stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Organizirajte se!

M.Š., 11.09.2019 18:00:00

Ob začetku novega šolskega leta se oskrbite z dobrim planerjem!

Delite na:
Organizirajte se!
planer, organizator Dreamstime

Za lažje načrtovanje in organizacijo številnih obveznosti, ki prihajajo z novim šolskim letom, vam ponujamo nekaj predlogov, da boste tudi ob zelo natrpanem urniku in na videz prekratkem dnevu poskrbeli za vse in celo ohranili mirno kri. Tako kot imajo vaši otroci pri roki urnik in beležko, tudi vi potrebujete pravi planer oziroma organizator!

Šolski planer

planer-sanjskoleto-1.jpg
sanjsko leto, planer
Arhiv proizvajalcev

Motivacijski šolski planer Aneje Štrukelj Ustvarjam sanjsko leto je primeren za vse, ki bi radi imeli svoje želje, načrte in pomembne dogodke zabeležene na enem mestu. V planer lahko vpisujete roke, predavanja, delo, sestanke … tako vam pomaga uskladiti oz. uravnovesiti različna področja življenja med seboj in lažje doseči zastavljene cilje. (https://ustvarjamsanjskoleto.si, 24,95 eur)

planer-sanjskoleto-2.jpg
Sanjsko leto, planer
Arhiv proizvajalcev

Z nalepkami si naredite planer še preglednejši

planer-nalepke.jpg
nalepke, planer, organizator
Arhiv proizvajalcev

Nalepke naredijo življenje še bolj barvito in zabavno. So perfekten dodatek za katerikoli letni koledar, šolski planer ali zvezek. Spomnijo vas na pomembne datume, dogodivščine in kako ostati zvest sebi in svojim ciljem. Spletna stran, na kateri si lahko zastonj naložite nalepke in jih tudi natisnete, je Planner Addiction. (http://planneraddiction.com)

planer-urshullina-namiznapodloga.jpg
namizna podloga, planer, organizator
Arhiv proizvajalcev

Namizna podloga

Urshulina namizna podloga A3 vsebuje 53 listov - za vsak teden svoj list, koledar, prostor za zapiske in prostor za kracarije. (https://urshulina.si, 9,90 eur)

Planerji in aplikacije nam bodo v pomoč le, če si bomo znali določiti prednostne naloge. Drugače bodo delovali zgolj kot še večji stresorji, ki nas nenehno opominjajo, kaj vse bi morali narediti, pa še nismo.

Kaj dogaja

Spiralno vezan blok, vložen v ovitek, vsebuje praznike v šolskem letu, koledar za osnovne šole, srednje šole in univerze, urnik, tedenski planer za šolsko leto na dveh straneh, beležko in še več uporabnih strani. (www.emka.si, 6,40 eur)

Prikupen planer v morskih barvah!

planer-moder.jpg
planer
Arhiv proizvajalcev

Obsega 13 mesecev: od avgusta 2019 do avgusta 2020. Na vsaki strani je en teden in dvojni seznam, da lahko ločeno vodite seznam stvari, ki jih morate opraviti doma in v službi. Prav tako ima strani, kamor lahko zapišete osebne podatke, uporabne številke in kontakte. (www.babushkaboutique.com, 12,90 eur)

Rokovnik za vsako žensko

Dvanajstmesečni rokovnik #polovička je prekrasen, eleganten rokovnik za vse zaposlene ženske v vseh starostnih obdobjih. Namensko preprosto oblikovan, njegove strani pa služijo svežemu začetku vsak dan. Lahko ga začnete uporabljati, kadarkoli želite, saj nima vpisanih datumov, v pomoč pa bodo nalepke z datumi za vse leto. (www.baeba.eu, 33,50 eur)

planer-koledar.jpg
stenski koledar
Arhiv proizvajalcev

Stenski koledar

Nepogrešljiv doma, v otroški ali mladinski sobi ali na delovnem mestu. Najpomembnejši dogodki v tednu, mesecu in letu, vidni takoj in vsem. Brez izgovorov! (www.etsy.com, 13,22 eur)

planer-kajdogaja.jpeg
emka, šolski planer
Arhiv proizvajalcev

Sladko načrtovanje

Rokovnik popolne velikosti in poln super zabavnih stvari. Zdaj boste lahko preprosto v koraku s svojimi načrti, nalogami in sanjami. Kako ostati organizirana, bo odslej vaš najmanjši problem! (https://sweet-plans.com, 21,90 eur)

Organicer

planer-organicer-1.jpg
Organicer
Arhiv proizvajalcev

Organicer - gre za idejo štirih mladih Slovencev - je pametni rokovnik, ki se od drugih razlikuje v analogno-digitalni povezavi med rokovnikom in aplikacijo. Vse stvari, ki jih zapisujete ročno v knjigo, lahko preko QR-kode digitalizirate in uporabljate, dopolnjujete, urejate na pametnem telefonu. (www.myorganicer.com, 24,90 eur)

Vsestranski organizator

planer-akta.jpg
organizator Akta
Arhiv proizvajalcev

Sistem Akta sestavljajo organizatorji, posebej prilagojeni za to, da bodo vaši zapiski ostali kar najbolj pregledni in urejeni. Poleg vložnih listov in predelnikov vsebuje tudi kemični svinčnik, ravnilo in plastično mapo, letni koledar in dva urnika. (https://www.mimovrste.com, 33,80 eur)

Boljša organizacija časa s pametnim telefonom

planer-GalaxyNote10.jpg
GalaxyNote10
Arhiv proizvajalcev

Danes si življenja brez pametnega telefona skoraj ne moremo več predstavljati. Vsakodnevno uporabljamo številne aplikacije, ki nam olajšajo razne opravke in celo pomagajo pri organizaciji časa. Aplikacije, kot so iCalendar, Google Calendar, Gmail in Outlook, lahko uskladite in tako do vseh opravil in dogodkov dostopate s pametnega telefona, tablice ali računalnika. Svoj koledar lahko celo sinhronizirate s koledarji prijateljev, sodelavcev ali družinskih članov.

Najnovejši Samsungov telefon Galaxy Note10 vključuje nove tehnologije, ima izboljšano zmogljivost in integracije, ki vam omogočajo večjo svobodo pri načinu dela in izboljšujejo produktivnost. Med drugim prinaša novo zmogljivost preoblikovanega pisala S Pen, s katerim boste lahko svoj rokopis pretvorili v digitalno besedilo, prilagodili velikost svojega besedila ali ga izvozili v najrazličnejše oblike za programe. Na voljo od 23. avgusta. (www.samsung.com/global/galaxy/)

 Objavljeno v reviji Liza/Maja št. 36, 30. 8. 2019