Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

FOTO: V teh barvah boste jemali dih!

Alma Glumac, Zvezde, 10.08.2018 15:01:18

Poletja si preprosto ne moremo predstavljati brez intenzivnih turkiznih odtenkov, ki pričarajo ves vodni barvni spekter - od valov morja do jezer in gorskih potokov. Posebno mesto na barvni lestvici poleg turkizne v poletnih mesecih zaseda tudi koralna barva, nežna sestrična rdeče.

Delite na:
FOTO: V teh barvah boste jemali dih!
Esprit Revija Maja

Barvni odtenki so popestreni z vzorci, med katerimi zasedajo prvo mesto rože vseh oblik in velikosti. Turkizne obleke so kreatorji posuli z raznolikimi motivi, zraven se v tropskem slogu podajo modni dodatki in svetlikajoči se sandali, ki poudarijo zagorelo polt. Turkizni topi z našitki v istem blagu ali s čipko se odlično podajo k rožastim in tudi črtastim hlačam. Elegantnejši videz za večerne priložnosti zahteva izbiro tankih finih materialov. Posezite po svili, šifonu, viskozi in čipki.

Koralna barva pristaja romantičnim ženskam. Nežna čipka, prefinjeni til in lahkotna svežina svile, viskoze ali lahko pletenega bombaža zadovoljijo še tako zahtevno modno navdušenko. Volančki ne samo na rokavih, ampak tudi na životcu, popestrijo modni izbor, ki ga zaključite z elegantnimi hlačami na črto ali krilom s čipkasto obrobo. Koralna barva se odlično kombinira z vsemi pastelnimi odtenki, svetlo modro in večno belo.

Orsay (image obleka korala).jpg
Orsay
Revija Maja

Koralna modna zgodba

Navdušuje pestrost barvitih koralnih odtenkov topov in hlač. Vrhnji deli so telirani in odlično poudarijo vaše atribute. Z volančki, prosojnim tilom ali kvačkanim pletenjem poskrbijo za živahen poletni pridih. Še vedno so modna odkrita ramena, zato poskrbite za ujemajoče se spodnje perilo.

Obleke: »Aha« učinek

V obleki koralne barve boste ne glede na leta videti mladostni. Nežna čipka, bogato krojena svila in viskoza delujejo izredno elegantno in so popolna izbira tudi za večerne priložnosti. Obvezno poudarite pas. Še posebej navdušuje elegantna viskozna obleka z rokavi in plisiranim zaključkom.

Preberite tudi: To so kopalke letošnjega poletja. Kliknite TUKAJ!

Modni paradiž

Nežno čipkasto perilo, svilen obroč za lase in sandali z motivom rožnih cvetov so pika na i vašemu videzu. Nekaj naj bo očem skrito, drugo pa kar kliče po pogledih. Radožive viseče uhane kombinirajte s torbico okoli pasu.

Tropska vročica 

Enobarvni turkizni topi poudarijo samozavestno držo. Odlično se kombinirajo z vzorčastimi hlačami vseh krojev in dolžin. Za dnevne priložnosti izberite črtast top ali tistega z rožastim motivom. Videz dopolnite s svetlikajočo se črtasto mini torbico in ujemajočim se nakitom.

Zara (image obleka turkiz).jpg
Zara
Revija Maja

Morska sirena

Turkizna obleka je obvezen poletni nakup. Posebej navdušuje plisirana obleka na preklop. Videz začinite s pisano rutko, dolgimi visečimi uhani in sandali.

Luisa Spagnoli (image turkiz).jpg
Luisa Spagnoli
Revija Maja

Turkizni cukrčki

Modni dodatki v turkiznih barvah so ozaljšani s črtami, rožami, pikami in bleščicami.

Več fotografij v spodnji galeriji!