Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

5 filmov, ki jih morate pogledati to jesen!

Oglasno sporočilo, 26.10.2023 13:23:51

Jesen je čas, ko se temperature spustijo, dnevi postanejo krajši in večina ljudi se več zadržuje v notranjih toplih prostorih. Je kaj boljšega, kot v hladnih dneh uživati v dobrem filmu? Za vas smo pripravili seznam petih filmov, ki jih morate pogledati to jesen. Med njimi so različni žanri, od epsko zgodovinskih dram do srčnih romantičnih komedij. Ne glede na vaš okus, vam bodo ti filmi zagotovo ponudili nepozabno filmsko izkušnjo

Delite na:
5 filmov, ki jih morate pogledati to jesen!

      1.    Killers of the Flower Moon

Film Killers of the Flower Moon nas popelje v leto 1920 v Oklahomo, kjer se dogaja temna zgodba o bogastvu, zaradi katerega so člani plemena Osage postali izjemno premožni zaradi pravic do nafte na njihovi zemlji. V filmu igrajo vrhunski igralci, kot so Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons in Lily Gladstone. Leonardo DiCaprio upodobi moškega, ki ga njegov premeteni stric prepriča, da se poroči z Osage žensko, ki jo igra Lily Gladstone. Film nam predstavi intimno zgodbo iz temne točke zgodovine, ki je v šolskih učbenikih redko omenjana. Martin Scorsese je režiser filma in obeta, da bo ta film eden od vrhuncev tega leta.

      2.    Love at First Sight

Za vse ljubitelje romantičnih komedij je Love at First Sight popolna izbira za prijeten večer. Zgodba se osredotoča na Hadley (Haley Lu Richardson) in Oliverja (Ben Hardy), ki se srečata na letališču, potem ko Hadley zamudi svoj let iz New Yorka v London. Iskre preskočijo in zgodba se razvija med njunim nadaljnjim potovanjem. Toda ko se znajdeta ločena med množico na carinskem prehodu, se začne niz zapletov, ki jima bodo spremenili življenje. V filmu nastopajo tudi Jameela Jamil in Rob Delaney.

      3.    The Expendables 4

Akcija nikoli ne gre iz mode in čeprav se junaki postarajo, ostaja zabavno spremljati njihove avanture. The Expendables 4 je nadaljevanje priljubljene franšize, ki jo je ustvaril Sylvester Stallone, a tokrat se v vodilni vlogi pojavi Jason Statham, ki prevzame ekipo za še eno tajno misijo z globalnimi problemi. Veteranom Dolph Lundgren in Randy Couture se pridružuje tudi Curtis "50 Cent" Jackson, vendar pa je največja pridobitev filma Gina (Megan Fox), ki je agentka CIA in ima svoje skrivne misije. Pričakujte veliko akcije in nepozabnih trenutkov.

      4.    Dumb Money

Ste slišali za GameStop Short Squeeze? Ta zgodba, ki je obnorela finančni svet, je zdaj dobila filmsko priredbo. Dumb Money raziskuje to divjo resnično zgodbo in predstavi izjemno igralsko zasedbo, vključno s Paulom Danom, Petom Davidsonom, Vincentom D'Onofriom, Ameriko Ferrero, Nickom Offermanom, Anthonyjem Ramosom, Sebastianom Stanom, Shailene Woodley in Sethom Rogenom. To je zgodba o amaterskih vlagateljih, ki so za kratek čas obogateli na račun bogatih borznih posrednikov in hedge skladov. Če vas zanima svet financ in zabavno-dramatična izkušnja, je ta film prava izbira za vas.

      5.    Oppenheimer

Christopher Nolan, eden od najbolj priznanih režiserjev v Hollywoodu, prinaša epopejo Oppenheimer. Ta biografski triler je osredotočen na življenje J. Roberta Oppenheimerja, teoretičnega fizika, ki je zaslužen za razvoj atomske bombe med drugo svetovno vojno. Cillian Murphy odigra glavno vlogo tega zgodovinskega lika. Film temelji na biografiji American Prometheus avtorjev Kai Bird in Martina J. Sherwina. Film Oppenheimer obljublja izjemno izkušnjo in sploh ne boste opazili, da je dolg 3 ure.

Ne pozabite pa, da za optimalno izkušnjo gledanja vseh teh izjemnih filmov potrebujete tehnološko dovršenost, ki bo film predvajala v izjemni kakovosti, tako kot so si jo zamislili njegovi ustvarjalci. Le-to izkušnjo vam nudi pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV 2023, ki bo vaše filmsko doživetje še dodatno obogatil in poglobil.

Neo QLED 8K_QN900C_Hero.jpg


Simfonija zvoka
Predstavljajte si, da gledate razburljiv film in se počutite, kot da ste sredi dogajanja, obkroženi z vsako nianso zvoka. S tehnologijo Object Tracking Sound Pro pametnega televizorja Neo QLED 8K HDR Smart TV 2023 ti scenariji postanejo resničnost v vaši dnevni sobi.

Object Tracking Sound Pro je prelomna zvočna inovacija, ki izboljša vašo vsakodnevno izkušnjo gledanja. Zagotavlja dinamičen zvok iz vsakega kotička sobe, hkrati pa glasove iz vaših najljubših filmov brez težav poveže z dogajanjem na zaslonu. Nič več se ne trudite slišati dialogov prek hrupa iz ozadja, ta televizor poskrbi za jasno in osredotočeno zvočno izkušnjo. Ne glede na to, ali gre za eksplozivno akcijo ali romantičen pogovor, vsako podrobnost boste slišali s presenetljivo jasnostjo.

