodno življenje, v čemer lahko celo pretirava in jih vzgoji v prave male razvajence.

Preberite tudi: Položaj Lune je bolj pomemben, kot se zdi. Kliknite TUKAJ!