Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Ivana Spagna - Šokantno priznanje: “Vidim mrtve!”

kš, 21.10.2023 11:31:10

Ivana Spagna je priznana italijanska pevka in tekstopiska, ki je v 80. letih 20. stoletja dosegla mednarodni uspeh s hiti, kot sta "Call Me" in "Easy Lady". Nekoč je prijateljevala tudi z našim enim in edinim Janom Plestenjakom. Ivana pa očitno ne preživlja najbolj enostavnega obdobja.

Delite na:
Ivana Spagna - Šokantno priznanje: “Vidim mrtve!”
Po smrti njene matere je Ivana doživljala globoko bolečino in je celo razmišljala o samomoru, vendar jo je prebudila njena mačka, ki je prišla k njej in mijavkala. Profimedia

Njena glasbena kariera je dolga torej več desetletij, v katerih je izdala številne albume in single, ki so osvojili glasbene lestvice po celem svetu. Poleg svojih glasbenih dosežkov je znana tudi po svoji osebni karizmi in edinstvenem vokalnem slogu. Ivana Spagna je postala ikona italijanske pop glasbe in je še vedno aktivna v glasbeni industriji, kjer navdušuje svoje oboževalce s svojim talentom in energijo. Vendar za sijočo, energično in vedno nasmejano podobo, se skriva skoraj grozljiva zgodba …

Ivana Spagna je sicer še zmeraj zelo aktivna na odrih.
Ivana Spagna je sicer še zmeraj zelo aktivna na odrih.
Profimedia

Vidim jih …

Pred kratkim je namreč bila gostja oddaje Francesce Fagnani na Rai2, kjer je govorila o svoji glasbeni karieri in zasebnem življenju. "Ko zapustimo to življenje, preidemo v drugo dimenzijo. To vam lahko zagotovim, saj sem jih resnično videla. Vidim osebo, ne prepoznam obraznih potez, vendar opazim bledico obraza in vse podrobnosti oblačil," je povedala Ivana Spagna.

Ivana Spagna, priznana italijanska pevka, je v oddaji na Rai2 šokirala z izjavo, da vidi mrtve in do
Ivana Spagna, priznana italijanska pevka, je v oddaji na Rai2 šokirala z izjavo, da vidi mrtve in doživlja vizije budna, običajno ob 5. uri zjutraj.
Profimedia

Ko se smejejo, nekdo umre

Ko jo je voditeljica vprašala, ali te vizije doživlja budna ali med spanjem, je pevka odgovorila: "Budna, običajno ob 5. uri zjutraj. Prvič sem videla gospo, ki je klečala in pisala v moji dnevni sobi." Pevka je povedala, da s temi vizijami ne more komunicirati, v sanjah pa ji povedo, kaj se bo zgodilo. Voditeljica je pevki tudi omenila, da je nekoč dejala, da ko sanja o svojih dragih, ki se smejejo, nekdo umre. "Da, to drži, to me resnično prestraši," je potrdila umetnica.
Ivana Spagna je delila tudi najbolj dramatične trenutke svojega življenja, ki so sledili smrti njene matere: "Ko je moja mama umrla, sem bila že mesece v bolečini. Pela sem, se vrnila in spala v bolnišnici ob njej ... ko je umrla, sem še isti večer šla pet in končala turnejo. Bila sem v groznem stanju, tako duševno kot fizično."

Spagna je odprto spregovorila o svojih estetskih posegih, priznala je, da je popravila skoraj vse na
Spagna je odprto spregovorila o svojih estetskih posegih, priznala je, da je popravila skoraj vse na svojem obrazu in celo sama vbrizgovala injekcije.
Profimedia

Želela je umreti, a rešila jo je mačka

Voditeljica jo je vprašala ali je v tistem času jemala zdravila za spanje, na kar je Spagna odgovorila: "Res močna zdravila. Na koncu sem se odločila, da je čas, da poskrbim zase. Nisem več želela živeti, nisem več želela trpeti. Vse sem pripravila, a me je prebudila moja mačka, ki je prišla k meni in mijavkala."
Ko jo je voditeljica vprašala, kaj točno je pripravila, je Spagna pojasnila: "Počistila sem hišo. Bila sem povsem prisebna, ni bilo obupa." Ko jo je voditeljica vprašala, kako je nameravala končati svoje življenje, je Spagna priznala: “Žile sem si želela prerezati."

Plastične operacije

V intervjuju je bilo tudi nekaj lahkotnejših trenutkov. Ivana Spagna je brez zadržkov priznala vse svoje estetske posege: "Nisem se dotaknila samo ušes, vse ostalo na obrazu sem popravila. Začela sem z nosom pri šestnajstih letih. Nato sem si popravila zobe, naredila lifting, ustnice. Bila sem čisto zmešana, zdaj gledam fotografije in sem videti kot polna luna. Celo kupovala sem injekcije in si jih sama vbrizgavala.”