Neo QLED 8K_QN900C_With Soundbar.jpg



Moč ločljivosti 8K
Samsung televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV ponuja veliko več kot le neverjeten zvok. Zaradi zmogljivega procesorja, ki uporablja umetno inteligenco, lahko v polnosti izkusite veličino ločljivosti 8K. Procesor uporablja napredne algoritme za povečanje ločljivosti slike, kar zagotavlja izjemne podrobnosti in ostrino. Vsak prizor oživi z občutkom realizma in živahnosti, ki je resnično navdušujoč.

Razkrivanje najmanjših podrobnosti
Ena od ključnih tehnologij, ki omogoča izjemno vizualno izkušnjo, je Quantum Matrix Pro. Ta prelomna inovacija dviguje pametni televizor Neo QLED 8K HDR na novo raven odličnosti gledanja. Tehnologija Quantum Matrix Pro zazna tudi najmanjše nianse in odtenke, celo v najtemnejših črnih ter najčistejših belih odtenkih. Slika na zaslonu postane bolj živahna, kontrastna in realistična zaradi 1,5-krat več svetlobnih območij, ki jih ponuja ta tehnologija. Priča boste neverjetnim podrobnostim v najtemnejših odtenkih črne, ki so bile prej nevidne ali izprane. Hkrati boste uživali v najčistejših odtenkih bele barve, ki so neverjetno realistični in prefinjeni ter gledanju dodajajo novo raven globine in barvne izkušnje.

Neo QLED_QN90C.jpg



Zakaj je Samsung televizor številka 1 na svetu?
Samsung pametni televizor Neo QLED 8K HDR (2023) ni le običajen televizor, temveč predstavlja revolucionarni preskok na področju tehnologije za domačo zabavo. Z izjemno kakovostjo zvoka, ločljivostjo 8K, tehnologijo Quantum Matrix Pro in osupljivo obliko je postavil nova merila v svetu televizorjev. Poglejmo nekatere razloge, zakaj so si Samsung televizorji zagotovili položaj svetovne izbire številka ena.

1. Vrhunska kakovost zvoka in slike
Tehnologija Object Tracking Sound Pro pametnega televizorja Neo QLED 8K HDR zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo, zaradi katere so dialogi in akcijski prizori kristalno jasni. V kombinaciji z ločljivostjo 8K in tehnologijo Quantum Matrix Pro boste uživali v vrhunski kakovosti slike, ki oživi vsako podrobnost.

2. Poslovite se od baterij
Samsung skrbi za trajnost, zato imajo Neo QLED televizorji daljinski upravljalnik Solarcell, ki se napaja s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo, kar ne le zmanjšuje količine odpadnih baterij, temveč tudi spodbuja okolju prijazne vire energije.

3. Varnost in zasebnost v ospredju
Samsung tehnologija Knox je integrirana v pametne televizorje Samsung in prinaša številne prednosti, ki na novo opredeljujejo uporabniško izkušnjo. Z zaščito v realnem času pred razvijajočimi se grožnjami in hitrimi posodobitvami, posebna varnostna platforma Knox zagotavlja, da so uporabniki zaščiteni pred poskusi vdorov. Ta večplastni varnostni pristop, ki združuje programsko in strojno zaščito, varuje občutljive podatke ter zagotavlja trdno pregrado pred morebitnimi vdori. Zaščita zajema vse naprave, ki so povezane s televizorjem ter preprečuje nepooblaščen dostop in morebitne varnostne ranljivosti. Samodejna blokada zlonamernih aplikacij in goljufivih spletnih mest dodatno okrepi zaščito. Prinaša zagotovilo, da so vsi osebni podatki, kot so kode PIN in gesla, ustrezno varovani.

4. Osebni pomočnik za vaše naprave
Aplikacija SmartThings brez težav integrira in upravlja naprave, ki so vam pomembne, zaradi česar je vaš dom pametnejši ter priročnejši. Z uporabo storitve SmartThings v televizorju Samsung lahko izboljšate svojo izkušnjo zabave, saj lahko nadzorujete in avtomatizirate televizor ter druge pametne naprave v svojem domu. S storitvijo SmartThings lahko upravljate televizor in preklapljate med aplikacijami, lahko pa tudi prižigate luči po hiši, spreminjate termostat ter spremljate varnostne kamere - vse to lahko počnete kar s priročnega televizijskega zaslona.

Jesen je čas, ko se zavijemo v odejo in uživamo v zanimivih filmskih zgodbah. Pet filmov, ki smo jih predstavili, predstavlja raznoliko paleto žanrov, ki zagotavljajo nekaj za vsakogar. Da bi te filme doživeli v vsej njihovi veličini, ne pozabite na izbrano tehnologijo. Pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) vam omogoča, da se potopite v svet filma s popolnim zvokom in izjemno ločljivostjo slike. Tako boste lahko vsako podrobnost dojeli v vsej njeni lepoti.

Ne glede na to, kateri film s seznama vas najbolj pritegne, si vzemite čas za sprostitev in uživanje v izjemnih filmskih doživetjih, ki jih prinaša jesen. Prepustite se zgodbam, ki vas bodo nasmejale, ganile, vznemirile in navdušile.

Posebna ponudba, kolekcija Samsung Premium

Udobno se namestite in ob svojih najljubših prigrizkih uživajte v edinstvenem zvoku s Q-Symphony ter prvovrstnem kino občutku s posebnim darilom, ki smo ga pripravili za vas. Popestrite izkušnjo uživanja svojih najljubših vsebin s posebno ponudbo, kjer vam ob izbranih modelih Neo QLED ali OLED podarimo zvočnik Soundbar Q600C, ob Neo QLED 8K pa dobite Soundbar Q700C. Promocija traja do 31. 10. 2023 ali do porabe zalog daril. Več o ponudbi najdete tukaj.

SLO-Oktobar-TV-2023-KV-01-H-OPEN-FILE.jpg