zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Osrečili izžrebance podpisanih reprezentančnih žog in dresov: Ko kaj takega dobiš, dobiš enkrat v življenju

Oglasno sporočilo, 22.09.2023 15:20:55

Od Skačimerja do svetovnega prvenstva, pivo Laško je spremljalo slovenske navijače in košarkarje na poti od domačih pripravljalnih tekem pa vse do nastopov naših junakov na Japonskem in Filipinih. Skupaj z Laškim ter vašim in našim časnikom smo organizirali navijaška druženja v Parlamentu in Astorii, skupaj skakali s prvim merilcem navijaških skokov na svetu, Laško Skačimerjem, ter zdaj pospremili žreb nagrajencev zavidljivih nagrad. Najboljši nasvet izžrebancev, kako do njih? Samo sodeluj!

Delite na:
Osrečili izžrebance podpisanih reprezentančnih žog in dresov: Ko kaj takega dobiš, dobiš enkrat v življenju
alesfevzer.com

Laško je s svojo novo edicijo svetlega piva v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije kot nalašč za navijanje na svetovnem prvenstvu na preobleko svoje pločevinke, poleg ponarodelega napeva seveda »Kdor ne skače, ni …«, vključil tudi posebno QR-kodo. Z njo so lahko navijači sodelovali v žrebu za podpisan košarkarski reprezentančni dres in žogo. Laško je zdaj izžrebalo po tri nagrajence za vsako nagrado in jo že predalo srečnim izžrebancem. Enemu že drugič!

Dvakrat sodeloval, dvakrat zmagal
Miha Grabnar je eden od treh prejemnikov košarkarske žoge, ki je kakopak prispela opremljena z vsemi reprezentančnimi podpisi. Glede na to, da je že vse življenje »v košarki«, ga novica o žrebu ni le razveselila, temveč tudi presenetila. Lani je bil namreč izžreban prejemnik dresa, letos pa se je v lov za nagrado Laškega podal z mislimi, da prejme tudi žogo, in si tako izpopolni reprezentančno kolekcijo. Takoj ko je na Ekipinih družbenih omrežjih videl objave o novi akciji, je odšel po pločevinko Laškega in poskeniral QR-kodo. Rojen pod srečno zvezdo? Tako vsaj kaže, a se je za letošnji uspeh tudi malo spotil. »Nisem se zanašal le na srečo žreba, ampak sem z aplikacijo Skačimer nabiral tudi navijaške skoke, ko so naši bili bitke na igrišču. Ničesar nisem hotel prepustiti naključju, in verjamem, da se je tudi ta trud pri žrebu poplačal.« Sam se kot rekreativni košarkar lahko zdaj pohvali s »svetim« kotičkom v hiši – na steni visi reprezentančni dres, pod njim pa na nastavku kraljuje tudi podpisana žoga.

Če ne sodeluješ, ne moreš ničesar dobit' – zato je treba Laško pit'!
Eden od podpisanih reprezentančnih dresov pa je romal v roke Janu Hudobrezniku. Ko smo ga povprašali o njegovi izkušnji s sodelovanjem v igri Laškega med svetovnim prvenstvom, nam je odvrnil, da smo poklicali v odličnem »tajmingu« – dres so mu ravno dostavili in ga je že ovekovečil. Zmotili smo ga namreč ravno pri pošiljanju fotografij svojim kolegom. »Ko kaj takega dobiš, dobiš enkrat v življenju. Kolegi že čestitajo, spet drugi sprašujejo, ali ga prodam. Verjetno bom dres kar uokviril in obesil na zid, da bo vedno na vidnem mestu.« Pa je tudi on ubral skrito taktiko, za katero meni, da je pri žrebu odločila v njegov prid? Pravi, da ne. Razen te, da je najpomembnejše sodelovati. »Iskreno nisem imel nobenega načrta, vedel sem le, da če ne sodelujem, ne morem ničesar dobit'. Tako da za vse, ki si želite podobnih nagrad – treba je Laško pit'!«

445-24-skacimer Parlament.jpg