zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

55. MOS v znamenju trajnostnega razvoja in mobilnosti

Oglasno sporočilo, 06.09.2023 08:13:20

Bliža se največji in najbolj tradicionalni sejem MOS, ki že 55 let povezuje razstavljavce z različnih področij ter na enem mestu združuje ponudbo za dom, gradnjo, turizem in prosti čas. Predstavljen bo v tradicionalnih segmentih MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B2B in MOS PLUS.

Delite na:
55. MOS v znamenju trajnostnega razvoja in mobilnosti

Osrednja tema letošnjega MOS-a je trajnost. Obiskovalci bodo imeli priložnost preizkusiti in spoznati različna e-prevozna sredstva, od e-koles do avtomobilov, Evropski teden mobilnosti pa bomo podprli z akcijo »S kolesom na MOS«.

Na enem mestu bo zbrana tudi pestra ponudba za dom, gradnjo, prosti čas, zdravo hrano. Na MOS se bodo predstavili številni poklici in rokodelske delavnice, s čimer posebej nagovarjamo osnovnošolce in srednješolce, ki razmišljajo o svoji poklicni prihodnosti.

MOS bo povezal gospodarstvo in znanost – predstavljene bodo inovacije in uspešni primeri sodelovanja med znanostjo in gospodarstvom, vključno z elektroniko, robotiko, energetiko, biotehnologijo in vesoljsko tehnologijo. Posebna pozornost bo namenjena mladim raziskovalcem, poleg tega pa bodo obiskovalci izvedeli veliko tudi o trendih razvoja umetne inteligence.

MOS 2.dan-48.jpg

Na MOS-u se boste lahko podrobneje seznanili s pohodništvom, kolesarjenjem, zimskimi in vodnimi doživetji ter novimi možnostmi za team building. Prav tako bodo razstavljavci predstavili wellness, zdraviliški, kongresni, kulturni in dentalni turizem, skupaj s področjem kampinga in karavaninga.

Sejem bo ponudil vpogled v digitalizacijo, saj bodo različna ministrstva predstavila digitalne storitve in preobrazbo javnih ustanov za lažje opravljanje spletnih storitev v luči digitalne preobrazbe.

Največja poslovno-sejemska prireditev v Sloveniji in širše bo potekala vsak dan med 13. in 17. septembrom, od 9. do 18. ure (v nedeljo od 9. do 17. ure).

Pohitite, saj v naši spletni trgovini trenutno poteka akcija 1 + 1 GRATIS. Kliknite TUKAJ.

Akcija velja le v predprodaji.