Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Ima Donald Trump v lasti časovni stroj?!

kš, 28.10.2023 16:25:40

V času razcveta digitalne dobe, kjer preteklost postaja vse bolj dostopna na klik, so radovedneži na spletu odkrili nekaj, kar je povzročilo pravo senzacijo.

Delite na:
Ima Donald Trump v lasti časovni stroj?!
Donald Trump Leonardo AI

In spet vam predstavljamo zanimivo teorijo zarote, ki vas bo gotovo navdušila. Ta teorija se naslanja na serijo viktorijanskih romanov, napisanih ob koncu 19. stoletja, ki so v središče fiktivnega dogajanja postavili dečka z imenom Baron Trump. Kar pa je še bolj nenavadno, je vsebina romanov, ki v marsi čem spominja na sodobne dogodke povezane z družino Trump. Ali je to zgolj naključje, ali je v teh delih skritega kaj več?

V globini literarnega sveta torej leži skrivnost, ki presega meje časa in prostora in povezuje dogajanje devetnajstega stoletja z današnjo politično sceno v ZDA in v Evropi. To je torej zgodba o Baronu Trumpu, aristokratskemu in zdolgočasenemu dečku iz serije knjig iz 19. stoletja, ki jih je napisal ameriški avtor Ingersoll Lockwood in njegovih nenavadnih avanturah, ki odmevajo v sodobnem času.

Skrivnostni romani Ingersolla Lockwooda

Romani postavljajo mladega Barona v pustolovščine, ki so nenavadno podobne sodobnim dogodkom, poveza
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

Ingersoll Lockwood, znan politični pisatelj in romanopisec, je ustvaril nekaj del, ki so v modernem času dvignila veliko prahu in na noge spravila večino teoretikov zarote, ki so sedaj prepričani, da so končno odkrili “pravo resnico”. Najbolj zanimiva sta otroška romana "Čudovito podzemno potovanje barona Trumpa" in "Mali Baron Trump in njegov čudoviti pes Bulgar," ter politični roman “Zadnji predsednik". V teh delih se razkrivajo pustolovščine mladega Barona, ki živi v "gradu Trump" in se pod mentorstvom moža po imenu "Don" odpravi na potovanje v Rusijo. Seveda zagovorniki teorij zarote so našli kar nekaj strašljivih podrobnosti z resničnim življenjem nekdanjega predsednika in njegovega sina Barona, v katerem, kot vemo, teče tudi slovenska kri.

Sodobne teorije: Baron Trump in Družina Trump

Knjige, ki dvigujejo veliko prahu.
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

Pretres, ki ga je povzroča (ponovno) odkrivanje teh romanov, je bil zaradi očitnih podobnosti med glavnimi liki in družino nekdanjega predsednika ZDA, Donalda Trumpa, neizbežen. Očarani nad podrobnostmi, ki odražajo življenje Barona in njegovih potovanjih, so teoretiki zarote postavili novo, še bolj neverjetno teorijo - Donald Trump ima v lasti časovni stroj!

Skrivnostna potovanja in alternativne dimenzije

Ilustracija malega Barona Trumpa.
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

V romanih Baron, voden od "mojstra vseh mojstrov" Dona, prečka ruske stepe, da bi našel vhod v alternativne dimenzije. Slikovite ilustracije prikazujejo Barona v razkošnih oblačilih, okrašenih z dragulji, ko zapusti grad Trump na poti k nepoznanim destinacijam. Njegova zgodba je zasidrana v občutku dolgočasja, ki ga čuti zaradi svojega aristokratskega življenja in neomajne želje po raziskovanju neznanega.

Mali Baron želi potovati po svetu in spoznavati druge dimenzije.
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

Politika in Nemir: Zlovešče Napovedi v "Zadnjem predsedniku"

Drugi roman Ingersolla Lockwooda,
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

Ne samo otroške pustolovščine, tudi Lockwoodov politični roman "Zadnji predsednik" odraža nemire, ki so se razvneli v New Yorku, z vznemirljivimi podobnostmi z dogodki, ki so sledili predsedniškim volitvam leta 2016 in predvsem leta 2020. Presenetljive vzporednice med izmišljeno in resnično družino Trump ter političnimi nemiri v obeh obdobjih postavljajo bralce pred skrivnostno ogledalo zgodovine in sodobnosti.

Skrivnostna Povezava: Literatura, zgodovina in sodobnost

Mali Baron ima tudi psička in svetovalca po imenu Don.
Časovni stroj
Leonardo AI / yt

Ta serija romanov Ingersolla Lockwooda je več kot le zbirka starih zgodb. Postavlja nas pred zrcalo zgodovinske in sodobne politične krajine, skozi intrigantno zgodbo mladega Barona in zloveščo napoved "Zadnjega predsednika". Obeta se, da bodo te knjige še naprej burile domišljijo bralcev, medtem ko bodo raziskovali skrivnostne paralele med literarnim in resničnim svetom.

Je resnica skrita v zapuščini Nikole Tesle?

Po smrti Nikola Tesle leta 1943 je bil John Trump, stric Donalda Trumpa, poklican, da preveri Teslov
Po smrti Nikola Tesle leta 1943 je bil John Trump, stric Donalda Trumpa, poklican, da preveri Teslovo zapuščino.
Leonardo AI

Po smrti Nikole Tesle 9. januarja 1943, je FBI poklical profesorja z MIT in cenjenega elektroinženirja Johna G. Trumpa, da bi preveril, ali bi bilo kaj od pripomočkov v izumiteljevi zapuščini nevarnih, če bi padlo v sovražnikove roke. Med temi predmeti je bilo tudi domnevno smrtonosno orožje, ki ga je Tesla imenoval "smrtonosni žarek". Po tridnevni preiskavi je Trump, ki je bil med drugim pokojni stric Donalda J. Trumpa, ugotovil, da ni nevarnosti, saj Tesla dejansko nikoli ni izdelal svojega smrtonosni žarka.
John G. Trump, ki je umrl leta 1985 v starosti 78 let, je tako postal predmet teorije zarote o časovnem potovanju, ki izhaja iz njegove resnične povezave z inženirjem in izumiteljem Nikolo Teslo.

Teorije zarote so se razširile še bolj, ko so bile odkrite vzporednice med romanoma in resničnim živ
Donald Trump
Leonardo AI

Ta zgodovinska povezava je pridobila pozornost zaradi zgoraj navedenih vzporednic med romani iz 19. stoletja o Baronu Trumpu in družino Trump, še posebej po tem, ko so teoretiki zarote začeli špekulirati o možnosti časovnega potovanja. Bojda Donaldov stric John Trump ni našel smrtonosnega orožja, temveč nekaj, kar je veliko bolj učinkovito in v nepravih rokah tudi uničujoče - našel naj bi časovni stroj!