hrvaška policija Svet24.si

Izsledili brutalnega kolesarja, ki je do smrti ...

miha kralj 1 Svet24.si

Huda nesreča sina slovenskega glasbenika

anton olaj ales hojs bobo2 Svet24.si

Generalni direktor policije se je odzval na ...

jansa dimnik plezanje vlada Reporter.si

Navadnim ljudem je plezanje na trboveljski dimnik ...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Mihaela Krajnc (19) Njena.si

Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi ...

Utopitev Ekipa24.si

GROZA! Skoraj jo je ŽE REŠIL, nato sta OBA ...

BIZARNO: Namesto las ima zlate verižice

kl, 14.09.2021 17:39:43

"Hotel sem nekaj drugačnega. Danes se vsi barvajo," je povedal mehiški raper, ki si je v lobanjo dal vstaviti kaveljčke, ki mu držijo zlate "lase". In število njegovih sledilcev je podivjalo.

Delite na:
BIZARNO: Namesto las ima zlate verižice
Želel je bil videti, kot da je prišel iz prodajalne nakita Instagram/osebni profil

23-letna mehiška zvezda, raper Dan Sur trdi, da je prvi človek na svetu, ki ima namesto las zlate verižice. Da bi dokazal, da so res prave in ne plastične, je na nekem posnetku svoje nove "lase" pomočil v raztopino, ki topi plastiko.

Verižice ima na lobanjo pritrjene oz. obešene na majhne kljukice, ki si jih je dal kirurško vstaviti pod kožo. Za to operacijo se je menda odločil že aprila, ker je hotel izgledati, kot da je prišel iz "prodajalne nakita".

"Hotel sem narediti nekaj drugačega. Danes se vsi barvajo. Upam, da me zdaj ne bodo kopirali," je rekel v enem od svojih videoposnetkov na družabnih omrežjih. "To so moji lasje. Zlati lasje. Sem prvi raper v človeški zgodovini, ki ima vgrajene zlate lase," se je še pohvalil.

Dan, ki je svoje lase seveda pokazal na vseh možnih družabnih omrežjih je zaradi tega v izredno kratkem času dobil številne nove sledilce. Samo na TikToku je potem, ko se je tam prikazal z zlatimi lasmi, število njegovih sledilcev zraslo iz 12.000 na dva milijona.