palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Naj bo vaša obleka v barvah za vse priložnosti

Alma Glumac, Maja, 08.06.2018 13:01:14

Oblikovalci so letošnjo pomlad namenili veliko pozornosti obleki – in izpopolnjeni kroji resnično navdušujejo. Poudarek je na prefinjenih materialih, dekorativnih elementih in potiskih, predvsem rožastih. Dolge obleke iz mehkega, prijetnega džersija, ki prosto pada, nežne svile ali tanko pletenega bombaža in lana zagotavljajo odlično počutje.

Delite na:
Naj bo vaša obleka v barvah za vse priložnosti
Massimi Dutti Promocijsko gradivo

Maksi obleke so lahkotne, široki kroji namreč zagotavljajo ohlapno silhueto, zato lahko vitke poudarijo svoje obline z usnjenim pasom. Ker odprta ramena in izrazitejši dekolteji zahtevajo stabilnejšo oporo oprsja, modni stilisti svetujejo nakup kakovostnega barvno usklajenega nedrčka. Enobarvni eleganci se pridružujejo romantični rožasti potiski in etno šik vzorec za preprosto modno kombiniranje.

Majin nasvet

Prefinjeno eleganco boste dosegle z nizkimi usnjenimi sandali s trakovi, za pete pa se odločite v večernih urah. Videz dopolnite z ujemajočo se torbico in lesketajočim se nakitom. Ker potrebujete tudi zaščito pred soncem, ne pozabite na klobuk ali slamnik, ki je hkrati odličen modni dodatek, vreden vsake prave dame. Modni stilisti svetujejo takšnega s širokimi krajci, ki vas bo ustrezno zaščitil. Nikakor ne boste zgrešile s kremasto ali bež barvo, mornarsko modro in elegantno črno.

e Esprit (image etno).jpg
Esprit
Promocijsko gradivo

Etno šik

Zelo šik in popolno boste videti v maksi obleki v etno slogu. Modne so vse dolžine rokavov, oblikovalci so tudi popestrili izbiro z raznolikimi kroji in barvnimi kombinacijami. Posebna pozornost je namenjena pasu, zato ga obvezno poudarite, čeprav je obleka prosto padajoča. Ne pozabite na modne dodatke, kot so torbica za čez rame, udobni sandali, klobuk in nakit.

o Luisa Spagnoli (image enobarvna).jpg
Luisa Spagnoli
Promocijsko gradivo

Enobarvne

Enobarvna dolga obleka je vaša idealna dnevna partnerka, saj z modnimi volančki, vezeninami in čipkastimi všitki deluje izredno sveže in mladostno. Asimetrični kroji, svetlikajoči se materiali, nežna svila in šifon pa so kot nalašč za večerni sprehod ali romantični zmenek. Večni beli dolgi obleki se pridružuje rumena, turkizna v vseh odtenkih do zelene, svetlo pudrasto roza in temno modra.

r C&A (image ro+że).jpg
C&A
Promocijsko gradivo

Rožasti potisk

Romantične rože na svoji novi maksi obleki kombinirajte z volančki, poudarjenim pasom in raznolikimi kroji, predvsem asimetrični so zelo elegantni. Rožam se odlično podajo pike, črte in drugi potiski, romantično-klasični pa so drobni vzorci rož na bež ali beli podlagi. Drznejše se odločite za živo rdečo ali opazno barvo fuksije in večji rožasti potisk. Odkrijte ramena, poudarite pas, za večerne urice pa ne pozabite na bolero ali tanjšo jopo.

Več fotografij v spodnji galeriji!

Preberite tudi: Prepovedi in kazni na plažah: kaj smemo početi in česa ne. Kliknite TUKAJ!