oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Okusi, ki jih člani kraljeve družine najraje uživajo ob sončnih dneh na zelenih tratah

M.K., 03.06.2023 15:30:33

Pikniki so priljubljena družinska ali romantična dejavnost, v kateri uživajo tudi člani kraljeve družine. Poleg tega, da ob takšnih priložnostih poskrbijo za brezhiben videz in eleganco, se tudi radi razvajajo s pravimi kraljevskimi dobrotami. Razkrivamo nekatere okuse, ki jih člani kraljeve družine najraje uživajo na piknikih, in dodajamo nekaj receptov zanje.

Delite na:
Okusi, ki jih člani kraljeve družine najraje uživajo ob sončnih dneh na zelenih tratah
/ Profimedia

Slastni sendviči z nadevi

Sendviči so klasična izbira za piknike, tudi med člani kraljeve družine. Priljubljeni so različni nadevi, ki vključujejo tradicionalne okuse, kot so piščanec s kumaro in gorčico ali pršut z rukolo in parmezanom. Preprost recept za kraljevski sendvič je sendvič z dimljenim lososom, kislo smetano in koprom. Potrebujete sveže rezine kruha, rezine dimljenega lososa, kislo smetano in sveže nasekljan koper. Na rezino kruha nanesite kislo smetano, dodajte rezino lososa in posujte s koprom. Sendviče lahko po želji okrasite z rezinami limone. Ta okusi sendvič bo zagotovo navdušil vaše brbončice.

Ekskluzivne solate

Na piknikih člani kraljeve družine pogosto uživajo tudi v ekskluzivnih solatah. Priljubljene so solate z različnimi sestavinami, kot so sveži listi zelene solate, rezine paradižnika, avokado in zelišča. Začinijo jih s prefinjenimi prelivi, ki pa ostajajo preprosti, kot je preliv na osnovi kakovostnega oljčnega olja in limonovega soka. Recept za preprosto kraljevsko solato je solata iz rukole, jagod in sira feta. Potrebujete svežo rukolo, narezane jagode, nadrobljeno feto, oljčno olje in balzamični kis. Vse sestavine preprosto zmešajte in dodajte preliv iz oljčnega olja in balzamičnega kisa po okusu. Ta solata bo popestrila vaš piknik s kombinacijo svežih in sladkih okusov.

piknik 2
/
Profimedia

Sladke poslastice

Seveda piknik ni popoln brez popolne sladke pike na i. Člani kraljeve družine radi uživajo v različnih sladicah, vključno s svežim sadjem, sladoledom in tortami. Eden izmed njihovih najljubših receptov je preprosta jagodna torta. Za pripravo potrebujete biskvitno podlago, sveže jagode, sladko smetano in sladkor v prahu. Biskvitno podlago pripravite po želenem receptu ali uporabite kupljeno. Nato na biskvit razporedite sveže jagode in jih prekrijte s stepeno sladko smetano, ki ste ji dodali sladkor v prahu. Torto postavite v hladilnik, da se dobro ohladi, in nato postrezite na pikniku. Ta osvežilna in nadvse preprosta jagodna torta bo zagotovo navdušila vaše goste. Če se počutite nekoliko ustvarjalnejše, lahko stepeno smetano v poletnih mesecih zamenjate za razkošen vaniljev ali jagodni sladoled.

Člani kraljeve družine ne skrbijo samo za svoj elegantni videz na piknikih, ampak tudi uživajo v okusnih dobrotah. Sendviči z nadevi, ekskluzivne solate in sladke poslastice so med njihovimi priljubljenimi izbirami. Preprosti recepti, kot so sendvič s svežim lososom, solata iz rukole, jagod in sira feta ter osvežilna jagodna torta, vam omogočajo, da se boste na naslednjem pikniku počutili zares kraljevsko. Razvajajte se z okusi, ki jih uživajo člani kraljeve družine, in ustvarite nepozabno piknik izkušnjo.