Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

To so kopalke letošnjega poletja!

Alma Glumac, Ženska, 07.08.2018 12:00:05

Ni težko izbrati svojih najljubših.

Delite na:
To so kopalke letošnjega poletja!
Revija Ženska

Obvezen modni nakup poletja so nove kopalke. Modni oblikovalci so za letošnjo modno sezono poskrbeli za vrhunsko udobje in eleganco. Modne so namreč visoke hlačke do popka, kakršne smo nosile v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Modni so modrčki z oporo, ki so hkrati lahkotni, a podloženi s podlogo, ki zagotavlja še boljše prileganje za različne velikosti. Naša naloga je, da izberemo popoln kroj za svojo postavo, pri tem pa nam bodo z veseljem priskočili na pomoč izkušeni prodajalci.

1d Palmers (image vijola enodelne).jpg

Enodelne kopalke so idealne za na bazen, brez njih ne moremo na jadranju ali v bolj hladnem vetrovnem vremenu na sprehodu ob obali, ko čez boke zavežemo pareo, na glavo pa poveznemo slamnik. Primerne so za vse starosti, kroj in intenziteto barvnega vzorca pa izberite glede na vaše obline. V ospredje vedno bolj prihaja tankini, tako imenovana majčka s penasto oblikovano košarico. Je zelo udobna in praktična, saj prikrije trebušček, hrbtni del pa je v celoti zaprt. Modni stilisti za popolno udobje priporočajo modele tankini majčk z naramnicami, ki so na zadnjem delu snemljive in omogočajo različne načine nošenja. Moden in udoben model lahko poljubno kombinirate z različnimi hlačkami.

1d C&A (image enodelne).jpg

Dama tudi na plaži

Prelivanje barvnih odtenkov v modri ali rdeči, zeleni in beli, damski vijolični in črni bo poživilo vašo podobo na plaži ali ob bazenih. Enodelne kopalke so idealen nakup tako za ženske v zrelih letih kot tudi za mlajše, saj so kroji raznoliki. Na voljo imamo kopalke z všitimi penastimi košaricami brez vstavljene opore, ki lepo podprejo prsi. Izberete lahko tudi kroje z močnejšo oporo, ki jo nudita všita kost in dvojno stransko zapenjanje traku. Bodite pozorne, da košarici lepo podpreta vaše prsi in tako ustvarita lep dekolte. Čas je za eleganco in udobje, tudi pri največjih velikostih. Prijetni sodobni materiali se hitro sušijo, kroji kopalk pa so oblikovani tako, da se boste v njih počutili udobno in sproščeno.

1d Accessorize (image enodelne).jpg

Dvodelni paradiž

Barvno paleto dvodelnih kopalk v priljubljeni kombinaciji geometrijskega vzorca izberite glede na ten vaše kože. Visoke hlačke so zelo udobne za nošenje, zato nikar ne odlašajte z nakupom. Njihova prednost je predvsem v tem, da si višino hlačk lahko poljubno nastavite glede na postavo ali trenutni navdih, tako da hlačke preprosto zavihate tako kot želite.

Preberite tudi: To so najboljši naravni shujševalci. Kliknite TUKAJ!

2d Lisca (dvodelne image).jpg

Prvo pravilo letošnje poletne sezone je zapeljivost – tudi na plaži. Izberite kopalke, izdelane iz mehkega, tehnološko dovršenega, recikliranega materiala, ki se hitro suši. Za dolgo obstojnost naj bodo iz najboljših materialov. Nakup zaključite z nedrčkom, ki se stilsko in barvno ujema s spodnjim delom, hkrati pa nudi oprsju popolno podporo.

2d Salsa (image dvodelne).png

Nekaj novega – tankini!

Mornarske tankini kopalke modni stilisti priporočajo ženskam, ki prisegajo na brezčasno eleganco, hkrati pa so vedno v koraku s časom. Klasika v črnem bo optično zožila silhueto, tropski vzorci, rože in pike pa bolj pristajajo slokim postavam. Tankini model je idealna izbira tudi za mamice z majhnimi otroki, ki prisegajo na udobje in dobro počutje.

12 dC&A (image tankini).jpg