Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Nov zakon ministrice Prevolnik Rupel izpolnjuje ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Pripravljeni na sončne dni

Sonja Javornik, 21.07.2019 08:00:00

Začenja se poletje, ko bo koža bolj izpostavljena soncu, zaradi višjih temperatur pa se bo tudi hitreje izsušila. Zato ni dovolj samo misliti na zaščito pred sončnimi žarki, pač pa je treba poskrbeti tudi za vlaženje. Naj vam bo v pomoč naš izbor.

Delite na:
Pripravljeni na sončne dni
NIVEA nega telesa za mehko in voljno kožo Promocijsko gradivo

Kokosova krema za sončenje

1.jpg
Kokosova sončna krema
Promocijsko gradivo

Domača naravna kozmetika Amon & Anis ima v ponudbi tudi kremo za zaščito pred soncem z vonjem kokosa, ki je ročno izdelana iz naravnih in ekoloških sestavin. Vsebuje naravni mineral cinkov oksid, ki kožo mehansko ščiti pred sončnimi žarki. Cinkov oksid ni v obliki nanodelcev, zato kožo rahlo belkasto obarva. Vsebuje izvleček kokosa z omamnim vonjem. Krema za sončenje s sončnim faktorjem SPF 30 ter visoko zaščito UVA + UVB je primerna tudi za otroke in občutljivo kožo.

Zaščita v pudru

2.jpg
Zaščita v pudru
Promocijsko gradivo

Lahek puder ročno izdelane kozmetike Lush z UV-filtri, kakavovim maslom in kalaminom bo vašo kožo obvaroval pred sončnimi žarki ter ohranil njeno nežnost. Ta blagi puder je izdelan iz praška kalamina, ki kožo naravno zaščiti, koruzne moke in sezamovega olja, dodali pa so mu tudi olje kadilne bosvelije ter olja limone, limete in pačulija za nežen in prijeten vonj. Powdered Sunshine je enostaven za uporabo in prenašanje naokrog, hkrati pa vam ponuja hitro in preprosto zaščito brez občutka mastne kože.

Gel za oblikovanje postave

3.jpg
Gel za oblikovanje postave
Promocijsko gradivo

Kozmetika Etre Belle predstavlja gel za oblikovanje postave 3 v 1 – inovativen kompleks sestavin s trojnim učinkom združuje učinkovito delovanje proti celulitu z vidnim izboljšanjem odpornosti in prožnosti kože. Z uporabo se omili tudi videz strij ter postopoma regenerira naravno in lepo površino kože. V kombinaciji s hladilnimi masažnimi kroglicami v aplikatorju, ki izboljšajo prekrvitev, se prizadeti predeli stimulirajo tako, da se optimizira sposobnost prejemanja aktivnih sestavin.

Pršilo za lepšo postavo

4.jpg
Sprej za lepšo postavo
Promocijsko gradivo

V Wellmaxxovi liniji shape za oblikovanje postave najdete tudi pršilo Body slim. Linija shape je bila razvita z namenom opazno zmanjšati tako problematične predele kot tudi dodatno učvrstiti kožo. Inovativne učinkovine za oblikovanje (Isocell Slim®, Bodyfit®, Adiposlim®) preprečujejo videz neprijetne kožne slike in pripomorejo k popolnemu privlačnemu videzu. Aktivni rastlinski izvlečki v učinkovitih recepturah so skrivna formula vaše telesne oblike, saj zmanjšajo celulit in hkrati učvrstijo kožo.

Olje iz brezovih listov proti celulitu

5.png
Olje iz brezovih listov proti celulitu
Promocijsko gradivo

Olje proti celulitu Weleda iz mladih brezovih listov, rožmarina in lobodike v kombinaciji z masažo aktivira presnovo v koži. Koža postane bolj napeta in prožna. Olje iz mareličnih koščic in jojobino olje negujeta kožo. Za idealno pripravo na uporabo olja proti celulitu iz brezovih listov priporočamo piling za prhanje iz brezovih listov. Ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil in konzervansov ter surovin na bazi mineralnih olj.

