sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

BIZARNO: Namesto las ima zlate verižice

kl, 14.09.2021 17:39:43

"Hotel sem nekaj drugačnega. Danes se vsi barvajo," je povedal mehiški raper, ki si je v lobanjo dal vstaviti kaveljčke, ki mu držijo zlate "lase". In število njegovih sledilcev je podivjalo.

Delite na:
BIZARNO: Namesto las ima zlate verižice
Želel je bil videti, kot da je prišel iz prodajalne nakita Instagram/osebni profil

23-letna mehiška zvezda, raper Dan Sur trdi, da je prvi človek na svetu, ki ima namesto las zlate verižice. Da bi dokazal, da so res prave in ne plastične, je na nekem posnetku svoje nove "lase" pomočil v raztopino, ki topi plastiko.

Verižice ima na lobanjo pritrjene oz. obešene na majhne kljukice, ki si jih je dal kirurško vstaviti pod kožo. Za to operacijo se je menda odločil že aprila, ker je hotel izgledati, kot da je prišel iz "prodajalne nakita".

"Hotel sem narediti nekaj drugačega. Danes se vsi barvajo. Upam, da me zdaj ne bodo kopirali," je rekel v enem od svojih videoposnetkov na družabnih omrežjih. "To so moji lasje. Zlati lasje. Sem prvi raper v človeški zgodovini, ki ima vgrajene zlate lase," se je še pohvalil.

Dan, ki je svoje lase seveda pokazal na vseh možnih družabnih omrežjih je zaradi tega v izredno kratkem času dobil številne nove sledilce. Samo na TikToku je potem, ko se je tam prikazal z zlatimi lasmi, število njegovih sledilcev zraslo iz 12.000 na dva milijona.