zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Zeleni odtis tudi za mamice in novorojenčke

Oglasno sporočilo, 05.10.2023 10:47:49

V začetku oktobra bo v slovenskih porodnišnicah potekala posebna trajnostno-dobrodelna iniciativa. Podjetji Orbico in dm bosta obdarila mamice, ki bodo rodile v času Tedna otroka ®.

Delite na:
Zeleni odtis tudi za mamice in novorojenčke

Z rojstvom otroka mame na svetu pustijo svoj odtis. Zato bomo mamicam v desetih sodelujočih porodnišnicah med 2. in 8. oktobrom podarili zapestnico Treecelet s trajnostno simboliko, v njihovem imenu pa bomo posadili tudi novo drevo. Tako kot novorojenček bo raslo s posebno misijo – skrbeti za čisto prihodnost in lepši svet. Samo če bomo otroke vzgajali v duhu trajnostnega življenja, bomo dobili generacije, ki bodo naredile dober vtis in pustile svoj zeleni odtis v svetu.

V darilnem paketu za mamice se poleg zapestnice nahajajo tudi robčki Pampers in darilni bon dm za 25-kratne točke na izdelke Pampers.

Obdarovanje mamic v slovenskih porodnišnicah je zaključek projekta "Naredi dober vtis, pusti zeleni odtis!", ki je potekal v prodajalnah dm. Fokus sodelovanja blagovnih znamk Pampers, Ariel, Jar, Lenor, Dash in dm je bil usmerjen na ozaveščanje kupcev o pomembnosti varovanja okolja ter priložnost, da s svojim nakupom prispevajo k dobrodelnosti. Skupaj smo zbrali sredstva in s podjetjem Treecelet posadili 9.000 novih dreves v obalnem območju Mteza Creek v Keniji, kjer so drevesa trenutno najbolj potrebna.

IMG_1190.jpg

Hvala, ker ste se nam pridružili v tej čudoviti pobudi in ker pomagate ustvarjati boljšo prihodnost za nas in naše otroke.

Več na www.treecelet.com/sl/pusti-zeleni-odtis.