Tonik, ki ščiti tudi pred poškodbami zaradi sonca

6.png
Tonik, ki ščiti tudi pred poškodbami zaradi sonca
Promocijsko gradivo

 Esenca (tonik) za obraz za vitalno in zdravo kožo Missha Time Revolution The First Treatment je prvi korak k popolni negi vaše kože. Vsebuje niaciamid, vitamin B-kompleksa, ki izboljšuje prožnost kože, krepi njeno obrambno funkcijo ter poživi polt in strukturo kože. Ščiti DNK pred staranjem zaradi UV-žarkov in pospešuje obnovo poškodovane DNK. Gladi drobne gubice, odpravlja pigmentne madeže, obnavlja, pomlajuje in naredi polt sijočo.

Set za intenzivno vlaženje

7.jpg
Set za intenzivno vlaženje
Promocijsko gradivo

Hyaluronic3 Hydra Power Set je tristopenjski set za intenzivno vlaženje obraza kozmetike Etre Belle, ki vsebuje masko, serum in nočno kremo, zato je primeren za uporabo zvečer. Najprej si namestite masko, ki vsebuje hialuronsko kislino in rastlinske izvlečke (čajevec, kumara, aloe vera, kamilica, navadni pelin, marjetica, lilija, črni bezeg, planika, šmarnica, jasmin). Po dvajsetih minutah masko odstranite, ostanek vmasirate v kožo in nato na obraz nanesete serum, ki vsebuje kratko- in dolgomolekularno hialuronsko kislino, hialuronsko kislino v liposomih, QuickliftTM, ureo, serine … Nazadnje pa nežno nanesete še nočno kremo, ki je prav tako bogata s hialuronsko kislino in drugimi učinkovinami.

Podlaga, ki ščiti pred soncem

8.jpeg
Podlaga, ki ščiti pred soncem
Promocijsko gradivo

 Podlaga Max Factor Miracle Touch ima po novem nadgrajeno formulo z vlažilnim kompleksom hialuronske kisline in zaščitnim faktorjem 30 ter v eni sami potezi ustvari videz naravno lepe, gladke kože – kjer koli in kadar koli. Podlaga je neverjetno enostavna za nanos, po koži lahkotno zdrsi in ustvari gladek videz polti. Zaradi kompaktne embalaže je popolna za v vsako torbico in omogoča hitre popravke na poti. Zaščitni faktor 30 pa bo poskrbel, da bo vaša koža zavarovana pred škodljivimi vplivi UVA- in UVB-žarkov, ki povzročajo prezgodnje staranje kože.

Vlažilni tekoči puder

9.jpg
Vlažilni tekoči puder
Promocijsko gradivo

 Skrivnost nove linije Vichyjevih pudrov MinéralBlend je v tehnologiji hydrabooster in njegovi formuli, ki vsebuje kar sedemdeset odstotkov vodne osnove, obogatene z mineralizirano termalno vodo Vichy, hialuronsko kislino naravnega izvora ter mineralne pigmente. V lahkotni formuli za celodnevni videz svežine je hialuronska kislina naravnega izvora in ohranja navlaženost ter krepi sijaj na površini kože, medtem ko vodna osnova kožo nemudoma osveži, brez mastnih sledi. Vlažilni puder MinéralBlend na obrazu ne pušča učinka maske, a je kljub temu prekriven, na voljo je v šestih odtenkih, med katerimi vsaka uporabnica najde primernega svoji polti.

Globinsko vlaženje telesa

NIVEA Souffle Coconut & Monoi Oil.jpg
NIVEA Souffle Coconut & Monoi Oil
Promocijsko gradivo

 Nivea je linijo oljnih izdelkov dopolnila z novim nebeško rahlim souffléjem za telo. Rahla krema z elegantnim dizajnom, nežnimi dišavami in čudovito teksturo spremeni vašo kopalnico v majhne, nebeške toplice. Že na prvi pogled lahko opazite gladko teksturo, obogateno z dragocenimi oljnimi biseri. Soufflé se zlahka razmaže in se nežno vpije v kožo, za seboj pa pusti popolno negovano kožo, ki čudovito diši – za blagodejni začetek in konec vsakega dneva.

Objavljeno v reviji Bodi Zdrava št. 6, 10. 6. 2019